Z myślą o codziennym hasaniu na uczelnię kupiłam sobie buty sportowe, bo moje poprzednie umarły śmiercią naturalną (miały 6 lat).
Chwalcie się butami na siłownię, do biegania, na co dzień itd. ![]()
Napisano 07 marca 2014 - 09:15
@Wisienkowa ,bardzo fajne,wygladają na lekkie i super,że nie mają wstawek w jaskrawym kolorze.Tylko czerń i biel.
Napisano 10 marca 2014 - 09:19
Do codziennego hasania jak najabrdziej stonowane kolory - ale na siłownię można już poszalejć i przysadzic sobie żarówkę
A buciki całkiem najs ![]()
Napisano 26 marca 2014 - 12:25
Ej, a czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Reebokami? Tymi tam Easy Ton i tymi do biegania? One naprawde coś dają? Bo jakiś czas temu słuch o nich zaginął w mediach ![]()
Użytkownik elizabeth edytował ten post 26 marca 2014 - 12:45
Napisano 09 maja 2014 - 18:52
Ja zdecydowałam się na super design i kupiłam buty mega kolorowe adidas Originals ZX 9000 „Memphis”
Lubię czasami zaszaleć
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 09 maja 2014 - 19:19
Napisano 26 czerwca 2014 - 17:19
Ja to klasycznie, staram się ubierać zależnie od pogody i nastroju (czasami elegancko, czasami bardziej luźno) w lato najczęściej śmigam w takich bucikach:

Ewentualnie gdy jest trochę chłodniej, albo deszczowa pogoda to:
@Edit
Przepraszam, że to nie buty typu "klapki, sandałki" ale letnie własnie takie noszę, mam nadzieję, że pasują do tematu. ![]()
Użytkownik TheWalkingZed edytował ten post 26 czerwca 2014 - 17:29
Napisano 04 lipca 2014 - 09:05
fajne super sa:)
Napisano 04 lipca 2014 - 09:10
@karolinka5 uzasadniaj swoje wypowiedzi.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 05 lipca 2014 - 13:31
Ja to klasycznie, staram się ubierać zależnie od pogody i nastroju (czasami elegancko, czasami bardziej luźno) w lato najczęściej śmigam w takich bucikach:
Ewentualnie gdy jest trochę chłodniej, albo deszczowa pogoda to:
@Edit
Przepraszam, że to nie buty typu "klapki, sandałki" ale letnie własnie takie noszę, mam nadzieję, że pasują do tematu.
Kurcze, te białe Hilfigery są genialne! Strasznie mi się podobają
To są chyba męskie prawda? Bo ubrałabym w nie mojego chłopaka. Są jeszcze w sklepach tej firmy?
Napisano 17 grudnia 2014 - 22:03
@katti, to są te na lekkiej koturnie? Chyba takie ciemne/czarne widziałam, fajne są ![]()
Napisano 20 grudnia 2014 - 12:43
Ja mam tak, że na mnie się dosłownie buty "palą"... dlatego co jakiś czas zamawiam dwie nowe pary na chińskich portalach aukcyjnych. Te "repliki" są bardzo dobrej jakości a kosztują niewiele. Sprawdźcie same ![]()
Napisano 04 stycznia 2015 - 11:48
Nie boisz się na chińskich zamawiać?
Użytkownik Rika edytował ten post 04 stycznia 2015 - 11:48
Napisano 27 stycznia 2015 - 18:17
Moje nowe:

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Buty ślubne - nude czy biel? |
|
|
|
Suknie, buty, fryzury studniówkowe |