A czy tylko mi ta Anna Pastuszka przypomina Kaśkę Cichopek??
Może przez te jej oczy?
Hell's Kitchen- Piekielna Kuchnia
Napisano 12 września 2014 - 05:08
Napisano 13 września 2014 - 07:39
ej, obejrzałam wczoraj pierwsze 2 odc.
Czy o ja mam wrażenie, że ten program jest strasznie żenujący ? Na takim poziomie pamiętników z wakacji ?
Bo jak uwielbiam gotujące programy, Master Chef oglądałam chętnie tak to.... taki big brother w kuchni
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 14 września 2014 - 10:03
obejrzałam wczoraj pierwsze 2 odc.
to już były 2? kiedy to w ogóle w tv leci?
pamiętników z wakacji
ja myślałam, że lubisz takie ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 14 września 2014 - 10:30
no lubię, ale głupota też musi mieć poziom
ja myślałam, że lubisz takie
ja oglądałam na ipla
to już były 2? kiedy to w ogóle w tv leci?
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 listopada 2014 - 13:27
Sezon dużo słabszy od poprzedniego (chociaż nie myślałam, że to może być możliwe oglądając 1
), ale i tak oglądałam i baaaaardzo się cieszę, że wygrała Monika - sympatyczna i ogarnięta prawie od samego początku.
Faaaaajnie
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 26 listopada 2014 - 07:43
Tapatalk
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 listopada 2014 - 08:02
Ciekawe czy teraz pojdzie do Masterchefa
No nie?
Ogiński fakt, radził sobie super i jak dla mnie w ostatnim odcinku nawet lepiej niż Monika i to z taką drużyną
no ale wygrałby koleś, który odpadł w Top Chefie? Gdzie i tu i tu Amaro jest w jury?
Za to wkurzyło mnie to, że znowu komuś nie pasowało, że ma pomagać.. w tamtym sezonie Paulina a w tym Ryjek.
Napisano 26 listopada 2014 - 08:06
Tapatalk
![]()

Napisano 26 listopada 2014 - 08:11
Może bo tak chcą urozmaicić program? Jeszcze Paulina jak Paulina ale Ryjek? Niby strzelił focha i tyle.
Tak się zastanawiam, czy u Gordona też był takie akcje? Bo jakoś sobie nie przypominam. Aaa a czy Gordon miał takich 2 "pomocników" jak Amaro? Chodzi mi o tych kolesi z Top Chefa.
Napisano 12 marca 2015 - 13:12
Ktoś coś?
Jak zobaczyłam Daniela - szczęka opadła. Jak zobaczyłam jego popisowe danie - szukałam jej po podłodze.
Nie radzi sobie kompletnie, przynajmniej na razie.
I w imieniu wszystkich hanysek przepraszam za tego babochłopa ze Świętochłowic.
Nie reprezentuje sobą niczego. Nic nie robi oprócz kłapania dziobem i to w bardzo chamski sposób (wszystkie, które miały mnie za chamską -
przy niej nie mam 1,59 wzrostu tylko samo 9
).
Ta z Katowic (Kasia) trochę ratuje nasz honor
I Marta? (ta krótko ścięta) - wydają się ogarnięte, chociaż nie do końca pewne siebie.
U facetów póki co cienko. Wiedziałam, że Paulina będzie szefować w tym sezonie, ale jak zobaczyłam Piotra - chciałam w pierwszym momencie w ogóle wyłączyć i nigdy więcej nie oglądać
Nie spodziewałam się ![]()
Napisano 12 marca 2015 - 14:51
Ktoś coś?
Ja ![]()
Jak zobaczyłam Daniela - szczęka opadła. Jak zobaczyłam jego popisowe danie - szukałam jej po podłodze.
Nie tylko u Ciebie. Kurcze, aż takie parcie na szkło ma ten facet?
Ślązaczka to masakra. Chociaż uwielbiam, jak ktoś mówi po śląsku i mogłabym tak słuchać godzinami (mam rodzinę na śląsku więc pewnie dlatego) ale ona to już porażka na całego.
Z facetów jak na razie zwróciłam uwagę na tego w tatuażach. NIe do końca jestem pewna ale to chyba Sebastian. A co do dziewczyn, to też Marta (krótkie włosy) i chyba też ta własnie co wody chciała na początku.
Zobaczymy jak się rozkręcą![]()
Co do szefowania to Paulina może być ale głos Piotra... no jak żaba
Napisano 15 marca 2015 - 07:51
Nie tylko u Ciebie. Kurcze, aż takie parcie na szkło ma ten facet?
Dziewczyny, gdzie ja go widziałam? Przpomnieć sobie nie mogę.
Ogólnie, to mam wrażenie, że z sezonu na sezon ekipa jest słabsza ![]()
Denerwuje mnie ta infantylna idiotka od misia - no kurde, dziewczyna mam 22 lata ![]()
No i Sandra, która tylko krzyczy. Ok, amatorka, ale skoro interesuje się gotowaniem to produkty powinna znać. Plus dla Celiny za suflet.
Zespół dziewczyn odrobinę bardziej ogrnięty, ale jeśli ktoś nimi dobrze kieruje.
![]()

Napisano 15 marca 2015 - 12:01
Dziewczyny, gdzie ja go widziałam? Przpomnieć sobie nie mogę.
Inaczej, gdzie go nie widziałaś
Ugotowani, Masterchef.
Napisano 18 marca 2015 - 09:38
Jak po drugim odcinku dziewczyny? ![]()
Czołówka jest okropnie kiczowata i wkurza mnie bardzo. Ta ślązaczka z MMA - Pamela czy jakoś tak. Nie wiem po co ona przyszła do tego programu, nic od siebie nie daje, nic nie robi i tylko się użala nad sobą. Kolejny raz wkurzyła mnie ta od misia. Mimo wszystko przyjemniej jest na kuchni u panów, bo nie ma takiego darcia mordy. Słusznie Amaro wyrzucił te dwie dziewczyny, bo to skandal tak na siebie wrzeszczeć w kuchni otwartej przy gościach. Wydaje mi się jednak, że jak odpadnie kilka bab, to zostanie mocny czerwony team, bo widać już tm kilka ogarniętych dziewczyn. Podobało mi się jak ta szczupła, młoda blondynka kierowała kuchhnią czerwoną - ład, skład, super - Kasia chyba.
![]()

Napisano 28 marca 2015 - 15:33
i poleciała .
Ślązaczka to masakra. Chociaż uwielbiam, jak ktoś mówi po śląsku i mogłabym tak słuchać godzinami (mam rodzinę na śląsku więc pewnie dlatego) ale ona to już porażka na całego.
fajnie sie dzis na eliminacji ta dziewczyna z czerwonych zachowała ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 marca 2015 - 14:38
Syn Amaro - słodziak. ![]()
Słabe trochę te odcinki, a czołówka jeszcze gorsza... Amaro w czołówce.
![]()
Dobrze, że odpadła ta ślązaczka. Myślałam, że fajna, równa babka będzie, ale po pierwszym odcinku miałam jej dość. Póki co nie mam swojego faworyta.
Napisano 30 marca 2015 - 15:22
. Amaro w czołówce
Widziałam i prawie padłam:) Kto to wymyśla?
Napisano 01 kwietnia 2015 - 09:55
Pamela
skąd Ci się to imię wytrzsnęło? ![]()
i poleciała .
nareszcie.
Jak wymyślą na następny sezon jeszcze gorszą czołówkę - normalnie będę klaskać ![]()
fajnie sie dzis na eliminacji ta dziewczyna z czerwonych zachowała
ta co ma syna, jedyna dzieciata w tym sezonie, Klaudia - Kuchenne Rewolucje, sezon 10, odc 11 ![]()
Napisano 14 maja 2015 - 17:23
ja zawsze czekałam na wtorkowy wieczór, żeby obejrzeć kolejny odcinek, ale teraz to już przesadzają z tym lokowaniem produktów... nie sądzicie program się zrobił bardziej wyreżyserowany niż trudne sprawy ![]()
Napisano 12 czerwca 2015 - 12:41
Ostatnio porzuciliśmy programy kulinarne. a teraz nabieram ochoty znowu. ![]()