robię czterdziestkę i szukam fajnych pomysłów na miejsce. będą to moje 1 w Polsce urodziny, więc chciałbym, żeby było perfekcyjnie. Macie jakieś sugestie?
robię urodziny i szukam fajnych pomysłów
Napisano 05 lutego 2014 - 07:47
Hm...to zależy co lubisz,kto ma być na tej imprezie.
Moja czterdziestka nie była spektakularna bo i ja lubie kameralne klimaty a grono moich przyjaciol i znajomych jest mocno okrojone.Mam dwie sprawdzone przyjaciółki i tyleż samo zaproszonych znajomych...zaproszonych???Wbili sie na urodziny bez zaproszenia i tyle.
![]()
Poza tym spędzałam ten dzień z rodzinką a,że to luty, to zabawa na działce nie wypaliła ![]()
Ale Ty lubisz co innego więc może najpierw urodzinowy toast w domku a potem clubing czy coś w tym rodzaju?Albo impreza na 100osób
w najmodniejszym miejscu w Twoim mieście
?Impreza tematyczna np.lata jakieś tam,albo western
,albo bajki
,albo inne gwiezdne wojny...albo czterdziestkowa piżama party albo karaoke
ale to dla luzaków
...albo wręcz impreza sztywniacka czyli fraki,suknie wieczorowe i orkiestra pod dyrekcją znanego dyrygenta i dania serwowane przez samego Michaela Morana
???Ile ludzi,tyle możliwości i pomysłów. ![]()
No i witaj w gronie 40-latków!!!!Nie jest źle mieć czterdziestkę albo czterdziestkę z plusem
Wiem coś o tym...a życie dopiero się rozkręca...życzę fajnej,niezapomnianej imprezy
![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 05 lutego 2014 - 07:48
Napisano 09 marca 2017 - 11:14
Fajne są właśnie takie imprezy tematyczne już 40 to liczba taka konkretna, ja jestem młoda ale i tak imprezy tego typu mi się bardzo podobają. Jeśli chodzi o jedzenie to wybierasz sobie np kuchnie włoską i podajesz potrawy tej właśnie kuchni do tego jakaś klimatyczna muzyka i będziesz się bawić idealnie właśnie o to w tym chodzi żeby była impreza stonowana i poważna ![]()
Carpe diem
Napisano 29 marca 2024 - 22:56
Widzę, że poszukujecie fajnego lokalu na urodziny. W sumie też mam pomysł , a dokładnie chodzi o klub bilardowy Diament , który jest nowoczesny, charakterny i czeka tam na ciebie wiele atrakcji - stoły bilardowe, miejsce na taniec, bar. Według mnie warto zwrócić na nie uwagę.
Użytkownik jjusti18 edytował ten post 29 marca 2024 - 22:58