Od teściów dostałam poduszkę, komplet pościelowy zawsze się przyda jak nie teraz to na "czarną godzinę"

Prezenty pod choinkę
Napisano 10 styczeń 2018 - 15:39
Napisano 10 styczeń 2018 - 17:39
Ja dostałam taki zegarek Cluse. Do tego słodycze, kartę upominkową do ulubionej drogerii i z praktycznych rzeczy to toster
Miłego dnia
Napisano 03 listopad 2018 - 10:23
Wrzucam post, bo wydaje się dość ważne z tego punktu widzenia. Już za parę dni mamy Global Shopping Festival na AliExpress, więc nie dość, że idealnie na święta to jeszcze znacznie taniej. Samemu korzystam jedynie sporadycznie przy czymś, co cenowo mocno pikuje (elektronika) i odróżnia się stanowczo od cen w Polsce. Teraz będę polować na konsolę, może się uda, zwłaszcza, że mają akcję z polskimi blogerami, więc fajne promo.
Napisano 19 listopad 2018 - 12:06
Kupowałam kiedyś na aliexpresie prezent dla syna, pluszowego pająka z minecrafta i niestety doszedł po świętach . Jeśli ktoś chce tam kupować prezenty to faktycznie powinien się sprężać, bo zakupy idą nawet ponad miesiąc.
Ja w tym roku nie mam problemu z kupnem prezentu, bo od kilku lat na prezenty kupujemy sobie nawzajem gry w świątecznej przecenie na steamie. Syn od dawna truka mi o cieniu wojny a ja dla siebie mam chrapkę na castlevanię 2.
Z prezentem dla mamy też nie mam problemu bo już miesiąc temu powiedziała, że chce ciśnieniomierz i nawet dokładnie mi pokazała w internecie jaki jej się podoba.
Napisano 23 listopad 2018 - 11:04

Napisano 26 listopad 2018 - 14:03
Voucher to świetny prezent Sama chciałabym taki dostać ale nie na zakupy ale np. do salonu kosmetycznego
.
Napisano 11 grudzień 2018 - 20:31
Dziewczyny jeśli szukacie fajnych promocji na urządzenia do układania włosów to w euro wyhaczyłam promocję na curl secret, za złotóweczkę można wziąć do niej fajną prostownicę na prezent jak znalazł
Napisano 01 czerwiec 2020 - 13:10
Dziewczyny a jakies pomysły na prezent dla niego? Zbliżają się jego urodziny i zupełnie nie mam pomysłu co mu sprezentowac.
Napisano 01 czerwiec 2020 - 13:33
Chętnie bym Ci doradziła coś konkretnego, bo ponoć jestem dobra w zakresie doradzania z prezentów dla drugiej osoby ale nie mogę Ci pomóc bo nie napisałas ile chcesz przeznaczyć na prezent. Cos innego mozna kupić w cenie do 50 zł, coś innego w cenie do 500 zł.
Moje propozycje to raczej rzeczy praktyczne bo zauważyłam, ze takie bardziej cieszą facetów. Może byc to
komplet dobrej jakości skarpetek
koszulka
bluza
ewentualnie pasek do spodni
Zobacz sobie w sklepie Ombre: https://ombre.pl/ W sklepie jest duzy wybór dodatków oraz ubrań dla facetów a aktualnie zaczęła się tam wyprzedaż, zobacz czy czegoś nie znajdziesz dla niego.
Napisano 13 sierpień 2020 - 11:00
Polecam krzesła biurowe firmy https://sklep.tobo.pl/category/krzesla-obrotowe. Bardzo wygodne !!!
Napisano 15 grudzień 2020 - 13:42
Dziewczyny a jakies pomysły na prezent dla niego? Zbliżają się jego urodziny i zupełnie nie mam pomysłu co mu sprezentowac.
jeśli facet jest brodaczem to ja bym kupiła np. trymer do brody, mój używa babyliss japonska stal i bardzo sobie chwali, ode mnie dostał w prezencie ale widzę, że używa, dosyć szybko można tym trymerem przyciąć zarost i wygląda fajnie
Napisano 17 grudzień 2020 - 20:08
Mojemu tacie, który jest miłośnikiem gier strategicznych kupiłam grę planszową Bitwa Warszawska do IPN. Kosztowała niedużo, coś koło 33 zł, myślę, że tacie się spodoba i sobie pogramy we dwójkę na Święta.