Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja a sex

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
186 odpowiedzi w tym temacie

#41 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 19:40

lekarz to chyba powinien wolec ogolone,tak jakoś estetyczniej jest chyba(przynajmnie jak dla mnie)
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#42 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 22:21

jak tak sobie pomyślałam nad wypowiedzią smerfetki, to gdybym spotkała się z sytuacją, że lekarz w jakikolwiek sposób skomentowałby moje owłosienie (za duże czy za małe) to byłabym ostatni raz u tego lekarza. wydaje mi się, że to bardzo intymna sprawa i lekarz (nawet ginekolog) nie ma prawa wtrącać się w to, jak wyglądam "na dole"

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#43 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 01 lutego 2008 - 23:53

Mnie lekarz też ochrzanił, że sromu się nie goli, ale olałam to brzydko mówiąc i i tak się będę goliła, nie wyobrażam sobie mieć dżungli! Zresztą mój skarb uwielbia (zresztą ja też się lepiej czuję)jak jestem gładziutka...pozdrawiam :mrgreen:
Dołączona grafika

#44 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 09:32

Może lekarz wolał gąszcz, fuj

Moze lubi szukac gdzie jest dziurka :-P

a czemu niby

A gdybym ja to wiedziala,chory jakis???

może chce Ci zrobić usg dopochwowe i dlatego o gumce mówił

Jak,bo nie rozumiem :-P to wtedy musze gumke przyniesc????Ja chodze do polaka juz 8 lat tego samego lekarza i nie wiem jak jest w PL;ale u mnie za kazdy razem robi takie badania,wymas itp.i bez zadnej gumki :-/

jak tak sobie pomyślałam nad wypowiedzią smerfetki, to gdybym spotkała się z sytuacją, że lekarz w jakikolwiek sposób skomentowałby moje owłosienie (za duże czy za małe) to byłabym ostatni raz u tego lekarza. wydaje mi się, że to bardzo intymna sprawa i lekarz (nawet ginekolog) nie ma prawa wtrącać się w to, jak wyglądam "na dole

Madziu ja jak najbardzie do niego nie poszlam,zrszta to bylo w PL jak bylam na urlopie,i swoje mu powiedzialam,bo nie zaliczam sie do spokojnych :-P

#45 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 09:45

Jak,bo nie rozumiem to wtedy musze gumke przyniesc????

na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie :)

#46 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 10:55

na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie :)

Dokładnie :) Ja miałam dopochwowe tylko raz, ale też z użyciem gumki było :)

#47 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 13:34

Ojejku, ja to sobie nawet nie wyobrażam, żeby mi ginekolog miał decydować jak się golę i czy w ogóle mam to robić.

Kiedyś np. w średniowieczu jak ludzie myli się raz na miesiąc, a kobiety miały pod falbankami specjalne wypustki na robactwo to może i te włosy spełniały ważną funkcje ochronną, ale teraz jeśli się dba o higienę to już nie ma to aż takiego znaczenia, żeby mogło zaszkodzić (ja tak uważam)

#48 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 16:27

ja sobie nie wyobrażam że miałabym nie golic :-/ nie mam na tym punkcie obsesji,króciutkie włoski mi nie przeszkadzają ale jeżeli chodzi o sex to lubie tą gładkośc tak ładniej sie wtedy czuje :-P no i miśkowi sie podoba :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#49 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 17:17

ja też wole na zero :-P tak całkowicie żeby gładziutko było :mrgreen: króciutkie włoski mnie denerwyją nie mówiąc gdybym miała zapuścić jakieś haszcze :-P a jeśli chodzi o faceta to też podoba mi się jak jest ogolony.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#50 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 19:27

u Siebie ? króciutkie albo gładko.. u Faceta ? tak samo :D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#51 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 22:11

na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie

Magdaru ;-) jo wiem ale tu w niemczech mam przy kazdej wizycie jak ide badanie dopochwowe i zaklada lekarz gumke,ale ja jej nie musze przynosic :-P dziwi mnie to jak jest w PL :-/

#52 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 22:57

Nie jest tak w Polsce, u mnie nic nie musiałam przynosić, pani gin miała całą szufladę prezerwatyw:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#53 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 23:20

Mnie też zdziwiło,że trzeba przynosić ze sobą prezerwatywę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#54 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 09:30

to zależy od lekarza, bo nie każdy mówi żeby przynosić, większość chyba ma, ale zdarzyło się, że słyszałam, jak lekarz prosił o przyniesienie ;-)

#55 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 19:36

włosy stanowią ochronę przed różnego typu bakteriami...ale posiadanie krzaków nie jest fajne:P...

#56 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 22:59

trzeba przynosić ze sobą prezerwatywę

W państwowych przychodniach trzeba przynosić własny ręcznik i prezerwatywę a u prywatnych nie.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#57 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 23:15

a ja mam literke imienia mojego faceta :D sam sie dopomina jak ogole na paseczek:P bo on woli literke..

#58 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 23:30

antosia, to zależy jaką masz literkę. bo mi by było ciężko R sobie wycinać :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#59 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 00:02

heh:) Ja mam W...ale nie zawsze wychodzilo ladnie ...:D dlatego robilam zszablonu i tylko poprawialam...moja kol stop probowala ale jej nie wyszlo;]

#60 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 08:48

dziewczyny a ja mam troche inne pytanie jednak nadal dotyczące usuwania włosków z miejsc intymnych.... powiedzcie mi czy golicie je , depilujecie czy jak sie ich pozbywacie? ja kilka razy goliłam ale potem mam wysypkę:/
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika