Prezenty dla naszych facetów - pomysły
Rozpoczęty przez
Guest_Kociak_*
, 09 gru 2006 22:53
743 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 marca 2009 - 11:30
Elodi, D.już ma moje dwa zdjęcia i jedno na podusi którą mu dałam w prezencie.Więc to odpada..Albo żadnego prezentu nie dawac..Już sama nie wiem
Napisano 06 marca 2009 - 12:23
Ja też intensywnie myślę co by tu mojemu mężowi kupić. W czwartek ma 30 urodziny i kompletnie nie mam pomysłu. Widziałam gdzieś w necie akie koszulki ze śmiesznymi napisami "nie mam 30-tu lat - mam 18 i 12-letnie doświadczenie" ale czy ja wiem??? Na pewno zrobię mu imprezkę z czymś pysznym i ogromnym tortem, ale prezent o zawsze dla mnie kłopot, bo nigdy nie wiem co kupić
Napisano 06 marca 2009 - 13:03
Madalena, podoba mi się ten pomysł z koszuklą
Mój facet na pewno by się uśmiał
Napisano 19 marca 2009 - 19:31
Moj ma za jakies 3 tygodnie urodzinki i chyba kupie mu taka kule plazmową. Wiem ze kiedys jak ogladalismy razem to bardzo mu sie podobała.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 19 marca 2009 - 19:36
tuptunio, no dokladnie. Znalazlam nawet w internecie takie kule w kształcie serca
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 19 marca 2009 - 19:50
tuptunio, a jak np. jest w pokoju ciemno to mocno oswietla pomieszczenie? ;>
Napisano 19 marca 2009 - 19:55
tuptunio, aha. Bo jeszcze rozwazam inna mozliwośc takiej lampy
Napisano 19 marca 2009 - 20:11
Olenka, lampy sa świetne, kupiłam taką mojemu bratu, super są
a kula też superaśna
a kula też superaśna
"So I find a reason to shave my legs
Each single morning..."
Napisano 19 marca 2009 - 20:14
to o taka chyba wam chodzilo ?
bardzo mi sie podobaja a jak sie przylozy palec to wszystkie prądy schodza sie do palca
bardzo mi sie podobaja a jak sie przylozy palec to wszystkie prądy schodza sie do palca
Napisano 19 marca 2009 - 20:16
Mam zarówno lawową, jak i kulę Tesli (tą piorunującą). Nie opłaca się. W lawowej mętnieje woda, a kula Tesli jest bardzo łatwa do uszkodzenia - stuknie się i już pioruny będą się rozchodziły np. tylko po połowie kuli albo będzie jeden piorun.
Napisano 19 marca 2009 - 20:18
Alisekai, moja kolezanka ma ta laową i już ponad pol roku działa bez zastrzeżen.
Chyba bede brała jednak tą plazmową... Dla faceta bardziej taka raczej
Chyba bede brała jednak tą plazmową... Dla faceta bardziej taka raczej