Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

"Seks - tak ale dopiero po ślubie"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
363 odpowiedzi w tym temacie

#361 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 18:05

Dla nie to chłopiec, a nie facet. ;-) Jeśli facet kocha kobietę, to poczeka, a nie zaraz poleci do innej. A co to? Bez seksu nie ma życia dla mężczyzny?
Brzydki też był świadomy, że być może będę chciała poczekać do ślubu z seksem. Pewnie, że cukierkowe to dla niego nie było, ale skoro chciał mnie, to musiał spiąć poślady, wypiąć klatę i czekać. I nawet gdybym ja nie zmieniła myślenia, to i tak nie uważam, żeby na jakiś list gratulacyjny tym zasłużył. ;-)

Ale nie tylko facet. Ja powiem szczerze, że nie wiem czy brak bliskość fizycznej by mi nie rozwalił związku. Gdyby mi facet powiedział, że seks po ślubie (a ja bym chciala najpierw poznać go więc trochę potrwa zanim wyjdę za mąż) to czekanie np 3 lat u mnie jestem przekonana, że związek by rozwaliło.
Dla mnie bliskość z drugim człowiekiem łączy się bardzo z seksem. Nie chodzi tu o doznania czystko fizyczne (bo te mozna miec bez drugiego człwoieka) ale właśnie o ta psychiczną bliskość, poczucie bezpieczeństwa, poczucie się piękną, kochaną itp. Ja je naprawdę nabywam to w ogromnym stopniu przez łóżko.

I nie wiem czy początkowe uczucie miłości by się przez brak tego po prostu nie wypaliło.

#362 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 22:51

[Aspirynkaaa takie czasy, ze wiecej jest chlopców niz mezczyzn , zycie teraz jest jak fast food szybko , juz teraz od razu.

zgodze sie z toba , ze latwiej ludziom , ktore nie sa para kilka lat i potem jeszcze dlugo narzeczenstwo. ale znam pare , ktora byla prawie cale studia parą , potem jeszcze rok , nawet razem 3 miesiecy za granica na stypendium i udalo im sie wytrwac . ale jak piszesz jesli to ma byc udreka a nie glebokie przekonanie to nie ma co.

#363 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 22:55

Aspirynkaaa takie czasy, ze wiecej jest chlopców niz mezczyzn

Ja uważam, że takimi nawet nie warto zawracać sobie głowy. ;-)

ale znam pare , ktora byla prawie cale studia parą , potem jeszcze rok , nawet razem 3 miesiecy za granica na stypendium i udalo im sie wytrwac

Ja mam co do takich par trochę mieszane uczucia. Z jednej strony podziwiam, z drugiej współczuję. <bezradny></span> Ale może faktycznie, wszystko zależy od ludzi, ich woli i celu, dla którego to się dzieje. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#364 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 23:07

sa 13 lat po slubie , 3 dzieci , dom < z kredytem> przezyli smierc dziecka , ona teraz poszla na zaoczne studia i sa szczesliwi ;-)
to chyba jedno z idealniejszych malzenstw jakie znam < oczywiscie nie twierdze , ze to z powodu czekania>
ja wspolczuje ludziom , ktorzy czekaja bo tak trzeba , a do tego cierpia katusze i sie mecza :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko