A ja sie musze jeszcze porządnie zastanowic ![]()
Ale juz na sama mysl, ze moge kupowac prezenty mi sie mordka cieszy
Kocham dawac prezenty
![]()
Napisano 08 listopada 2013 - 13:12
A ja sie musze jeszcze porządnie zastanowic ![]()
Ale juz na sama mysl, ze moge kupowac prezenty mi sie mordka cieszy
Kocham dawac prezenty
![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 08 listopada 2013 - 13:26
A my wtym roku zaprzestajemy dawac prezenty co roku ta sama historia ,że idzie na to tyle kasy ,ze zal. A kazdy marudzi ,że nie potrzebne ze nie lubi i tak w kółko.
Dajemy tylko dzieciom a tych jest tez dużo.
Love Love Love
Napisano 08 listopada 2013 - 14:21
A ja jak co roku kosmetyki ![]()
Napisano 15 listopada 2013 - 12:54
A ja swojemu chłopu kupię chyba rejestrator samochodowy (a co, zasłużył!). Jeździ sporo, nakombinował się ze smartfonem, ale cały czas mu coś tam nie gra, więc jeśli do Świąt sobie nie kupi tego zacnego urządzenia, to ja zrobię to za niego:) W sumie nie był to mój oryginalny pomysł, bo inspirowałam się zawartością tego wpisu, jeśli któraś z Was nie ma pomysłu, to może tutaj go znajdzie;) Nad prezentami dla reszty rodziny jeszcze nie myślałam, ale chyba będą to jakieś dobre książki... Chyba, że w międzyczasie mnie olśni:)
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 15 listopada 2013 - 13:05
reklama usunieta
Napisano 15 listopada 2013 - 13:28
u mnie taki zwyczaj, że na wigilie tylko dzieci dostaja prezenty..wiadomo swięta to wydatki jakbym musiała obdzelic jeszcze rodziców tesció i brata z zona bo wigilia zawsze wsplna to bym musiała chyba kredyt wziąść hihi
a tak prezent dla Panicza i dla 2 dzieci brata..
Panicz chyba dostanie od nas kolejke tomek i przyjaciele w kamieniołomach bo ostatnio na yt dorwał z nia film i jest zachwycony od moich rodziców takie bebny afrykańskie chyba reszta nie wiem jeszcze...bratanki slodycze, zabawki i ciuchy napewno...
kura dostanie kalendarz ![]()
Napisano 18 listopada 2013 - 11:04
Ja sobie wymyśliłam dla mojego faceta coś mega oryginalnego.... kalendarz.... ale nie taki byle jaki z datami i tyle. Ale taki fotokalendarz ale nie zamierzam tam dawać naszych zdjęć ale chcę umieścić zadania na każdy miesiąc. W styczniu będzie to zdjęcie restauracji (= wie, że ma mnie zaprosić na kolację), w lutym za zadanie będzie miał zabranie mnie na jakąś górkę na sanki, w marcu będzie zdjęcie sali kinowej (= ma mnie zabrać na film, najlepiej jakiś romantyczny), w kwietniu będzie zdjęcie Bieszczad i chyba będzie wiedział o co mi chodzi. Kalendarz za fajną cenę znalazłam LINK . Całą resztę sobie sama zrobię tak jak chcę ![]()
Użytkownik Marzycielka24 edytował ten post 18 listopada 2013 - 11:08
Proszę o zapoznanie się z Regulaminem.
Napisano 18 listopada 2013 - 11:13
Generalnie całkiem fajny pomysł z tym kalendarzem z sugestiami dla faceta (omijając nachalną reklamę) ![]()
Co do prezentów na święta, to nie mam pomysłu zupełnie i jak co roku wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, chociaż po każdych Świętach obiecuję sobie, że w next roku będzie inaczej i zacznę kupować wcześniej
![]()
Napisano 18 listopada 2013 - 13:28
To będą moje pierwsze święta z rodziną D. więc trochę się stresuje i nie myślę o prezentach jeszcze, a powinnam
a u nas to kolejne święta i wiem że będzie problem z prezentami... nie chce po raz kolejny facetów obdarowywać koszulami
, za to w przypadku teściówki i siostry Ł - zrobię im jakieś paczki z kosmetykami- uzbierało mi się trochę tego z pracy, a wiadomo że kosmetyków nigdy dość ![]()
co do prezentu dla mężydła to jeszcze nie wiem- a grudzień za pasem ![]()
Napisano 18 listopada 2013 - 14:32
wiem że będzie problem z prezentami...
U mnie razem z rodziną doszliśmy w tym roku do porozumienia, że prezenty kupujemy tylko dzieciom.
Zrezygnowaliśmy z wykosztowywania się. Moja rodzina jest dosyć spora, a to ogromy wydatek.
Napisano 18 listopada 2013 - 14:35
U nas także prezenty ,tylko dzieciakom.
Moja rodzina jest dosyć spora, a to ogromy wydatek.
No własnie u mnie, takze wszystko rozbija sie o kasiorkę.A byle czego nigdy nie lubię kupować.
Użytkownik viola edytował ten post 18 listopada 2013 - 14:35
Napisano 20 listopada 2013 - 09:59
DZIEWCZYNY:) Bardzo dziękuję wam za wszytskie świetne pomysły i inspiracje:) Jednoczęsnie chciałąbym podzielić się z wami nowiną
Kupiłam już prezenty dla najlbliższych:) Naszczęście mam to już z głowy! Wszystko znalazłam na stronie internetowej /link/
Jest to projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka
I tak dla babci zamówiłam ręcznie malowaną filiżankę, dla mamy korkowe podkłądki a dla siostry plakat! ![]()
Zajrzyjcie tam POLECAM ![]()
Użytkownik Olenka edytował ten post 20 listopada 2013 - 10:14
Link w poście
Napisano 26 listopada 2013 - 20:26
Pomysł z perfumami dla M. odpada, więc wymyśliłam, że kupię mu całą dyskografię jego ulubionego zespołu. Sprawdzałam, parę lat temu wydali coś takiego - wszystkie płyty cd, dvd, teledyski i jakieś inne pierdółki. Będzie zadowolony ![]()
Napisano 27 listopada 2013 - 09:41
My z D. sobie sprawimy wspólnie prezent
chcemy nowego laptopa wiec porozglądamy się za takim
i oboje będziemy zadowoleni ![]()
Oczywiście ja sobie jeszcze zażyczyłam szczoteczkę elektryczną więc to musi być na pewno ![]()
Napisano 27 listopada 2013 - 13:01
Ja nadal nie wiem co mam kupić dla męża mniej więcej wiem co kupię , dla naszego synka też .. ale muszę coś dla naszych dziewczynek wykombinować .. tylko nie wiem co może lalki z wózkami , ale lalki już mają może klocki takie duże ... a do Świąt już coraz bliżej coś spróbuję wymyślić jeszcze trochę czasu jest ![]()

Napisano 02 grudnia 2013 - 08:36
@halynka portfel to super sprawa. Sama kupiłam na jakieś urodziny i świetnie służy.
Ja ciągle myślę co kupić Połówkowi. Może perfumy - ale czy to nie jest oklepane, myślałam też nad nową myszką komputerową. Sama już nie wiem...
A macie jakieś pomysły na mikołajki? Dla dziewczyny... Robimy sobie drobne prezenty z koleżankami i nie mam mam pojęcia.
Bo Połówek pewnie na mikołajki dostanie słodycze. ![]()
Napisano 02 grudnia 2013 - 09:08
Portfel super sprawa ![]()
M. sobie zażyczył w ubiegłym roku, a ja w tym ![]()
Ja się zastanawiam czy nie kupić M. jego ulubionych perfum, bo akurat ma na wykończeniu, ale pierony drogie są ![]()
Innego pomysłu nie mam, a M. też niczego nie jest w stanie zasugerować.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Zbieranie deszczówki do podlewania ogrodu |
|
|
|
Panele winylowe na całości podłogi? |
|
|
|
perfumy podróbki |
|