Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#3061 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 września 2011 - 17:50

maartekkk,
Wyglądały okropnie.
Zrobione były dość dobrze ale z bliska widać było niedoskonałości <bezradny></span>
Niby się podobały ale ja z bliska je widziałam i widziałam te niedociągnięcia i mnie to wkurzało :roll:
I ogólnie czułam się jakbym miała nie swoje paznokcie i źle mi było z tym

#3062 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 16 września 2011 - 19:06

WweronikaA, wiesz nie każdy czuje się dobrze z obcą masą, jak by nie było... No i skoro było widać niedoskonałości to jednak znak, że nie były zbyt dobrze zrobione... chętnie bym je zobaczyła, jak nie tu to na pw ;)
Tigra84 mnie do perfekcji duuużo brakuje i ja sama wiem, co robię źle, aczkolwiek najwięcej niedociągnięć widać dopiero na zdjęciach...

I dzisiejsze pazurki, które na bank Wam się nie podobają, bo robiąc tło miałam inną koncepcję na te paznokcie, chciałam zrobić efekt 3D tych kółeczek, ale koleżanka koniecznie chciała gałązki i listki... No i efekt końcowy bardzo jej się podobał, więc ile kobiet na świecie, tyle gustów ;)

Załączone miniatury

• DSC09359.JPG

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3063 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 września 2011 - 20:35

maartekkk, gdyby odjąć te białe namalowane gałązki byłoby ok :D
Najważniejsze, że klientka zadowolona, skoro spełniłaś jej koncepcję ;-)
Pani ma dość grubawe palce, więc paznokcie w kształcie migdała ładnie je optycznie wyszczupliły <ookk></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#3064 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 września 2011 - 09:38

maartekkk, tym razem ani kolor ani wzorek nie w moim typie.Za to kształ ładny.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#3065 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 września 2011 - 18:53

tym razem ani kolor ani wzorek nie w moim typie.Za to kształ ładny.

wrecz odwrotnie gdyby były dłuzsze i kwadratowe to byłoby fajnie, tylko do tego trzeba miec szczuple palce. :-)
ja sama mam paznokcie kwadratowe , tzn wiadomo z czasem brzegi juz nie sa tak kanciaste. ale mam swoje naturalne, gdybym robiła tipsy to pewnie bardziej migdalowate, bo wydaja mi sie naturalniejsze.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#3066 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 września 2011 - 18:05

maartekkk,

pierwsze z kwiatkiem bardzo ładnie wykonane (jak i większość) lecz jak dla mnie za bardzo kwadratowe, kwiatek śliczny, precyzyjnie wykonany

drugie świetne, plus za długośc, kształ natomoast za dużo na nich się dzieje, wg mnie wzroki powinny być tylko na 2

ostanie hmm sama nie wiem co onich myślec, są inne przyciągają wzroki , nie są w moim typie ale coś w sobie mają
Dołączona grafika

#3067 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 18 września 2011 - 19:25

dobra, Sajuri, magdaaaaa, amoramor, dzięki za opinie :)
Jak pisałam nie raz - ile bab na świecie tyle jest gustów i to co jednej się podoba drugiej nie koniecznie ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3068 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 19 września 2011 - 21:02

dziewczyny a kojarzycie może olejek do regeneracji paznokci? U znajomej użyłam parę razy i efekt był genialny, niestety nie pamiętam nazwy firmy. Jedyne co pamiętam to że pachniał migdałami/marcepanem

#3069 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 20 września 2011 - 19:56

sporo tego jest, nie wiem co to mogło być konkretnie... ja mam oliwkę do paznokci i skórek dość fajną, pachnie ładnie i działa, ale nie mam porównania z innymi, bo wcześniej nie używałam nic podobnego.

#3070 Afryczka

Afryczka
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 września 2011 - 10:27

Cześć dziewczyny!
od niedawna zaczęłam ćwiczyć, w sumie na sobie samej, robienie tipsów żelowych. Nie narzekam, jak na pierwszy raz nie najgorzej wychodzą. Mam tylko kilka pytań związanych z tym tematem. Jak robicie, żeby nie było widać różnicy kolorów między tipsem, a paznokciem. Za każdym razem jak robię, to widzę tą różnicę, co doprowadza mnie do szału. Kolejne pytanie, czy nakładacie żel w jakiś specjalny sposób ? I co z nakładaniem białego żelu ? Dlaczego się tak bardzo nie wyróżnia od całości koloru paznokcia ?
z góry dziękuję !
Błąd jest przywilejem filozofów.Tylko głupcy nie mylą się nigdy."

#3071 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 20 października 2011 - 11:06

Mycha84, a jaką masz tę oliwkę? Bo ja mam Phenomen Oil z Jessiki i pachnie migdalami/marcepanem, działa genialnie i jestem bardzo zadowolona :)

#3072 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 24 października 2011 - 18:59

Mycha84, a jaką masz tę oliwkę? Bo ja mam Phenomen Oil z Jessiki i pachnie migdalami/marcepanem, działa genialnie i jestem bardzo zadowolona :)

Kupiłam ją mojej siostrze, ma straszne paznokcie i włosy. Czasem podkradam - cudnie pachnie :)
A ciekawoską jest że na włosy stosuje Panthenol Spray - w życiu nie powiedziałabym, że może wzmacniac włosy, a tu proszę :D

Wracajac do tipsów, myślę teraz o zrobieniu, ale chyba jednak najbardziej przekonuje mnie french..

#3073 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 31 października 2011 - 21:51

i jak twojej siostrze sprawdza się Phenomen? Ja widzę bardzo dużą poprawę w wyglądzie skórek, wczesniej czasem odstawały albo robiły mi się nawet stany zapalne, ale teraz ładnie się przykleily i uspokoiły :)

#3074 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 19:26

Widzę dawno nikt tu nie zaglądał... nie powiem, żebym tak namiętnie jak kiedyś pracowała nad stylizacją, choćby z braku czasu, aczkolwiek czasami coś tam skubnę...
http://i.pinger.pl/p...2476544ef4f728/

http://i.pinger.pl/p...18d4bc4efdac44/

http://i.pinger.pl/p...12a9374efdaca8/

http://i.pinger.pl/p...0251814f1b18ba/

http://i.pinger.pl/p...02fc524f1099dc/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3075 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 19:36

Bardzo ładne wykonanie ;)
Pierwsze i ostatnie bardzo mi się podobają :)

#3076 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 19:39

Pierwsze i ostatnie bardzo mi się podobają

Dla mnie również, są najdelikatniejsze, w pozostałych jednak za dużo napackanego na raz, wolę te skromniejsze :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#3077 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 19:56

A mi tylko pierwsze ;-) piękne są :mrgreen:
za to drugie to jak dla mnie porażka totalna <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#3078 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 19:59

Mi się podobają przedostatnie i pierwsze ewentualnie na jakieś większe wyjście. Ogólnie za dużo się na nich dzieje i wydają mi się przez to, takie przesadzone-napaćkane. <bezradny></span>

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#3079 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 21:39

Dziękuję za szczere wypowiedzi, bowiem oceniacie moją pracę :) Gust klientek to zupełnie inna broszka - jak nie raz podkreślałam ile bab na świecie tyle gustów i guścików :) Tak więc czy komuś się podoba zdobienie czy też nie - kwestia indywidualna, ważne, by wykonanie było w miarę solidne, a staram się, więc wiecie... doceniam każde słowo krytyki, jak i chwały :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3080 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 22:48

maartekkk, pierwsze są śliczne, ostatnie też ładne, tylko nie podoba mi się, że są aż tak bardzo kwadratowe, coś jest z nimi nie tak, ale ogólnie ładne ;-)

er3mjw4zst9mivdb.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych