Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Piercing

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
707 odpowiedzi w tym temacie

#681 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 17:43

myslalam, ze mozna pistoletem ale nie

a to nie wiedziałam :shock: ja co prawda wszystkie robiłam sama, ale byłam przekonana, że na chrząstce da się pistoletem <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#682 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 18:43

Dac sie pewnie da, ale ja bylam w profesjolanym studio tatuazy i piercingu, a tam nie ma szans na takie rzeczy. Moze byc problem po pistolecie, bo pistolet jest tylko do przekluwania platkow ucha. Ja tez tego nie wiedzialam i myslalam, ze pstryknie raz dwa i gotowe. Pistolet "rozrywa" tepym kolczykiem, a igla ladnie w tym miejscu przekluje.
Kosmetyczki pewnie robia pistoletami ale po opinii fachowca nie eksperymentuje ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#683 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 19:49

madzia, o kurcze... ja miałam robione pistoletem :/ dlatego może tak długo mi się goiło i paprało...a bolało jak cholera pewnie dlatego że mi rozerwało chrząstke...
Madziu ja mam po 2 dziurki w każdym uchu :P najpierw mialam w prawym uchu 1 dziurke a w lewym 2 a nagle zachcialo mi się zrobic druga w tym prawym no i chciałam tak nad płatkiem ucha tak jak na tym zdjęciu ten 1 żółty kolczyk nad płatkiem no ale babka spieprzyła i zrobiła mi tak samo jak miałam w lewym :/ i mam teraz takie 2 jak ten środkowy zolty i ten fioletowy... ale jeszcze marzy mi się kolczyk w chrząstce ucha...

Załączone miniatury

• tragus.jpg
  • 3_1_1255111651_200_200.jpg

#684 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 08:59

moze i dlatego ci sie chrzanilo.

mi tez juz sie zamarzyla trzecia dziurka :P tylko sie zastanawiam, czy juz mi o chrzastke nie zahaczy.
a ten z czarno bialego zdjecia, to mi sie nie podoba.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#685 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 15:05

A ja żałuję,że robiłam tyle kolczyków w uchu.W jednym mam 4 dziurki.I to brzydko wygląda jak się wyjmie kolczyki.Takie podziurkowane ucho.

#686 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:39

ja 4 w uszach, w języku, pępku a ciekawi mnie zrobienie na karku i w dekoldzie miedzy piersiami kiedyś chciałam mieć na plecach efekt gorsetu

Załączone miniatury

• hot-corset-piercing.gif

#687 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:42

a ciekawi mnie zrobienie na karku i w dekoldzie miedzy piersiami kiedyś chciałam mieć na plecach efekt gorsetu

o mój boże... :shock: :shock: :shock: :shock: słuchasz metalu ?

#688 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:50

Krówka, jak Ty coś powiesz... <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

Taki gorset nie podoba mi się ani trochę. Ani to ładne, ani zapewne wygodne. Tyle kolczyków na plecach musi być pewnie strasznie uciążliwe przy ubieraniu się, czy zwykłym opieraniu. Brzydkie to.

#689 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:01

krowka17 napisał/a:

Krówka, jak Ty coś powiesz... <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

no co... takie pomysły kojarzą mi się z tymi bladymi metalowcami ... miałam jedną koleżankę która sobie gorset na biodrze zrobiła...

#690 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 20:08

Tyle kolczyków na plecach musi być pewnie strasznie uciążliwe przy ubieraniu się, czy zwykłym opieraniu. Brzydkie to.

to ładnie wygląda moim zdaniem na zdjęciach, ale właśnie... przy ubieraniu czy czymś.. masakra... bałabym się nieziemsko <bezradny></span> zahaczy, skóra się oderwie, brrrr........

#691 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 23:30

nie nie słucham metalu nigdy nie słuchałam jestem spokojną osobą która lubi kolczyki
uważam żę kolczyki czy tatoo jest dla mnie nie dla całego świata o moje kolczyki mało kto widział choć mam je pare dobrych lat
właśnie chciałam ale odeszła mnie ochota plecy bolą i słoności że może gdzieś się zahaczyć
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#692 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 23:40

uważam żę kolczyki czy tatoo jest dla mnie nie dla całego świata

no tak, z tym się zgadzam ;-) tylko akurat przy tym gorsecie nie chodziło o nikogo innego jak tylko o posiadacza, który sam może się skrzywdzić ;-)

#693 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 23:29

wiesz jakby ktoś chciał to by mógł się tym afiszować ja swoje cacuszka mam zasłonięte
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#694 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 29 stycznia 2011 - 23:15

Ten gorset z kolczyków na zdjęciach nieźle wygląda, dość ciekawie i intrygująco, ale nigdy bym sobie go nie zrobiła. Jakoś sam fakt, że miałabym mieć tyle kolczyków i to jeszcze na plecach odrzuca mnie od razu, a nie mówię już o tym jak spać, ubierać się i myć.
Kolczyki na karku i między piersiami strasznie nie podobają mi się. Koleżanka miała na karku, to wyjęła po ponad roku bo nie chciał jej się goić. Zaczepiała się o niego włosami, nie mogła sypiać normalnie i w ogóle bardzo przeszkadzał. Dla mnie wygląda to obrzydliwie. Ale każdemu coś innego się podoba.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#695 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 16:58

Dla mnie ten efekt gorsetu jest wręcz odpychający.Wcale mi sie to nie podoba. <bezradny></span>
To samo kolczyki w brodawkach piersi,czy też w sferze intymnej.Bleeeeee,nigdy bym sie na takie coś nie zdecydowała.

#696 ...Zakochana...

...Zakochana...
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 01 marca 2011 - 20:13

Można robić kolczyki w uszach na chrząstkach??
♥Kocham Mojego Misia♥

#697 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 10:26

Można robić kolczyki w uszach na chrząstkach??

pewnie, ja mam ,zrobiłam sobie gdy nie było to jeszcze takie popularne bo ..z 6-5 lat temu, na początku fajna sprawda , a później niestety przeszkadza w słuchaniu mp3 :-/ nie chciało mi się co 1 h wyjmować i wkładać kolczyka bo tylko utrudniał w mp3 więc na razie wyjełam koczyk ,ale co jakiś czas wkładam aby spr.czy nie zarosła dziurka i chyba już nigdy nie zsrośnie, teraz to już co 5-ta dziewczyna ma :/ i temu nie jest już fajne
Dołączona grafika

#698 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 15:36

Wydaje mi się,ze już kolczyki w nosie czy w wardze wychodzą z mody.Coraz mniej widzę dziewczyn z takimi ozdobami.

#699 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 18 lutego 2012 - 21:36

mnie dziewczyny z przekłutą brwią kojarzą się z taką patologią ... z takim niechlujstwem ...
i faceci tak samo...

kurcze, nie chcę oceniać, ale mam takie samo odczucie. Z jednej strony może to i fajne. Ale z drugiej - grzeczne dziewczynki nie dziurawią się :lol:

#700 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 19 lutego 2012 - 01:09

Wisienkowa, grzeczne, nie grzeczne... ja tam jakieś jeszcze 2 lata temu to marzyłam o przekłuciu wargi... ale w sumie z wiekiem jakoś mi ta fanaberia przeszła...po prostu jednym się to podoba, innym kojarzy z jakimś kultem, a jeszcze inna osoba chce być modna... aczkolwiek taki jak viola, zauważyłam, że coraz mniej młodych osób nosi kolczyki na twarzy... najwidoczniej moda mija :)

Chociaż ja czasami mam chrapkę na przekłucie języka... ale boję się o szkliwo :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych