Tipsy, wzorki...
Napisano 08 września 2011 - 12:52
Dzięki dziewczyny Wam za opinie i cieszę się, że się spodobały
Napisano 09 września 2011 - 09:25
Napisano 09 września 2011 - 21:30
maartekkk te paznokcie na wesele naprawde ładne
a co do mojego gustu najbardziej lubie french chyba
Napisano 15 września 2011 - 12:48
Napisano 15 września 2011 - 12:56
preferuje inny kształ pazurków ., nie cierpię tzw. łopat
Kwiatki sliczne. Pazurki skromne.
Napisano 15 września 2011 - 13:13
Co do kształtu - ile jest kobitek na świecie, tyle jest gustów. Szczerze mówiąc, jak nie raz widzę, że kobitka ma szeroką płytkę i proponuję właśnie jakiś migdał tudzież bardziej owalny kształt, co optycznie płytkę wysmukli, od razu się krzywią, że nie, bo cośtam... także kobitki - nikomu nie dogodzimy
Napisano 15 września 2011 - 13:49
http://t0.gstatic.co..._UTsI4_3HrGnsMv
Wg mnie to już w ogóle na paznokieć nie wygląda
Nie, nie, nie- stanowcze nie dla flair nails
nikomu nie dogodzimy
a no owszem, ja nie mam nic a nic do Twojej pracy powyżej, tylko dziwię się, że aż takie łopaty sobie wybierają
Napisano 16 września 2011 - 07:18
Choc jestem wielka fanką Twoich kwiatuszków 'lepionych', te namalowane również są urocze i nawet nie przeszkadza mi ich niebieski kolor - za którym ogólnie nie przepadam na paznokciach
Są kanciaste i to również mi nie przeszkadza, bo w tipsach lubię kwadratowo opiłowane krawędzie
Choć jakiś czas tamu spodobały mi się również migdałki
Powiedz mi, dużo kobiet robi sobie kształt migdała? Ciężko się w ogóle piłuje paznokcia do takiego kształtu? Bo jak pamiętam, kiedy piłowałam swoje pazurki to szlag mnie trafiał bo nigdy równo nie chciało wyjść
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 16 września 2011 - 10:49
Powiem Ci, że bardzo mało... dziewczynom wydaje się, że tai kształt hmm jest staromodny? Nieładny? Nie wiem, ale czasami wolałabym zrobić migdał zamiast prostokąta, bo to tylko było by na korzyść klientki, no ale cóż... niektóre pewnie myślą, że jak robią, to z przepychem i na całośćPowiedz mi, dużo kobiet robi sobie kształt migdała?
Naturalki nie wiemCiężko się w ogóle piłuje paznokcia do takiego kształtu?
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam
Dzisiejsze takie króciutkie z odrobiną kruszonej muszli i folii ciętej
Napisano 16 września 2011 - 10:58
Be zbędnych zdobień, tylko frencz i na palcu serdecznym kwiatuszek
Ale były to pierwsze i ostatnie sztuczności na paznokciach.
Masakra!
Napisano 16 września 2011 - 11:39
Pisałaś kiedyś, że plastikowych tipsów nie przyklejasz. Kiedyś, gdy jeszcze nosiłam 'żelki' panie zawsze na pierwszej wizycie obcinały mi mojego paznokcia do zera, do niego przyklejały taki plastikowy prostokątny tips i dopiero na niego nakładały ileś tam warstw różnych żeli. Czy to było złe postępowanie?wtedy sobie uformuję tak
Bo z Twoich wypowiedzi zrozumiałam, że Ty formujesz samym żelem - ale jak zrobić z króciutkiego paznokcia, takie pałeczki
Folię już nie raz widziałam i daje fajny trójwymiarowy efekt, ładnie mieniący się od światłaz odrobiną kruszonej muszli i folii ciętej
Muszę natomiast widzę pierwszy raz i muszę przyznać, że efekt jest również ekstra
Lubię w biżuterii czy bibelocikach stojących na półkach motyw masy perłowej, muszli czy tego typu ozdoby - nie sądziłam, że można tego używać też na paznokciach
Całość bardzo mi się podoba
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 16 września 2011 - 12:49
Moja kuzynka robi też z samego żelu i ona po prostu podkłada coś (nie mam pojęcia jak się to fachowo nazywa) pod paznokiec i na tym buduje żelem paznokieć. nie wiem czy to się potem wyciąga czy nieNa czym te żel poza palcem się trzyma
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 16 września 2011 - 13:23
Fachowo nazywa się to po prostu uwaga uwaga.. forma
Na takiej formie papierowej tudzież z innego tworzywa buduje się szkielet paznokcia żelem czy akrylem, co umożliwia niewykorzystywania tipsów
Nie, to było myślę bardzo dobre postępowanie, aczkolwiek jak pisałam gdzieś wyżej, ale powtórzę, że ja tipsów nie używam ponieważ ich nie lubię kleić, opracowywać, a klej też nie jest obojętny na płytkę paznokcia niestetyCzy to było złe postępowanie?
Napisano 16 września 2011 - 14:13
co racja to racjaklej też nie jest obojętny na płytkę paznokcia niestety
Martek, a robisz pazurki z przezroczystymi końcówkami? Bo kiedyś takie widziałam i przyznam szczerze, że z odpowiednimi ozdobami nawet ciekawie to wygląda
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 16 września 2011 - 17:26
A ja właśnie taki kształt noszędziewczynom wydaje się, że tai kształt hmm jest staromodny?
Martuś nie będę pisać co mi się podoba a co nie, bo każdy ma swój gust a poza tym wiadomo, że robisz to czego życzy sobie klientka, ale powiem Ci, że tak obserwuję Twoje poczynania i jak dla mnie doszłaś niemal do perfekcji
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych