Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Medycyna kosmetyczna, czy kremy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 asia98

asia98
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 24 października 2017 - 14:19

Kremy niestety nie dają piorunujących efektów... Stosuje rożne od lat i żadnego szału nie ma. Zastanawiam się właśnie nad peelingiem kwasami u kosmetyczki. Myślałam o kwasie mlekowym, pirogronowym albo azelinowym... Boje się tylko o to, ze w pierwszej fazie mocno się będę łuszczyc :( Miała któraś z Was kiedyś zabieg kwasami?

#42 Lenka111

Lenka111
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 21 stycznia 2018 - 15:41

Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest nasza skóra i jakiej ingerencji potrzebuje. Czasem ostatecznym działaniem jest medycyna estetyczna ...link.. Bardzo pomocna i dająca efekty.

#43 Inatka93

Inatka93
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 05 października 2018 - 13:23

Tak naprawdę moim zdaniem wiele zależy od tego, ile mamy funduszy i jak mocno jesteśmy nakierowani na zmiany. Jeśli na przykład mamy problem ze zmarszczkami  i są one mocno widoczne, a wszelkiego rodzaju kremy nie pomagają, to owszem, warto wybrać się do gabinetów medycyny estetycznej takich jak Novderm w Łodzi i zadziałać botoksem . Dla poprawy wyglądu, ale i własnego samopoczucia.

#44 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 23 czerwca 2020 - 07:11

Moim zdaniem warto jest połączyć ze sobą stosowanie kremów nawilżających na twarz jak również i zabiegów medycyny estetycznej, szczególnie jeśli widzicie już pierwsze objawy starzenia sie. Wszystko jest dla ludzi i dobrze jest z takich pomocy korzystac. Sama korzystałam z kilku zabiegów do tej pory oraz nie żałuję. 

W celu lepszego nawilżenia skóry oraz usunięcia zmarszczek polecany jest kwas hialuronowy

https://slowage.pl/o...was-hialuronowy

Wypełniałam za jego pomocą bruzdy nosowo wargowe. 

#45 basienna

basienna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 16 lipca 2021 - 21:19

decyzja zawsze należy do ciebie. próbowałam zatrzymać czas kremami, ale niestety, nie udało się. właśnie dlatego zdecydowałam się na usuwanie zmarszczek w klinice vesuna z krakowa. nie żałuje, bo czuje się dobrze w swoim ciele, wyglądam młodziej, ale wciąż naturalnie i o takim efekcie marzyłam długo, aż w końcu się zdecydowałam.

#46 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 17 stycznia 2022 - 13:13

A ja mam nadzieję, że jak najdłużej uda mi się pozostać przy kremach.

#47 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 15 stycznia 2024 - 09:19

Zabiegi wszelkiego rodzaju można dzisiaj wykonywać i na pewno wiele osób decyduje się na poprawę swojego wyglądu poprzez medycynę estetyczną. Także endermologia Warszawa jest popularna i można w ten sposób poprawić wygląd swojej skóry. Już mnóstwo osób przekonało się co do takich zabiegów.

#48 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 12 czerwca 2025 - 08:49

Widziałam ciekawą ofertę na zabieg antycellulitowy warszawa  w  klinice  Carpe  Diem. Ktoś próbował? Jestem ciekawa efektów, ale też tego, ile razy trzeba powtarzać zabieg, żeby był sens?  Co  możecie mi napisać?

#49 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 20 czerwca 2025 - 11:37

Moim zdaniem najlepiej połączyć jedno i drugie dla uzyskania jak najlepszych efektów. Jeśli chodzi o zabiegi na twarz, to może Was zainteresować lifting twarzy wykonany z użyciem nici PDO. Wszystkie informacje na temat takich zabiegów znajdziecie na stronie kliniki Neonia z Krakowa: https://neonia.com.p...ftingujace-pdo/ .