Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja a sex

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
186 odpowiedzi w tym temacie

#81 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 03:20

heheheh 30 min tez bym nie wytrzymala :mrgreen:

U mnie ostatnio bardzo reklamowane sa depilacje laserem :shock: kurcze nawet sie zastanawialam nad tym :-P

#82 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 12:10

a ten laser ponoć nie jest taki dobry... boli.
żeglarski obóz. Mazury.

#83 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 15:46

ano boli :P bo jakby nie było skora po nim jest poparzona i opuchnieta :D ale efekt jest najtrwalszy :D

#84 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 16:08

no wlsanie tego sie obawiam ze moze bolec i moga byc popazenia!Tylko (wiadomo jak w reklamie) oni tutaj mowia ze to jest bezpolesne ,szybkie no i trwale :-/

edit by Kociak: bez takich linków.

#85 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 22:32

sam zabieg nie jest zbyt bolesny :P to tak jak ukłucie igłą ( z tym ze igła nie zostaje w srodku jak przy pobieraniu krwi) polega to na tym ze jest wysyłany impuls swietlny do cebulki włosa ( laser ja fajczy po prostu) i trwa to ułamek sekundy wiec ból tez trwa tylko tyle :D ale ze włosów jednak mamy sporo...to miejsce na ktorym był wykonywany zabieg jest lekko opochniete od takich niewidocznych malenkich poparzen :) to w sumie takie uczucie troszke jakby sie człowiek na słoncu spiekł :)

#86 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 23:34

Madae, no i wlasnie po takim opiesie + ceny skutecznie mnie odstraszaja od takich zabiegow 8-)

#87 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 23:58

no wiesz...nie ma bólu nie ma efektu...na solarium tez sie idzie liczac sie z tym ze mozna sie poparzyc...bo np lampy wymienili, albo nasza skora jest delikatna, albo za długo.... jak sie do dentysty idzie tez trzeba sie liczyc ze moze bedzie borowanie mimo ze to zwykły przeglad :P a tu po kilku- kilkunastu zabiegach ( zalezy od rodzaju włosa i skory) mamy spokuj na pare lat lub juz całkiem

#88 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 00:03

kkkkkillkunastu zabiegach o kurde blaszka a widzialas ceny :shock: to za jeden zabieg przeciez bylo :shock:

#89 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 02:23

:P jak pisałam ...to wszystko zalezy od owłosienia....( ale z tymi kilkunastoma to moze przegiełam :P powiedzmy ze kilku :P) jesli ma sie geste owłosienie i mocne włosy to 1 zabieg nie załatwi sprawy gdyz czesc cebulek sie zregeneruje .... mimo to beda one osłabione i po to sie zabieg powtarza :P by te osłabione cebulki zniszczyc całkowicie :) w przeciwnym wypadku włoski po kilku miesiacach lub poł roku mogą odrosnąc...

#90 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 02:50

ale te wloski to i uparte :mrgreen: my je ta maltretujemy ( wyrywamy,wycinamy,woskujemy i wypalamy ) a te :evil: dalej rosna tam gdzie nei trzeba :-D

#91 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 21:33

Ja się depiluję i uważam ze tzw busz miedzy nogami wygląda fatalnie i jest trochę obrzydliwy.... Używam maszynki do golenia. :-)

#92 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 marca 2008 - 12:16

chciałam iśc na laser ale kosmetyczka mi powiedziała że mam za jasne i za słabe włosy i bym misiała miec sporo tych zabiegów a to już za drogo by było,zostaje mi wosk albo cukrowanie
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#93 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 marca 2008 - 14:02

cukrowanie? Co to?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#94 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 01 marca 2008 - 14:07

"zabieg wykonuje sie używając cukru soku cytrynowego, wody czasami ziół. Zabieg mniej bolesny niż wosk, i nie powoduje podrażnień gdyż składniki są naturalne. Nałożoną pastę usuwa się zgodnie z kierunkiem wzrostu włosków,na skórę usuwamy razem z włos. Efekt utrzymuje sie średnio do 4 tygodni, po tym czasie należy ponownie wykonać zabieg"

Źródło: http://fitness.magicsport.pl

#95 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 marca 2008 - 19:33

Donn no dokładnie,polecam naprawde mniej boli,włoski nie wrastają,skóra nie jest aż tak podrażniona a czasami ta pasta bardzo ładnie pachnie,jest to dobra metoda na pachy i bikini
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#96 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 01 marca 2008 - 22:11

jest to lepsze niż wosk ?
kurcze, bo ja się zastanawiam co zrobić przed tym wyjazdem do Egiptu <bezradny></span> jakoś nie mam ochoty latać ciągle z maszynką :-/ wygodniej byłoby zrobić coś co daje dłuższy efekt :-P

#97 kasia1980

kasia1980
  • Użytkownik
  • 297 postów

Napisano 02 marca 2008 - 13:05

ja to próbowałam kiedyś tą "pastę" cukrową zrobić domowym sposobem, bo na necie znalazłam przepis, ale jakoś mi nie wyszło, za to moja koleżanka doszła już do wprawy i sama sobie robi tą pastę i jest zadowolona.
Magdaru, naprawdę dobry pomysł, bo faktycznie zawsze to ci odpada już w Egipcie to golenie :-D
:)

#98 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 marca 2008 - 22:20

Magdaru ja jestem z tego cukrowania bardzo zadowolona,dużo lepiej niż woskiem

#99 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 02 marca 2008 - 22:24

ja niestety mam krosty :-( wiec jakos sobie radze,ale jak sie robi cieplo to z nogami chodze do kosmetyczki :-> a na dole jak mi wyskocza krosty to sypie puderm dla dzieci i na drugi dzien nic nie ma :-D

#100 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 03 marca 2008 - 15:24

Oo. Ja to krosty miałam jedynie po maszynce, a po wosku lub cukrowaniu nigdy mi się nie zdarzyło. Ale jakoś teraz już i do maszynki się przyzwyczaiła mi skóra i nawet jak jakieś krostki są to bardzo malutkie :mrgreen:

uF uF