Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mąż przy porodzie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
284 odpowiedzi w tym temacie

#41 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 08 września 2007 - 08:55

kasia1980, śliczne maleństwo :) no ale zawsze różowiutkie dzidzia jest w pierszych swoich dniach :-D
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#42 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 08 września 2007 - 15:08

dziewczyny, koniec OT :!: każdy kolejny post nie na temat będzie kasowany.

#43 Megunia

Megunia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 18 września 2007 - 15:45

mój mąż nie chce byc przy porodzie.ja chyba nawet nie chce jego obecności.póżniej żle bym sie z tym czuła.tak...niehigienicznie

#44 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 18 września 2007 - 18:16

mój mąż nie chce byc przy porodzie.ja chyba nawet nie chce jego obecności.póżniej żle bym sie z tym czuła.tak...niehigienicznie

:shock: :shock: :shock: szczerze, to ja myślę, że będziesz żałować, bo bliska osoba jest bardzo potrzebna w tym momencie i nie ma bardziej odpowiedniej osoby niż własny mąż :roll: a co w tym niehigienicznego ??? :shock: przecież porób to naturalna sprawa, a że krew jest to co z tego :roll:

#45 aly24

aly24
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 12 października 2007 - 19:50

Magdaru zgadzam sie z tobą w 100 % ja też rodziłam z mężem i drugi raz zrobiłabym tak samo. Kiedy on był przy mnie wiedziałam że wszystko musi być ok, podawał mi wodę do picia, uspokajał przy największych bólach. A kiedy mała przyszła na świat i położyli ją w tym łóżeczku to widziałam jego minę kiedy patrzył na nią. Był wtedy taki dumny, a w oczach miał łzy. Dla męża to też wielkie przeżycie i kiedy może uczestniczyć w tym wielkim wydarzeniu to wg mnie nie czuje sie taki odsunięty na drugi plan, bo jesteście wszyscy razem. A że widzi cały ten ból to nawet lepiej, łatwiej przyjdzie mu zrozumieć ile kobieta musi wycierpieć i później staranniej o nią dba. Takie jest moje zdanie, pozdrawiam :-)

#46 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 20 października 2007 - 00:23

Ja nie chce aby moj maz byl przy porodzie,zreszta on sam sie do tego nie pali ;-) bedzie przy mnie moja przyjaciolka ktora poda mi ta wode i pomasuje.... :-P
Kazdy mezczyzna przechodzi to inaczej i nie bede namawialm meza jesli ma sie np.potem brzydzic!!
Zreszta to nie jest taki wspanialy widok i nie chcialabym aby mi tam zagladal bo sama sie wstydze :oops:
Ale rozmawialismy,ze jezeli sie jednak zdecyduje to w kazdej chwili moze wejsc,ale stac za mna a nie gapic mi sie jak dziecko wychodzi,dla mnie to jest takie bleee...

#47 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 października 2007 - 08:30

Kazdy mezczyzna przechodzi to inaczej i nie bede namawialm meza jesli ma sie np.potem brzydzic!!

jasne, że tak, każd jest inny i na siłe go nie ciągnij, ale jak będzie chciał, to się zgódź, bo to będzie piękne przeżycie dla Was dwojga :) może stać za Tobą, nie musi nigdzie zaglądać ;-) ale ważne, żebyś czuła jego bliskość i wsparcie :)
i nie ma się czego wstydzić :-P zresztą zobaczysz, że wstyd ucieknie, jak będzie Cię co chwile inny lekarz badał ;-) będziesz chciała szybko urodzić i przestaniesz zwracać uwage na takie pierdołki ;-)

#48 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 20 października 2007 - 14:12

Mamy uzgodnione,ze jak odwazy sie wejsc to nie ma problemu :-D ciagnac go nie bede :-P

#49 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 października 2007 - 20:47

nie chcialabym aby mi tam zagladal bo sama sie wstydze :oops:

męża sie wstydzisz? :roll:
ja to wstydzić się będę tych wszystkich obcych osób dookoła i dlatego chciałabym mieć przy sobie tą najbliższą :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#50 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 20 października 2007 - 23:20

Nie wiem jak w polsce ale tu jest tylko pielegniarka apoem dopiero przychodzi lekarz mnie zszyc.I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi..znam osoby ktorym nie odpowiadal tan widok.

#51 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 października 2007 - 08:44

I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi

Boze :roll: no przeciez to porod, to cos wspanialego a nie jakas operacja gdzie maja cie rozciac i flaki na wierzch wychodza ;-) nie wiem moze ja mam jakies staroswieckie myslenie ale tak mi sie wydaje
...nie spieram sie z toba bo moj P. tez nie chce byc przy porodzie ale za drzwiami tak.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#52 Megunia

Megunia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 21 października 2007 - 08:49

U mojego męża w pracy jest facet który był przy porodzie swojej żony.Po dwóch tygodniach ją zostawił.Bo podobno się jej brzydził.Faceci sa okropni.Ja zapytałam mojego męża czy chce być przy narodzinach maleństwa.Nie chce.To jego wybór.Ja osobiście wolę żeby była ze mna moja mama :)

#53 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 21 października 2007 - 08:59

Po dwóch tygodniach ją zostawił.Bo podobno się jej brzydził.

Rany, to jakieś straszne jest :/ Co to za miłość w ogóle? :-?
Niektórzy faceci są aż tak beznadziejni? Zgroza :/

#54 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 21 października 2007 - 09:14

I nie wiem co jest w tym wspanialego,abym pokazywala jak dziecko wychodzi

przecież mąż nie stoi w tym momencie przed Tobą, tylko z tyłu i trzyma Cie za głowe itd. więc nie widzi dokładnie co siędzieje, no ale to Wasz wybór ;-)

przeciez to porod, to cos wspanialego a nie jakas operacja

zgadzam się z Madzią, ja sobie nie wyobrażam wspanialszego wydarzenia w życiu małżeństwa :-) i bardzo dziwi mnie podejście smerfetkahh, mam wrażenie, ze dla Ciebie poród to zło konieczne :-/

U mojego męża w pracy jest facet który był przy porodzie swojej żony.Po dwóch tygodniach ją zostawił.Bo podobno się jej brzydził.

niezły kretyn :evil: widocznie nie dorósł do bycia mężem i ojcem :evil:

#55 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 października 2007 - 12:40

Dziewczyny co ma wspolnego milosc i bycie przy porodzie??
I to wcale nie musi oznaczac staroscwieckie myslenie moj maz po prostu to inaczej przechodzi i nie naciskalam ani nie bede,bedzie za drzwiami i jak sie zdecyduje to wejdzie jak pisalam.

Zreszta sa rzeczy ktore moj maz nie musi widziec.
I moim zdaniem powinniescie uszanowac czyjes zdanie ;-)

#56 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 21 października 2007 - 14:58

I moim zdaniem powinniescie uszanowac czyjes zdanie ;-)

a czy ktoś go nie szanuje? ;-) po prostu mamy odmienne podejście i wyrażamy swoje opinie na ten temat :)

Dziewczyny co ma wspolnego milosc i bycie przy porodzie??

wbrew pozorom bardzo dużo ;-) no dobra - dla mnie bardzo dużo ;-) w końcu to rodzi się owoc naszej miłości :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#57 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 października 2007 - 15:32

Smieszne jest twoje podejscie,czyli jak moj M nie chce byc przy porodzie to mnie nie kocha???
To czy ktos jest czy nie nie swiadczy o milosci tylko roznych pogladach na ta sprawe.

#58 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 października 2007 - 16:12

czyli jak moj M nie chce byc przy porodzie to mnie nie kocha???

o jej...szukasz problemu tam gdzie go nie ma :roll: dobrze wiesz o co chodzi... ;-)

twoj facet nie chce byc na sali i ok. rozumiemy :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#59 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 października 2007 - 17:13

Ja?? :lol:

#60 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 21 października 2007 - 18:18

zgadzam się z obiema Madziami :) Wasz wybór, ale nie mów, że to nie ma nic wspólnego z miłością, bo ma :) i nikt nie powiedział, że jak mąż z Tobą nie pójdzie to będzie to oznaczać, że Cię nie kocha :roll: