W czym chodzicie po domu? W dresie, piżamie, normalnych ubraniach, w bieliźnie a może nago? ![]()
Czy przebieracie się zawsze po powrocie do domu czy zostajecie w tych ciuchach w których biegaliście cały dzień?
Napisano 18 kwietnia 2014 - 23:23
W czym chodzicie po domu? W dresie, piżamie, normalnych ubraniach, w bieliźnie a może nago? ![]()
Czy przebieracie się zawsze po powrocie do domu czy zostajecie w tych ciuchach w których biegaliście cały dzień?
Napisano 19 kwietnia 2014 - 07:40
Ja się przebieram, bo do pracy zwykle w koszulach chodzę, więc chociaż po chcę się pozbyć "uniformu", w dżinsach też mi w domu niewygodnie. Zwykle nakładam dresik i bawełnianą bluzkę jakąś.
Napisano 19 kwietnia 2014 - 07:43
Przebieram się. Przed ciążą to zazwyczaj w jakąś spódnicę czy sukienkę ale taka ala domówka
no a w ciąży to juz swojskie spodnie od dresów i jakas bluzeczka
Czasami przebieram się po ładnych kilka razy dziennie, bo jak nie spacer z uszatą to szybki wylot do sklepu no ale ciuch zmienic trzeba
Napisano 19 kwietnia 2014 - 09:02
Ja też zaraz po pracy się przebieram. Niby nie chodzę w jakiś koszulach z kołnierzykiem tylko normalnie. Ale mam parę ubrań, które są tylko po domu i zawsze w nie wskakuję. Jakieś leginsy, dresy. Najwygodniej ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 19 kwietnia 2014 - 19:19
Baaaaardzo rzadko się przebieram. Zazwyczaj cały dzień chodzę w tych samych ubraniach.
Czasami cały dzień w dresie chodzę jak nigdzie nie wybywam do miasta ![]()
Napisano 20 kwietnia 2014 - 12:57
Po domu chodzę ubrana wygodnie,tzn - spodnie od dresu i bluzka na ramiączkach (mam ciepło),wyjściowo ubieram się tylko kiedy jestem poza domem, ale już po powrocie od ręki się przebieram.
Napisano 20 kwietnia 2014 - 18:14
nie przebieram sie , chyba ze mam jakas spodnice, która moze sie pomiac albo pobrudzic .
no albo jak wiem , ze bede sprzatac etc to wtedy byle co wrzucam na siebie, ale nie lubie dresów.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 kwietnia 2014 - 12:42
Najczęściej po domu chodzę w tym, w czym poza domem. Przebieram się tylko na czas sprzątania i ćwiczeń w jakieś wygodne dresy albo leginsy i koszulkę.
Napisano 21 kwietnia 2014 - 13:52
Ja czasem się przebieram po powrocie do domu, czasem nie. Zależy co mam ubrane. A w wolne dni chodzę w dresach, luźnych koszulkach albo starszych ubraniach, w których już nie wychodzę z domu. Kiedyś potrafiłam pół dnia biegać w piżamie, teraz już nie. Po wstaniu z łóżka muszę się przebrać. ![]()
Napisano 22 kwietnia 2014 - 09:11
Mam identycznie.
Ja czasem się przebieram po powrocie do domu, czasem nie. Zależy co mam ubrane. A w wolne dni chodzę w dresach, luźnych koszulkach albo starszych ubraniach, w których już nie wychodzę z domu.
Ale w piżamie nieraz chodzę całe dnie, bo jak mi zimno to nie ma nic cieplejszego niż polarowa piżamka ![]()
Napisano 22 kwietnia 2014 - 09:20
Mam kilka takich ubrań typowo po domu, znoszonych już lekko, nie nadających się do niczego innego. Jak wiem, że nigdzie się nie ruszę to zakładam i w nich paraduję. Jak wybywam od razu ubieram się stosownie do okoliczności. I po powrocie tak samo, przebieram się tylko jeśli byłam w stroju eleganckim typu koszula/sukienka/spódnica.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 10:05
ee, to ja jestem dresiarzem domowym strasznym
Najczęściej po domu chodzę w tym, w czym poza domem.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 12:18
przywiozłam sobie z domu koszulę flanelową w kratę z czasów, kiedy byłam wyznawcą grunge'u. do domu nada się idealnie.
Napisano 20 maja 2014 - 13:31
Czasem przebieram się w spodenki i luźny t-shirt ![]()
Napisano 27 maja 2014 - 14:00
najczęściej chodzę w czymś luźniejszym.. koszulka spodenki/legginsy..
bardzo często chodzę w koszulkach mojego ![]()
Napisano 26 czerwca 2014 - 10:34
Napisano 26 czerwca 2014 - 12:44
Zawsze pierwsze co robię po przyjściu do domu to zmiana ciuchów. Zwykle zakładam coś wygodnego - dres, t-shirt itp.
Napisano 26 czerwca 2014 - 12:51
Ja chodzę w starych koszulkach męża i w spodenkach. W takiej wersji mi najwygodniej ![]()
Napisano 26 czerwca 2014 - 16:59
Ja zazwyczaj chodzę w tiszercie i majtkach albo krótkich spodenkach, w zimę trochę cieplej bo niestety bywa zimno w domu, takie minusy mieszkania w kamienicy. ![]()
Napisano 26 czerwca 2014 - 17:13
Tylko i wyłącznie nago.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Ciekawe udogodnienia do domu |
|
|
|
Rekuperacja w domu |
|
|
|