Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Związki na odległość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
450 odpowiedzi w tym temacie

#41 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 09 października 2007 - 19:35

My z Barteczkiem przetrwaliśmy 3 miesieczny wyjazd (on wyjechał ) do Irlandii :) I kocham go jesczez mocniej niż przedtem =)

Ale wiem, że jakby chciał znowu wyjechać, nie pozwoliłabym mu !
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#42 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:14

no to zależy co do siebie czujecie....jeśli jest już to naprawdę fajne, to warto spróbować a jeśli tylko trochę sympatii...to po prostu nie będzie Wam się chciało dojeżdżać. to jednak 100km w obie strony...

No to mam dylemat.

<bezradny></span>
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#43 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 10 października 2007 - 22:35

Temat znów dla mnie aktualny :-/ U Kuby zaczął się semestr a co za tym idzie, zaczęły się nasze spotykania wyłącznie w weekendy. Na codzień dzieli na 150 km :cry:
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#44 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 10 października 2007 - 22:37

A gdzie Kuba studiuje??
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#45 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 10 października 2007 - 23:20

A gdzie Kuba studiuje??

We Frankfurcie. O tyle dobrze że tym nad Odrą, nie tym w centrum Niemiec.

#46 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 11 października 2007 - 15:36

ojej Asiu nie wiem jak bym wytrzymała bez mojego kropelka tyle czasu, ehmmm ja bym chciała mieć mojego przez cały czas... dobrze że on pracuje i mieszka w łodzi, przed wakacjami kumpel zaproponował mu wyjazd zagranice, tam jakąs dobra prace ma, a on powiedział że beze mnie sie nie ruszy :lol:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#47 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 12 października 2007 - 11:30

oOmikuniaOo Łatwo nie jest, ale nic nie poradzimy :-/ Zdajemy sobie sprawę że studia to ważna sprawa.

ja bym chciała mieć mojego przez cały czas

A która z nas by nie chciała :mrgreen:

#48 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 października 2007 - 12:04

aczęły się nasze spotykania wyłącznie w weekendy

u nas zaczęły się widzenia w weekendy ale co 2 tygodnie :P na razie, na szczęście mam sporo rzeczy do roboty na studiach więc nie odczuwam tego tak bardzo... ale już mi się chce przytulać i <sex></span> ale cóż...nie ma rady - trzeba ten rok jakoś przeżyć :)

#49 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 12 października 2007 - 16:06

Ja z moim kochaniem poznałam się nad morzem bo tam mieszkał, dzieliło nas 400 km ! teraz jesteśmy bardzo szcześliwi i mieszkamy razem, jednak opłacało się czekać !

#50 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 12 października 2007 - 16:13

Asia to prawda studia sa bardzo ważne
baby22, dobrze że daliście rade... czekanie wam sie opłaciło.. długo na to czekaliście??... wiem że niektóre pary nie daja rady, i poprostu rozstają się przez odległość..
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#51 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 20 października 2007 - 22:41

Ja teraz tez jestem w rozłace z moim M. On studiuje 100 km stad a ja nadal siedze u siebie. Ciezko jest.. a najgorsze sa nieporozumienia jakie wynikaja w trakcie trwania takich rozlak. Ani normalnie pogadac, ani nic..
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#52 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 20 października 2007 - 23:23

najgorsze sa nieporozumienia jakie wynikaja w trakcie trwania takich rozlak. Ani normalnie pogadac, ani nic..

To prawda. Kiedy jest niedaleko można wyjaśnić wszystko w cztery oczy, to całkiem co innego niż rozmowa na gadu czy nawet telefoniczna.
Pamiętam, raz miałam taką sytuację z K, że ostro pokłóciliśmy się gdy on był w Niemczech a ja tu. Przez tel nie mogliśmy się kompletnie dogadać cały dzień, próby pogodzenia się nic dawały. Następnego dnia przyjechał, wyjaśniliśmy sobie wszystko chyba w godzinę, wsiadł w samochód i wrócił na studia.

#53 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 22 października 2007 - 11:43

Asia to prawda studia sa bardzo ważne
baby22, dobrze że daliście rade... czekanie wam sie opłaciło.. długo na to czekaliście??... wiem że niektóre pary nie daja rady, i poprostu rozstają się przez odległość..

Nie tak długo będąc parą bo nie mogliśmy bez siebie żyć, po wakacjach wróciłam do domu ( sierpień) przyjechał do mnie na weekend, pózniej na tydzień, na miesiąć i od listopada mieszkamy razem, już prawie rok :)

#54 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 22 października 2007 - 12:11

Heh.. JA w Krakowie, on w Monachium. To ja przyjezdzam, chce tu studiowac, teraz pracuje do konca roku. Zaufanie.. Juz nie takie jak bylo, ale jest, bo kocham i on kocha i wierze ze nam sie uda.. zwlaszcza ze wiemy kiedy to sie skonczy.. Jestesmy ze soba od lipca mniej wiecej. Troche razem, troche osobno. ZA dnia jest ciezko, jak nie mozna sie przytulic, normalnie pogadac, smutno samotnie zasypiac.. Ale juz niedlugo :) Wierze ze to sie da przezyc :)

#55 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 22 października 2007 - 20:26

A ja kiedys opowiadałam Wam o mojej sytuacji.
Pewnie nic nie wyjdzie :(

#56 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 27 października 2007 - 21:51

Nasza miłość pokonała 420 km. Ja Rawicz - mąż Puławy. Kursowaliśmy do siebie tak co dwa tygodnie na weekendy. Czasami dłuzej jechaliśmy niż byliśmy razem. Ale opłaciło się, warto było!!! <bzyklov></span>
Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!

#57 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 29 października 2007 - 16:45

Ahh.. szkoda, ze nie wsyztskim sie tak udaje. Badzmy pelne nadziei, ze jesli tez jestesmy w takiej sytuacji to, ze wszytskos ie uda : ) tak jak kolezance :)
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#58 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 29 października 2007 - 18:46

Ahh.. szkoda, ze nie wsyztskim sie tak udaje. Badzmy pelne nadziei, ze jesli tez jestesmy w takiej sytuacji to, ze wszytskos ie uda : ) tak jak kolezance

Oby tak było ;)
Ale w moim zyciu coraz to kolorowiej :-D

#59 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 30 października 2007 - 22:26

Trzeba wierzyc ;) I kochać sie ;o ;)
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#60 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 30 października 2007 - 23:29

Dokładnie, trzeba wierzyć, kochać się i ufać sobie nawzajem. Jest to niestety trudne, ale później związek jest mocniejszy :)
<loove></span>
Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!