Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Filmiki urodowe na youtube.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 23 marca 2014 - 17:23

Nie wiem czy dobry dział, jak coś to przenieście, ale po części jest to związane z pasją. :D

Czy oglądacie dziewczyny na youtube, które prezentują ulubione kosmetyki, pokazują swoje stylizacje/makijaże, kręcą vlogi itp.?

Jakie dziewczyny najchętniej oglądacie? Macie ulubione kanały?

Ja mam kilka swoich ulubionych. Najbardziej lubię te dziewczyny, które są naturalne, skromne i pokazują kosmetyki "na moją kieszeń" - takie dziewczyny z sąsiedztwa.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#2 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 marca 2014 - 19:53

@Findmysky. Nigdy jakoś się tym nie interesowałam i nie oglądałam takich filmików :)

#3 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 24 marca 2014 - 08:20

Czasami jak szukam pomysłu na fryzurę, albo makijaż to obejrzę kilka filmików i staram się powtórzyć- raczej z marnym skutkiem :P A tak to niekoniecznie, ogólnie nie jestem typem osoby, którą kręcą fantazyjne makijaże, nowinki kosmetyczne itp, więc i nie mam potrzeby oglądania.

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#4 wumars

wumars
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26 marca 2014 - 12:09

Mnie się czasem zdarza obejrzeć jakiś tutorial, jak szykuje się na większa imprezę, wesele, sylwester itp :-) Jest na youtube taka jedna babka, która ma takie czerwone włosy, jest całkiem fajna :-)

Użytkownik elizabeth edytował ten post 26 marca 2014 - 12:46

#5 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 26 marca 2014 - 13:48

Oglądam i to kilka z dziewczyn, jedne codziennie inne rzadziej ale bardzo lubię :) 

er3mjw4zst9mivdb.png

#6 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 27 marca 2014 - 00:28

Czasami jak szukam pomysłu na fryzurę, albo makijaż to obejrzę kilka filmików i staram się powtórzyć- raczej z marnym skutkiem :-P

Ja fryzur też właśnie szukam... i czasem wychodzą. Szczególnie fajne są pomysły na wykonanie fal/loków bez użycia ciepła.

Co do makijaży... to ciężko mi odtworzyć. Po pierwsze nie mam umiejętności, a po drugie nie mam takich profesjonalnych kosmetyków i tylu pędzli, ale mimo to filmiki nauczyły mnie pewnych technik, trików itp. :) Nauczyłam się też robić przyzwoite smoky eye. :D

Przy okazji mogę podejrzeć jakieś kosmetyki warte uwagi itp.

@Jula jakie lubisz babeczki najbardziej? :)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#7 nejo

nejo
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 30 kwietnia 2014 - 00:14

Ja ogólnie rzadko oglądam, ostatnio zaglądam na beauty tv

https://www.youtube....FCBrfMTX98dVSVQ

Może to nie takie typowe filmiki urodowe, ale swieże i z polotem :-)

#8 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 04 maja 2014 - 14:45

Ja oglądam. I to dużo.

Najczęsciej callmeblondie, maxineczka, Katosu, nissiax, nieesia, szavka, RedLipstickMonster, beautylabel, stylizacje...

:lol:  :lol:  :lol:

Jakoś tak jak mi pusto w domu to sobie włączę i ktoś gada do mnie  :mrgreen:

#9 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 grudnia 2016 - 22:45

RedLipstickMonster,
uwielbiam , choc ostatnio mniej jakos , ale kiedys kilka h spędziłam na jej filmikach . jest taka naturalna , robi oryginalne filmiki np pędzlami do malowania , albo makijaz w kilka minut. no i fajne te filmiki gdzie wypróbowuje rożne kosmetyki. 

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#10 lejjjla

lejjjla
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 21 czerwca 2017 - 21:33

ja lubie red lipstic monster

#11 tigatka

tigatka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 25 maja 2018 - 07:15

Ja kiedys ogladalam, ale teraz jakos czasu mi brakuje ;) Ale lubie maxineczke i ade grotkowska najbardziej, choc ada robi zawsze mega mocne makijaze, bardziej na wyjscia. Nigdy jakos nie staralam sie odtworzyc tych mejkapow, ale niektore triki zastosowałam :D

#12 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 19 sierpnia 2022 - 06:51

Uwielbiam takie filmiki, można bardzo dużo się nauczyć :)