Nawet nie wiem czy w ciązy nie będę musiała raczej leżeć ale to juz inny temat
(chociaz gdzies czytalam , że jakaś dziewczyna urodziła naturalnie mając implanty )
Ja jakoś sobie tego nie wyobrażam
Napisano 02 września 2007 - 13:06
Napisano 02 września 2007 - 16:02
facet nie byl w stanie kochac sie po porodzie z zona, gdy byl przy tym porodzie, bo sie brzydzil po widoku lozyska, krwi itp no i sie rozstali
Napisano 03 września 2007 - 07:38
a ja to bym właśnie tak chciała, znieczulenie, rach ciach i masz dzidziusia przy sobierodzić będę mogła tylko przez cesarkę
Madzia mówisz jak moja mamana początku moze troche krępować, ale później, wierzcie mi, jest nam wszystko jedno, byle tylko urodzić i mieć maleństwo przy sobie, przestaje przeszkadzać obecność 10 róznych lekarzy, którzy co chwile przychodzą nas badać
Napisano 03 września 2007 - 08:33
Madzia mówisz jak moja mama
może tak się myśli z perspektywy czasu....dla mnie wizyta u gina jest przeokropna, i myślę o niej już miesiąc wcześniej i przeżywam
Napisano 03 września 2007 - 09:38
to też nie jest tak do końca, bo po cesarce o wiele dłużej dochodzi się do siebie, a poza tym..nie można usłyszeć pierwszego płaczu dziecka. No, nie mówiąc o tym, że u nas cesarka jest wykonywana tylko wtedy gdy jest zagrożenie płodu albo są jakieś inne przeciwwskazania (tak jak np u calineczki)a ja to bym właśnie tak chciała, znieczulenie, rach ciach i masz dzidziusia przy sobie
bez żadnego bólu i męczenia się nie wiadomo ile
Napisano 03 września 2007 - 10:32
po cesarce o wiele dłużej dochodzi się do siebie
Napisano 03 września 2007 - 10:45
Napisano 03 września 2007 - 11:01
jedyne co mnie przeraża to nacinanie krocza
Napisano 03 września 2007 - 12:19
hi hi to mi się bardziej upiekło- Nika ważyła 3,5 kg, a poród trwał 4 godziny, o północy odeszły wody, o pierwszej zaczeły się bóle, a o czwartej moje maleństwo było już z nami. no i w sumie to my kobity ze Śląska twarde jesteśmyMateusz ważył prawie 4 kg rodziłam ok. 6 godz. całkiem krótko
Napisano 03 września 2007 - 12:23
Napisano 03 września 2007 - 13:12
hi hi to mi się bardziej upiekło- Nika ważyła 3,5 kg, a poród trwał 4 godziny, o północy odeszły wody, o pierwszej zaczeły się bóle, a o czwartej moje maleństwo było już z nami. no i w sumie to my kobity ze Śląska twarde jesteśmyMateusz ważył prawie 4 kg rodziłam ok. 6 godz. całkiem krótko
co.
Napisano 03 września 2007 - 14:04
Napisano 03 września 2007 - 20:17
To ja was przebijehi hi to mi się bardziej upiekło- Nika ważyła 3,5 kg, a poród trwał 4 godziny, o północy odeszły wody, o pierwszej zaczeły się bóle, a o czwartej moje maleństwo było już z nami. no i w sumie to my kobity ze Śląska twarde jesteśmyMateusz ważył prawie 4 kg rodziłam ok. 6 godz. całkiem krótko
co.
Napisano 03 września 2007 - 21:00
Napisano 03 września 2007 - 21:47
Napisano 04 września 2007 - 06:27
Napisano 07 września 2007 - 21:41
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Restauracja Przyjazna Dzieciom |
|
|
|
Wybuch gazu w Jankowie Przygodzkim |
|
|
|
Swędzenie przy łzs |
|
|
|
Trądzik różowaty – jak odbudować barierę i czym myć skórę przy aktywnych zmianach? |
|
|
|
Jak się przycina agrest? |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych