@Majorka^^...z bocianami trzeba ostrożnie...to bardzo cwane ptaki...lubią pełne beciki podrzucać komu się da,nawet nie zapytają czy pod dobry adres rzucają.A potem zaraz jest ambaras... 
Witam wieczorkowo!!!
M jak M obejrzane...zaraz Ekspres reporterów...bardzo lubię.
Pan mąż znowu na nocnej zmianie...spotkamy się jutro bo mam wolne a wczoraj i dziś po godzince się widzieliśmy. 
Jestem takim ,,niespokojnym duchem",lubię zmiany nie tylko w wyglądzie czy otoczeniu..ale...na przykład szukam dość intensywnie pracy,chociaż pracę mam i to na czas nieokreślony
.Pracuję 8lat w tym samym miejscu i zatrzymałam się ...od 8lat stoję w jednym miejscu
i zaczęło mnie to przerażać...nic mnie już nie spotka?W dodatku atmosfera w pracy jest ciężka i gęsta jak mgła.Praca odpowiedzialna,ciężka,12godzinna i w dodatku nisko opłacana...w innych szpitalach mają dużo wyższe stawki.Nasza Pani dyrektor sowicie wynagradza tylko lekarzy...reszta nie istnieje
.Więc właściwie od jakiegoś czasu brak motywacji,nawet stanowisko kierownicze już obsadzone chociaż moja szefowa do emerytury ma jeszcze 3lata.Już wiedzą kto nas przejmie...syf okropny.stąd moje zniecierpliwienie,znużenie i zmęczenie połączone z rozgoryczeniem. 
Wszak mam wiele ukrytych talentów i pomysłów więc może już czas na nowe wyzwania?Może czas wyjąć certyfikaty i uprawnienia, i rozesłać CV?
Szukam w różnych branżach...chemicznej,medycznej,administracyjno-biurowej,finansowo-ubezpieczeniowej,florystycznej,usługowej...a co?a jak?
Miłej nocki !!!!