Ja Cie w zadnym wypadku nie chce zniechecac.Tak mi sie tylko przypomnialo,ale tez skutecznie odstraszylo.Bo ja juz jestem taka panikara.Mnie uszy i pempek tez ladnie sie goily.Wiesz jak robiłam tatuaż to pięknie mi sie wszystko zagoiło, no i uszy jak przekłuwałam to też szybciutko. Chyba mam dobrą skórę do gojenia
Piercing
Napisano 18 maja 2010 - 07:44
Napisano 18 maja 2010 - 09:21
pempek
mi się podobają kolczyki w brwii, ale gdybym miała dwójkę dzieci to już bym się nad tym zastanowiłakonkretnie to brew
Napisano 18 maja 2010 - 09:29
Przepraszam,ja mam straszny problem z ortografiaPĘPEK!!!
A co dzieci maja do tego?Ja juz jestem stara baba i tez mam dwójke dzieci,ale jezeli cos mi sie podoba,mam na cos ochote,to czemu rezygnowac?Czy tylko natolatki i kobiety samotne moga nosic kolczyki w innych miejscach niz ucho?mi się podobają kolczyki w brwii, ale gdybym miała dwójkę dzieci to już bym się nad tym zastanowiła
Napisano 18 maja 2010 - 09:35
to jest moje osobiste zdanie n/t i jeśli komuś się to podoba to jego sprawaCzy tylko natolatki i kobiety samotne moga nosic kolczyki w innych miejscach niz ucho?
dla mnie robienie kolejnych tatuaży i przebijanie takich miejsc jak brew czy pępek, jest niepoważne...
Napisano 18 maja 2010 - 09:46
potem pewnie zostają dziury,tak mi się wydaje.przebijanie takich miejsc jak brew czy pępek, jest niepoważne...
Napisano 18 maja 2010 - 10:34
No oczywiscie,ze to jest indywidualna sprawa kazdego czlowieka.Nie razi mnie kobieta pod 60-tke z przeklutym nosem np.,nawet jezeli wydaje mi sie smieszna.Jezeli dobrze sie z tym czuje to super,jej sprawa.Ja zawsze bylam troche szalona i lubie kolczyki w róznych miejscach,jednak wiem,ze mój brzuch nie prezetuje juz sie zbyt ladnie,wiec zlikwidowalam kolczyk z pepka.Natomiast tatuaz u nie zrobilabym za zadne skarby.Kolczyk zawsze wyciagniesz a zlikwidowac tatuaz to juz wiekszy problemto jest moje osobiste zdanie n/t i jeśli komuś się to podoba to jego sprawa
dla mnie robienie kolejnych tatuaży i przebijanie takich miejsc jak brew czy pępek, jest niepoważne...
Zarastaja.Nie wiem czy na brwi zostaje blizna malenka,ale chyba raczej niepotem pewnie zostają dziury,tak mi się wydaje.
Napisano 18 maja 2010 - 10:47
i faceci tak samo...
ja bym chciala w jezyku ale sie boje...
Napisano 24 maja 2010 - 10:44
mnie może nie aż tak drastycznie, ale uważam, że kobiecie taki kolczyk nie pasujemnie dziewczyny z przekłutą brwią kojarzą się z taką patologią
jest to mało subtelna i kobieca ozdoba i nigdy bym sobie nie przekuła brwi
ale to przecież kwestia gustu i jeśli komuś się to bardzo podoba to niech robi ze swoim ciałem co mu się tylko podoba
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 25 czerwca 2010 - 16:13
Dodam iz wszystkie moje kolczyki to malutsienkie i delikatne cyrkonie za rowno w uszach jak i w wardze, no wiadomo w pepku troszke wiekszy.
Napisano 25 lipca 2010 - 09:23
Napisano 25 lipca 2010 - 09:36
ja nie jestem takim kolczykiem zachwycona...cleavage
eee.. taki kolczyk to mi sięseptum
a) z krowa kojarzy
b) jest raczej niewygodny.. pomyśl, masz katar, cieknie ci z nosa, jak tu smarkać z takim wynalazkiem nosie
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 25 lipca 2010 - 10:52
septum- jak to określiła Lady- kojarzy się z krową, dla mnie to niekobiece, mało gustowne.
Vertical labret- i to również mi się nie podoba, koajrzy mi się z emo nastolatką, poza tym chyba dziwnie z tym się całować
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 25 lipca 2010 - 11:03
w sumie ciekawa jestem jak to jestdziwnie z tym się całować
Napisano 25 lipca 2010 - 11:39
Generalnie cleavage jest, wg mnie, bardzo kobiecą ozdobą, tak samo vertical lips
piercing jest formą zdobienia ciała, którą można ze spokojem wyjąć i zostanie niewielka blizna
Napisano 25 lipca 2010 - 11:51
Ja nie powiedzialam, że robisz dla otoczenia.. tylko że mnie sie nie podobają, i bym sama takich nie chciałaKolczyki robię dla siebie, a nie po to żeby podobały się otoczeniu
a co jest kobiecego w kolczyku między cyckami, z daleka to raczej jak pryszcz wyglądacleavage jest, wg mnie, bardzo kobiecą ozdobą
mnie sie piercing podoba.. ale co za dużo.... to i świnia nie zje
Napisano 25 lipca 2010 - 14:01
A ja to rozumiem i tylko tłumaczę, że nie interesuje mnie zdanie innych na ten tematJa nie powiedzialam, że robisz dla otoczenia.. tylko że mnie sie nie podobają, i bym sama takich nie chciałaKolczyki robię dla siebie, a nie po to żeby podobały się otoczeniu
![]()
rzecz gustu ^^ nie wszyscy (na szczęście) myślą tak samo.a co jest kobiecego w kolczyku między cyckami, z daleka to raczej jak pryszcz wyglądacleavage jest, wg mnie, bardzo kobiecą ozdobą
![]()
Napisano 25 lipca 2010 - 14:06
to po co piszesz o tym na forum ??A ja to rozumiem i tylko tłumaczę, że nie interesuje mnie zdanie innych na ten temat
Mi się żaden kolczyk z tych proponowanych przez Ciebie nie podoba, ani na mnie osobiście ani na kimś obcym, uważam że takie kolczyki w wargach czy mostku oszpecają kobietę...
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 25 lipca 2010 - 14:10
a te kolczyki miedzy biustem to już w ogóle ohyda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych