Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Strój po domu.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 18 kwietnia 2014 - 23:23

W czym chodzicie po domu? W dresie, piżamie, normalnych ubraniach, w bieliźnie a może nago? :D

Czy przebieracie się zawsze po powrocie do domu czy zostajecie w tych ciuchach w których biegaliście cały dzień?

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#2 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 19 kwietnia 2014 - 07:40

Czy przebieracie się zawsze po powrocie do domu czy zostajecie w tych ciuchach w których biegaliście cały dzień?
Ja się przebieram, bo do pracy zwykle w koszulach chodzę, więc chociaż po chcę się pozbyć "uniformu", w dżinsach też mi w domu niewygodnie. Zwykle nakładam dresik i bawełnianą bluzkę jakąś.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#3 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 19 kwietnia 2014 - 07:43

Przebieram się. Przed ciążą to zazwyczaj w jakąś spódnicę czy sukienkę ale taka ala domówka :) no a w ciąży to juz swojskie spodnie od dresów i jakas bluzeczka :) Czasami przebieram się po ładnych kilka razy dziennie, bo jak nie spacer z uszatą to szybki wylot do sklepu no ale ciuch zmienic trzeba :) 

#4 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 kwietnia 2014 - 09:02

Ja też zaraz po pracy się przebieram. Niby nie chodzę w jakiś koszulach z kołnierzykiem tylko normalnie. Ale mam parę ubrań, które są tylko po domu i zawsze w nie wskakuję. Jakieś leginsy, dresy. Najwygodniej ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#5 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 19 kwietnia 2014 - 19:19

Baaaaardzo rzadko się przebieram. Zazwyczaj cały dzień chodzę w tych samych ubraniach.

Czasami cały dzień w dresie chodzę jak nigdzie nie wybywam do miasta ;)

nixqp2.png

#6 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 20 kwietnia 2014 - 12:57

Po domu chodzę ubrana wygodnie,tzn - spodnie od dresu i bluzka na ramiączkach (mam ciepło),wyjściowo ubieram się tylko kiedy jestem poza domem, ale już po powrocie od ręki się przebieram. 

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 kwietnia 2014 - 18:14

nie przebieram sie , chyba ze mam jakas spodnice, która moze sie pomiac albo pobrudzic .

no albo jak wiem , ze bede sprzatac etc to wtedy  byle co wrzucam na siebie, ale nie lubie dresów.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#8 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 21 kwietnia 2014 - 12:42

Najczęściej po domu chodzę w tym, w czym poza domem. Przebieram się tylko na czas sprzątania i ćwiczeń w jakieś wygodne dresy albo leginsy i koszulkę.

#9 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 21 kwietnia 2014 - 13:52

Ja czasem się przebieram po powrocie do domu, czasem nie. Zależy co mam ubrane. A w wolne dni chodzę w dresach, luźnych koszulkach albo starszych ubraniach, w których już nie wychodzę z domu. Kiedyś potrafiłam pół dnia biegać w piżamie, teraz już nie. Po wstaniu z łóżka muszę się przebrać. :)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#10 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 09:11

Ja czasem się przebieram po powrocie do domu, czasem nie. Zależy co mam ubrane. A w wolne dni chodzę w dresach, luźnych koszulkach albo starszych ubraniach, w których już nie wychodzę z domu.
Mam identycznie. ;)

Ale w piżamie nieraz chodzę całe dnie, bo jak mi zimno to nie ma nic cieplejszego niż polarowa piżamka :P

#11 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 09:20

Mam kilka takich ubrań typowo po domu, znoszonych już lekko, nie nadających się do niczego innego. Jak wiem, że nigdzie się nie ruszę to zakładam i w nich paraduję. Jak wybywam od razu ubieram się stosownie do okoliczności. I po powrocie tak samo, przebieram się tylko jeśli byłam w stroju eleganckim typu koszula/sukienka/spódnica.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#12 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 10:05

Najczęściej po domu chodzę w tym, w czym poza domem.
ee, to ja jestem dresiarzem domowym strasznym :lol: 
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#13 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 12:18

przywiozłam sobie z domu koszulę flanelową w kratę z czasów, kiedy byłam wyznawcą grunge'u. do domu nada się idealnie.

#14 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 20 maja 2014 - 13:31

Czasem przebieram się w spodenki i luźny t-shirt :)

#15 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 27 maja 2014 - 14:00

najczęściej chodzę w czymś luźniejszym.. koszulka spodenki/legginsy..

bardzo często chodzę w koszulkach mojego ;)

#16 Julianna2505

Julianna2505
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 10:34

A ja odkąd mam córeczkę to się przebieram, przynajmniej się staram. Nigdy tego nie robiłam dopóki mnie moja mała pare razy nie pobrudziła a akurat nie miałam spodni na zmianę żeby w nich wyjść. Ostatnio sobie nawet kupiłam spodnie dresowe takie zwężane do dołu ciężko było znaleźć jakieś fajne i tanie ale pomogła mi w tym :-) . Jak ktoś chce niech sobie zobaczy bo w nich można normalnie po dworze śmigać :-)

#17 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 12:44

Zawsze pierwsze co robię po przyjściu do domu to zmiana ciuchów. Zwykle zakładam coś wygodnego - dres, t-shirt itp. 

#18 Mizgut

Mizgut
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 12:51

Ja chodzę w starych koszulkach męża i w spodenkach. W takiej wersji mi najwygodniej :)

#19 TheWalkingZed

TheWalkingZed
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 26 czerwca 2014 - 16:59

Ja zazwyczaj chodzę w tiszercie i majtkach albo krótkich spodenkach, w zimę trochę cieplej bo niestety bywa zimno w domu, takie minusy mieszkania w kamienicy. :(

#20 War Złomek

War Złomek
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • LokalizacjaWest City
  • Wzrost:198
  • Włosy:Zielone
  • Stan:Kasa z pacców
  • Partner:Nilan
  • Nastrój:Napalona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika