Kremy niestety nie dają piorunujących efektów... Stosuje rożne od lat i żadnego szału nie ma. Zastanawiam się właśnie nad peelingiem kwasami u kosmetyczki. Myślałam o kwasie mlekowym, pirogronowym albo azelinowym... Boje się tylko o to, ze w pierwszej fazie mocno się będę łuszczyc
Miała któraś z Was kiedyś zabieg kwasami?
Medycyna kosmetyczna, czy kremy?
Napisano 24 października 2017 - 14:19
Napisano 21 stycznia 2018 - 15:41
Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest nasza skóra i jakiej ingerencji potrzebuje. Czasem ostatecznym działaniem jest medycyna estetyczna ...link.. Bardzo pomocna i dająca efekty.
Napisano 05 października 2018 - 13:23
Tak naprawdę moim zdaniem wiele zależy od tego, ile mamy funduszy i jak mocno jesteśmy nakierowani na zmiany. Jeśli na przykład mamy problem ze zmarszczkami i są one mocno widoczne, a wszelkiego rodzaju kremy nie pomagają, to owszem, warto wybrać się do gabinetów medycyny estetycznej takich jak Novderm w Łodzi i zadziałać botoksem . Dla poprawy wyglądu, ale i własnego samopoczucia.
Napisano 23 czerwca 2020 - 07:11
Moim zdaniem warto jest połączyć ze sobą stosowanie kremów nawilżających na twarz jak również i zabiegów medycyny estetycznej, szczególnie jeśli widzicie już pierwsze objawy starzenia sie. Wszystko jest dla ludzi i dobrze jest z takich pomocy korzystac. Sama korzystałam z kilku zabiegów do tej pory oraz nie żałuję.
W celu lepszego nawilżenia skóry oraz usunięcia zmarszczek polecany jest kwas hialuronowy
https://slowage.pl/o...was-hialuronowy
Wypełniałam za jego pomocą bruzdy nosowo wargowe.
Napisano 16 lipca 2021 - 21:19
decyzja zawsze należy do ciebie. próbowałam zatrzymać czas kremami, ale niestety, nie udało się. właśnie dlatego zdecydowałam się na usuwanie zmarszczek w klinice vesuna z krakowa. nie żałuje, bo czuje się dobrze w swoim ciele, wyglądam młodziej, ale wciąż naturalnie i o takim efekcie marzyłam długo, aż w końcu się zdecydowałam.
Napisano 17 stycznia 2022 - 13:13
A ja mam nadzieję, że jak najdłużej uda mi się pozostać przy kremach.
Napisano 15 stycznia 2024 - 09:19
Zabiegi wszelkiego rodzaju można dzisiaj wykonywać i na pewno wiele osób decyduje się na poprawę swojego wyglądu poprzez medycynę estetyczną. Także endermologia Warszawa jest popularna i można w ten sposób poprawić wygląd swojej skóry. Już mnóstwo osób przekonało się co do takich zabiegów.
Napisano 12 czerwca 2025 - 08:49
Napisano 20 czerwca 2025 - 11:37
Moim zdaniem najlepiej połączyć jedno i drugie dla uzyskania jak najlepszych efektów. Jeśli chodzi o zabiegi na twarz, to może Was zainteresować lifting twarzy wykonany z użyciem nici PDO. Wszystkie informacje na temat takich zabiegów znajdziecie na stronie kliniki Neonia z Krakowa: https://neonia.com.p...ftingujace-pdo/ .