Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki listopadowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
934 odpowiedzi w tym temacie

#161 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 01:05

Must be the music", ale nie ma.

zaloba narodowa.

Oby Ci szybko w pracy zleciało

dluzyło sie , ale juz za mna.

w netto ma byc ksiazka chodakowskiej

nastąpiło oberwanie chmury i do tej pory leje

tez lało, na razie spokój.

mlody jakis ?

ten dzisiejszy obstawiam po 30tce, ale niestety moje przypuszczenia  byly sluszne , chcial numer telefonu i do kina sie umowic i ten tekst /: jestes moim odzwierciedleniem  kurwa  :roll:

ide spac dobrej nocki ;-)

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 04 listopada 2013 - 01:03

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#162 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 07:08

Dziękuję raz jeszcze za życzenia <buzki>

bry ;)

Znów z samego rana na nogach, ale to nic, dziś wcześnie widzę się z Połówkiem. Mamy zamiar razem gotować obiad, i nie tylko :P

Pogoda taka sobie, jest w miarę ciepło, ale pochmurnie- nie chcę zimy :(

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#163 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 07:22

Dzień dobry i ja pięknie mówię.

Doczytałam Was, ale kurde strasznie dużo piszecie.

Ja wczoraj cały dzień dziergałam córci szalik, aż mnie wieczorem bolały oczka.

Teraz córcia się szykuje do szkoły, zaprowadzę ją, wrócę to ogarnę mieszkanie i dokończę ten szalik :)

Pogoda nawet nawet, wczoraj bardzo mi się dzień dłużył, ale chyba dlatego - że ciemno się zrobiło koło 15 .... Zaczęło lać i tak do saaaaaaaaaamej nocy!

Dzisiaj już będzie inaczej, obowiązki, obowiązki :)

Zleci kolejny dzień, potem tydzień i tak .......

Miłego dnia wszystkim życzę !

<bujanka1>

#164 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 07:55

jestes moim odzwierciedleniem
<umieraam> nie lubie takich bajerantow  :roll:

Pogoda nawet nawet, wczoraj bardzo mi się dzień dłużył, ale chyba dlatego - że ciemno się zrobiło koło 15 ..
no niestety spacerki teraz z mala to glownie dopoludnia . A dzis mam jakis dzien leniwy, nie wiem pewnie po tym weekendzie no i maz w domu od wtorku byl .

Witam

W tym tygodniu poza wyprawa z kociakami do weta i   do przychodni podejsc by zapisac sie do lekarza to planow brak

Dopiero przyszly tydzien a wlasciwie juz od soboty  bedzie wirowka . Ciagle cos,  lsita rzeczy do zrobienia, kupienia, zalatwienia dluga .

Milego 

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#165 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 08:02

Cześć dziewczyny!

@karatetyka, może spróbuje wcielić Twój pomysł w życie ;)

Ja już na nogach. Spać się nie da. Po 6 pukała policja, bo komuś z bloku auto ukradli.

Potem po 7 dzwonił wujek co nam kupić.. A przed 8 pies już się wyrywał na dwór i dawał o tym doniośle znać.

Ale nawet lepiej, że już wstałam... ogarnę się i muszę wybyć do urzędu pracy się zarejestrować. Na sama myśl mi się tam nie chce jechać.

Za oknem pogoda całkiem, całkiem. Mam nadzieję, że dzisiaj obędzie się bez deszczu.

Miłego dnia dziewczyny! :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#166 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 09:04

<witeczka>

Wczoraj wróciłam tak wykończona że szkoda gadać :-/  Przez to chyba nie pójdę dziś na siłkę bo znów do pracy na 2 zmianę :roll:

źle mi z tym, bo w tym tyg uda mi się pójść tylko 2 razy bo mi zmiany nie pasują a w piątek jedziemy znów do domku...

Ogólnie to brakuje mi 1 kg żeby spać poniżej pewnej wagi której nie miałam od jakichś 3 lat <co> i chciałam to osiągnąć w tym tyg, ale nie wiem czy się uda bo w sobotę @ ma być, a przy tym to i lubi coś do góry podskoczyć.. Jak nie to będę miała co robić w przyszłym tygodniu :-P

Deszczowy dzień minął i dziś znów piękna pogoda :-) wypiję kawusię i chyba jeszcze trochę poleżę bo strasznie nogi bolą <bezradny>

miłego dnia ;-)

#167 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 09:12

Hej Wszystkim :)

Ja już na nogach, zaraz pod prysznic , a potem będe się zastanawiać co robić.

Całą noc padało, a teraz coś wychodzi słoneczko , może będzie ładna pogoda.

U brata wczoraj było bardzo sympatycznie, mają piękny domek, nowoczesny, zazdroszczę.

Też będe kiedyś taki miała... za 100 lat :P

Troche Was poczytam

:)

iv09i09kftvt0mdm.png

#168 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 10:12

Hej,

Kiepsko mi się dziś spało w samotności, ale cóż poradzić. Musze M. zagnać do drzemki później, bo na popołudniu idzie do pracy do 23 i nie sądzę żeby wytrzymał. Na razie siedzę z herbatką i oglądam dzień dobry na dobry początek dnia :-D Późnej muszę na zakupy skoczyć, bo pusto w lodówce. Na obiad planuje spaghetti, bo dawno nie jadłam  <jesc> 

@magdaaaaa nie ma co się przejmować facetem, i się denerwować niepotrzebnie.

@eM. pochwal się później swoim dziełem.

@mloda gratuluje efektów  <ookk> I trzymam kciuki za tą wymarzoną wagę

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#169 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 listopada 2013 - 10:14

Hej.

Kolejny miesiąc, coraz bliżej święta...

Rosół już pyrka w garze , na 2 mam dla M spageti ze wczoraj, wiec luzikkk.

Zaraz lece po łazić po mieście , bo pogoda za oknem cudnaaaaaaa, słońce, lekki wiaterek... idealnie jak na listopad.

Ciągle czekam na kase... Pismo dostałam juz 2 tygodnie temu ,że przyznali a kasy nie widać... A do M wypłaty jeszcze 4 dni.

We środe mamy pasowanie na przedszkolaczka :) Musze baterie naładować i pare zdjec cyknąć.

Milego dnia :)

Love Love Love

#170 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 10:24

dziergałam córci szalik

Strasznie fajne, odstresowujące zajęcie :) Kiedyś, dawno temu w długie zimowe wieczory w czasie oglądania tv też lubiłam sobie podziergać. W pewnym momencie doszłam już do takiej wprawy, że na druty w ogóle nie musiałam patrzeć :P Ale niestety jedyne, co potrafię robić to szalik właśnie :lol:

brakuje mi 1 kg żeby spać poniżej pewnej wagi której nie miałam od jakichś 3 lat

Szybko pójdzie, jak nie w tym tygodniu, to w przyszłym ;-) gratuluję samozaparcia i powodzenia życzę :)

<hellooo1>

Koleżanka po wypadku w tym tygodniu wraca już do pracy. Mimo, że nie poschodziło jej jeszcze wszystko z twarzy, a ręka jeszcze jest trochę napuchnięta mówi, że w domu w końcu zwariuje i musi wracać. Cieszy mnie to strasznie, bo po pierwsze w ciągu dwóch tygodni widziałyśmy się tylko raz, więc musimy wszystko ponadrabiać, a po drugie dzięki temu, że ona chce teraz pracować jak najwięcej mój grafik na ten tydzień jest absolutnie idealny :mrgreen:

W paczce od rodziców znalazłam owsiany chleb mojego taty. Nigdy, przenigdy jeszcze nie jadłam tak pysznego chleba i dzisiaj koniecznie dzwonię po przepis :mrgreen: Tylko coś czuję, że wtedy z mojej diety (która jest w trakcie tworzenia i którą zaczynam dopiero w przyszłym tygodniu) nici :lol:

#171 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 10:33

Strasznie fajne, odstresowujące zajęcie :-)

Nawet bym rzekła, że bardzo odstresowujące!

Lubię dziergać i na drutach i szydełku,

teraz kończę ten szalik, ale czapeczki też córci dziergałam :)

Córa jest bardzo zadowolona, bo ma zawsze coś innego niż dzieci! :)

@eM. pochwal się później swoim dziełem.

No okeeeeeeeeeeeej :)

Kolejny miesiąc, coraz bliżej święta...

No taaaaaaaaak, chyba czas też za bombki się zabrać.

I jakieś sprzątanie zorganizować, zaplanować, żeby nie wszystko na raz.

We środe mamy pasowanie na przedszkolaczka :-) Musze baterie naładować i pare zdjec cyknąć.

Uuuuu, wielki dzień !!!!! Koniecznie ładuj baterie!

<bujanka1>

#172 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 11:08

@mloda a ogrniaczasz sie ze slodkim itp ?

Nawet bym rzekła, że bardzo odstresowujące!
kieds zrobilam sobie szalik , dawno nic nie tworzylam..a czeka szkatulka na decupage ;/

A tak naprawde znalazł by sie czas

Domek ogarnelam, pranie Zrobilam, zakupy i spacer z mala tez zaliczony, obiadek sie gotuje,  zaraz pojdzie smyk spac to ja sobie poczytam ksiazke

#173 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 11:14

Dzień dobry.

U nas pogoda znów pod psem. Niby od rana słońce, ale potem się zbierają chmury i leje. Tym sposobem Ninula nie poszła wczoraj na spacer, bo niby jak. 

Długi weekend minął niby spokojnie, ale trochę nerwowo. Te chłopy to są po prostu, no nie ! Wykończy mnie mój. Niby przez cały weekend się kłóciliśmy, ale tak naprawdę nie i teraz już tęsknie, a dopiero co wyjechał do pracy.

@ w tym miesiącu jakoś dziwnie bolesna, nie wiem o co chodzi, już się odzwyczaiłam.

Ogólnie to brakuje mi 1 kg żeby spać poniżej pewnej wagi której nie miałam od jakichś 3 lat

Super, gratuluję :)

Też powinnam się zabrać za swój potężny tyłek, ale jakoś nie mam czasu czy co ? Nie chce mi się po prostu  :roll:

er3mjw4zst9mivdb.png

#174 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 11:17

U mnie pogoda też nijaka jest... akurat zdążyłam szybko iść po mini zakupy na obiad  bo by mnie deszcz złapał...

A tak poza tym to Wczoraj byłam w galerii żeby sobie kupić coś na tyłek bo w brzuchu się już nie mogę zapiąć no i jakąś tunikę i co? i nic... <zly> niczego ciekawego nie znalazłam ... Także nie kupiłam nic .

#175 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 12:21

witam się :)

zaraz jade na zajecia... znowu bede prezentacje wygłaszac.... jak ja tego nie lubie....ale to juz ostania ;) generalnie pogoda do dupy, humor sredniawy i taki to poniedziałek. Musze podjechac jeszcze do mojej pani promotor... a tak mi się nie chce...
byle do czwartku :P

milego :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#176 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 15:25

heloł witam sie po raz pierwszy listopadowo :shock:

wlasnie sobie uzmysłowiłam jak czas mi szybko biegnie od czasu gdy mam Panicza :shock: co sie nie obejrze to wigilia :shock:

dobra starczy tych szoków na wstepie...nic nie ogarnełam bo jakas ostatnio jestem nierozgarnieta <hihihi1>

panicz tydzień teraz siedział w domu z powodu infekcji kataralnej :shock:  i teraz jeszcze niania bierze wolny tydzień...więc ja chyba nie bede oprtymistycznie nastawiona w tym miesiącu do czegokolwiek..jeszcze szlaban na szmaty do tego to juz całkiem nie fajnie <cryyy> <olaboga>

oprócz tego juz nie jestem ruda :shock: w związku z tym, ze farba trzymała mi sie tylko 1.5 tygodnia i musiałam farbowac co 3 tyg zeby jakos wygladac...mam wate na glowie..wiec zafarbowałam w kolorze odrostów, zeby dac im czas na regeneracje...w związku z tym niecnym czynem mam chorobe lusterkowa ...co spojrze w lustro to płakac mi sie chce...nawet juz boba nie mam tylko cos przejsciowego bo czekam az urosna do ramion chociaż, to bede myslec co z nimi dalej :roll:

Użytkownik Aniusia edytował ten post 04 listopada 2013 - 15:27

Dołączona grafika

#177 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 16:15

Witam z pracy :)

Widać,że poniedziałek, bo ja znowu nie mam czasu na nic :/

Pogoda za oknem, ciemno, buro, deszczowo i sennie :/

Jeszcze 45 min i do domku :)

Sorki,że nie cytuje, miłego dnia kobietki :)

#178 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 16:26

Hej!

U mnie dzisiaj taka nuda ( z mojej winy), że aż jestem na siebie wściekła. Poczekam, aż pralka przestanie pracować, dam Brzydkiemu obiad i chyba pojadę buty sobie kupić, żeby dnia do końca nie zmarnować. Tyle miałam na dzisiaj planów, a tylko mieszkanie posprzątałam. :->

No czasami bywa...

Wczoraj dostałam w prezencie od Brzydkiego dwie sówki na okno i co na nie spojrzę, to mi się micha cieszy.  :mrgreen:  Może potem pstryknę im fotkę, to się pochwalę.  :-)  

Pogoda i u mnie kiepska, ale w końcu to listopad- niedługo święta. Ja już dzisiaj zaczęłam myśleć, gdzie choinkę postawimy i jak balkony ozdobimy. Chyba z tego braku zajęć.  :lol:  Dobrze, że jutro już będzie produktywniej.  :-)

@Blondynka88  ślub w kwietniu

Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 04 listopada 2013 - 16:27

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#179 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 17:01

zmeczona :roll:

piec od centralnego przecieka ,a ma dopiero 3 lata <bezradny>

sajuri   niby delikatnie dalam do zrozumienia ze nie jestem zainteresowana , ale chyba slabo ....

cos bym zjadla <hmm> tylko  nie wiem co <co>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#180 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 17:10

Te chłopy to są po prostu, no nie ! Wykończy mnie mój. Niby przez cały weekend się kłóciliśmy, ale tak naprawdę nie i teraz już tęsknie, a dopiero co wyjechał do pracy.
no tak juz jest, ze sie godzimy, i ze sie klocimy ;) ile Ci mala spi ??

i teraz jeszcze niania
nie wiedzialam ze masz nianie . Czli pracujesz tak? fajnie.

oprócz tego juz nie jestem ruda
czli jaki kolorek jest ? ciemny jakis ?

cos bym zjadla tylko  nie wiem co
hehe ja mam tak codziennie ostatnio. Caly czas sobie mowie ze dzis znowu zaczne cwieczenia ale po calym dniu  biegania za mala mam dosc. No ale trzeba. 

Nic uciekam bo mala sie domaga mamy

Idziemy poczytac z malzem malej ksiazeczki 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych