Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Biżuteria

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
802 odpowiedzi w tym temacie

#681 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 maja 2011 - 12:30

Takie bransoletki nie podobają mi się ani trochę i naprawdę nie rozumiem, jak ludzie mogą płacić tyle kasy za takie coś. Chyba dla lansu jedynie. Strasznie kojarzą mi się z takimi dodatkami do gazet, jakich kiedyś było pełno i jakie kupowały wszystkie dziewczynki na podwórku.

#682 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 12 maja 2011 - 14:47

. Chyba dla lansu jedynie. Strasznie kojarzą mi się z takimi dodatkami do gazet, jakich kiedyś było pełno i jakie kupowały wszystkie dziewczynki na podwórku.

to prawda, wystarczy dobra reklama i wszsytcy jak by zahipnotyzowaniu byli i kupująją na potęgę , osobiście nigdy bym nie kupiła ale jeżeli komuś tak strasznie się podoba albo ma dużo kazdy i lubi na takie pierdółki wydawać to czemu nie
Dołączona grafika

#683 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 maja 2011 - 15:09

A mi tam nie przeszkadza że niby dziennie :mrgreen:
Ale fakt, widziałam kiedys tylko takie całe srebne, nie kolorowe i były ładniejsze. Jedynie co odstrasza to raz cena - bo ja bym tyle za nic nie dała za zawieszke i to ze wiele osob ma.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#684 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2011 - 22:39

doszła do mnie dzisiaj bransoletka i zawieszki . Pięknie się świecą , solidne i na prawdę fajnie to wygląda na ręce jestem zadowolona :) wcale nie wygląda jak bransoletka dla małej dziewczynki :)

#685 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 maja 2011 - 22:49

wcale nie wygląda jak bransoletka dla małej dziewczynki :)

sporo dziewczyn i kobiet je nosi ;-)
drogie są to fakt.
moja koleżanka się w tym lubuje i ma już spiorą kolekcję ;-)

#686 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2011 - 22:53

Torii1988, ja nie dałam za to dużo bo nie kupowałam u jubilera :) mam podróbkę ale jest wypolerowane wszystko i błyszczące :)

#687 Mysza29

Mysza29
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 17 maja 2011 - 22:51

Ja tez nie rozumiem jak mozna wydac na to az tak duzo kasy. Ja kupilam w jednym sklepie internetowym lancuszek i koraliki , bransoletka prezentuje sie bardzo fajnie :) i jakos wiele od "oryginalow " sie nie rozni :)

#688 ZwariowanaJa

ZwariowanaJa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 12:19

Czesc kochane :)

ja szaleje za zegarkami, chyba nie jestem tez wyjatkiem :) wy tez za nimi szalejecie?
pozdrawiam

#689 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 12:22

Ja przepadam za kolczykami..;D

a łańcuszek np. nosze tylko jeden. Złoty z krzyżykiem.. komunijny ;D
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#690 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 20:13

Niektóre świetne :mrgreen: Ja mam kolczyki zrobione techniką decoupage przedstawiające bajkową wróżkę więc takie dziwadła mi niestraszne :lol: Niektóre są śliczne, takie pozytywne i oryginalne- na pewno przykuwają uwagę :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#691 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 20:27

Podobają mi sie w sumie tylko te drinki i takie na pewno mogłabym załozyć <ookk></span> są świetne :mrgreen: takie warzywa odpadają, ale słodkości w sumie zależy do czego, ale może dałabym sie przekonać ;)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#692 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 20:43

super , ja na lato pewnie bym sie skusiła, nawet na pory :D nie lubie pierscionków, przywieszki malo nosze , ale na kolczykach lubie szalenstwo . gdyby te croissanty były zamiast na przywieszke na kolczykach to chetnie bym kupila i nosiła . mam dwie pary kolczyków , ktore wygladaja jak papryczki i bardzo je lubie ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#693 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 08:53

kolczyki, które wrzuciła Olenka bardzo mi się podobają. Fajne takie słodkości.
Może bym je nawet założyła, a co :mrgreen: trzeba się w końcu wyróżniać z tłumu ;-)

201407101662.png

#694 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 09:01

Może bym je nawet założyła,

ja nie :-P

a co :mrgreen: trzeba się w końcu wyróżniać z tłumu ;-)

ale nie w postaci 'pajacowania' dla mnie sa dobre dla dziewczynki , jak debil wyglądałabym w takich kolczykach i tak samo idiotycznie dziewczyna w wieku moim czy 30 i zwyż by wyglądała

ale kto co lubi jakważniejsze, żę ten ktoś kto będzie je nosić aby dobrze się czuł, tak samo komuś/i ktoś nie musi lubić kolczyków które ja noszę

wszystko dla ludzi :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#695 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 12:12

Mniam, smaka robicie :lol:
Tylko te drinki wrzucone przez Tori super. Na plaze bym ubrała, albo impreze ;-)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#696 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 15:17

jak debil wyglądałabym w takich kolczykach i tak samo idiotycznie dziewczyna w wieku moim czy 30 i zwyż by wyglądała

Ja bym się nie czuła idiotycznie w takich kolczykach, a tym bardziej jak debil też nie :lol:

Zresztą wyraziłaś swoje zdanie na temat takiego rodzaju biżuterii... Po co się powtarzać? Aby dodać słówka "debil, idiota" ? :roll:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#697 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 16:14

Zresztą wyraziłaś swoje zdanie na temat takiego rodzaju biżuterii... Po co się powtarzać?

wcześniej nacisk był na to, że nie nałożyłam bym ich

Aby dodać słówka "debil, idiota" ? :roll:

a teraz konkretniej , jak już bym miała je nałożyć to jak bym się czuła, dla mnie idiota, debil to powszechne słowo, nic złego w tym nie widzę
Dołączona grafika

#698 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 16:16

A mnie się podobają ;-) Takie kolczyki w kształcie drinków, jak pokazała Torii, albo truskawek, czy wisienek zawsze mi się podobały, choć jeszcze nigdy sobie takich nie kupiłam. Ale uważam, że mogą naprawdę fajnie wyglądać ;-)

#699 polyanna26

polyanna26
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 11:44

Nie noszę dużo bizuterii, ale najbardziej doceniam taką, która ma dla mnie jakąś wartość sentymentalną, np. kolczyki czy pierścionek po mamie. Poza tym lubię czasem mieć jeden konkretny i mocny dodatek niż kilka małych np. jakieś ciekawe duże i oryginalne korale :)

#700 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 lipca 2011 - 19:27

Mam dużo biżuterii.
W zeszłym roku dostałam 4 komplety srebrnej. Oprócz tego mam drewnianą i takie różne długie, wiszące kolczyki. Nie we wszystkim chodzę. Np. mam korale które wg mnie do niczego nie pasują :lol:

Na co dzień noszę srebrną obrączkę, zaręczynowy pierścionek mamy, czasami kolczyki.