Tęsknota
Napisano 08 sierpnia 2007 - 11:31
Napisano 08 sierpnia 2007 - 19:26
Miunka Witaj w klubieJEJKUŚ DZIEWUSZKI MÓJ KOTUŚ POJECHAŁ!!!!!
właśnie był się pożegnać!!! miał jechać wieczorem a coś tam wyskoczyło i musiał teraz...byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co powiedzieć!!!
teraz siedze w pracy i powstrzymuje sie od łez
JUŻ ZA NIM TESKNIE!!!
Napisano 09 sierpnia 2007 - 07:46
na dwa tygodnie, zjedzie na weekend i potem znowu do pracy...pózniej będzie zjeżdzał częściej, ale dla mnie to i tak strasznie długo-do tej pory widywaliśmy się prawie codziennie a tu nagle taki przeskoka na długo pojechał
Napisano 09 sierpnia 2007 - 08:56
Napisano 09 sierpnia 2007 - 09:05
no, tak szczerze to chyba lepiej to znosze od niego...myślałam, że jak zadzwoni to sie porycze, a tymczasem on sie rozkleil a ja go pocieszalam, że wszystko będzie dobrze! ale gdy jestem sama to chce mi sie wyćAle jestem dobrej mysli Ty tez badz : *
a poza tym martwie sie o niego, bo ma taki zawód, ze nigdy nie wiadomo co sie wydarzy...oczywiście nic złego nie ma prawa się wydarzyć, ale kiedy on jest tak daleko to różne głupoty do głowy przychodza...
Napisano 09 sierpnia 2007 - 09:59
On wyjechał tylko na dwa tygodnie, wróci, znowu wyjedzie, to normalna kolej rzeczy, bo czasem jest i tak... Nie płacz, nie wyj, bo nikt ci krzywdy nie robi. Nic złego się nie stało bo to tylko umocni waszą miłość a nie ją zniszczy.co cię nie zabije to cię wzmocni!
Po prostu czekaj na niego, z radością odliczaj dni, bo przecież coraz bliżej do waszego spotkania!
Takie rzeczy nie są aż tak straszne jak mogłyby się wydawać
Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:39
Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:51
no ma macerrata masz racje!!!
nie mam weny aby rozpisać się na swój temat ale podobna sytuacje do Ciebie Niunia mam a raczej mialam ale od listopada ponownie bedzie.
i tyle powiem ze przyzywczaisz sie, a dwa dobra jest taka rzecz nie widziec sie bo jak spotkacie sie po tych 2 tyg. to dopiero bedzie radosc
Napisano 09 sierpnia 2007 - 14:26
i słuchać się koleżanek!
Napisano 10 sierpnia 2007 - 14:07
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych