czyli jak dla mnie odpada1 łyżeczka mielonego cynamonu
Alkohole
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:48
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:50
kurczę! Wiesz, że chyba tak? Bo jak piłam to przez środek, pomiędzy tymi dwiema była wymieszana czyli ciut jaśniejszaAnonimka, a ja słyszałam o 3 warstwach....czarna na dole,potem mieszanka i na górze biała
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:50
przesz nie musiszczyli jak dla mnie odpada
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:52
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:54
Chyba w weekend się na nią skusze i spróbuje
A do whisky się przekonać nie mogłam z początku, a teraz nawet lubie sobie dziabnąć driniaczka z colą
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:55
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:56
Ja na czysto, bo jest słodziutka, taka dość gęsta i nie czyć prawie że się wódkępiję - bardziej jak likier. Jaki drin by z tym można to nie mam pojęciaDziewczyny: a z czym pijecie tą orzechową? Drinki? Czy czystą walicie ?
Rozmowy alkoholowe o 11 rano
Napisano 12 czerwca 2012 - 09:57
W sam raz na porannego kaca. W końcu "Czym się zatrułeś/aś tym się lecz"Rozmowy alkoholowe o 11 rano
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:00
Za 7 godzin mecz. Trzeba się jakoś przygotowywać, żeby to hojnie opijaćRozmowy alkoholowe o 11 rano
To chyba wypróbuję na czystobardziej jak likier.
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:02
ja tam kaca nie mamW sam raz na porannego kaca. W końcu "Czym się zatrułeś/aś tym się lecz"
Z wynalazków - kiedyś rodzice męża mnie zabili prawie orujo -taki ichniejszy bimber hiszpański, ło jezu - nigdy w życiu.
Z rzeczy wspaniałych, które można uświadczyć tylko w Spanii chyba, to wino pomarańczowe, ale tylko takie z małego sklepiku w Sevilli, słodkie, ale bez przesady, gęste o cudownym smaku.
I drugie wino - manzanilla. Ma dziwny smak, trochę taki ziołowo-apteczny, ale można się zakochać. Najlepsze z Huelvy w Andaluzji
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:03
np. z pepsia z czym pijecie tą orzechową?
a nie masz jakiejś "żabki" w okolicy?skąd wy bierzecie te piwa smakowe i wódki orzechowe, ja za świat ich nie mogę znaleźć
Jeszcze mi się przypomniało,że ostatnio miałam zamiar zapolować na grejpfrutową wódeczkę
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:04
My w weekend wypróbowaliśmy Pana Tadeusza co ma być na weselu. Znaczy się rodzina wypróbowała bo my nie piliśmy i ponoć dobry
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:04
Pilam Finlandie. Bardzo dobra, mimo, ze 40%grejpfrutową wódeczkę
Moj maz ostatnio pil z moim tata wodke Debowa i hurem krzykli "Bleee", a potem "Mocne to"
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:07
A ja właśnie wygooglowałam,że Soplica też ma grapefruitowąPilam Finlandie. Bardzo dobra, mimo, ze 40%
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:10
Eee. Nie lubię wódki z pepsi (colą itd.). Jak bylam mloda to tylko z tym piłam, i jakoś tak mi sie przepił ten smak, że bardzo nie lubięnp. z pepsi
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Smakowo się prezentujewino pomarańczowe, ale tylko takie z małego sklepiku w Sevilli, słodkie, ale bez przesady, gęste o cudownym smaku.
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:14
może by w jakiej Almie do uświadczenia było, nie koniecznied to, ale inne ( też są dobre, ale o promil gorszeJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Smakowo się prezentuje Uwielbiam słodkie winka
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:23
I jaUwielbiam słodkie winka
Jak juz bede mogla znowu pic, to se fundne Sheridan´s
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:25
moje ulubionepolubilam rozowe wina , np. Carlo Rosi
Im slodsze tym lepsze
Napisano 12 czerwca 2012 - 10:33
Podam Ci adres, wyślesz kurieremu mnie stoją cztery nieruszone, chcesz?
NIET ale będzie na moim weselu. Za to koleżanka piła i powiedziała, że nie za dobre jestA wczoraj dostałam 'Martini rosato' - pił ktoś?