Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki listopadowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
934 odpowiedzi w tym temacie

#201 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 10:21

@mloda, mnie przez ostatnie stresy w jeden dzień waga spadła o ponad 2 kg :shock: Nie sądziłam, że to możliwe.

ja mam tak tylko w drugą stronę :-P a przynajmniej miałam do tej pory :-/

ale @ przyszła i jest normalna, więc to raczej nie ciąża.

zrób test dla pewności ;-)  a jeśli miałaś takie stresy to nie dziwne że waga poleciała w dół <lol>

a teraz na allegro szukam, na co wydać wypłatę,

u mnie już trochę poleciało, na buty dla mnie i miśka na siłownie, i na mój biustonosz (jednak shock absorber) teraz czekam na przesyłki <jupi>

@Aniusia a mi się marzy zejść z czarnego na brąz i kombinuje jak tu ładnie z tego wybrnąć :-P

boisz się zaryzykować dekoloryzator? :-)

bo od jakiegś czasu boli mnie brzuch i ciągle mi niedobrze i na wymioty się zbiera

napisz co powiedział bo czasem mam takie same objawy :->

<witeczka>

Nocka jakaś niespokojna budziłam się ciągle, ale pospałam do 10tej. Wczoraj na sam koniec trafił nam się "trudny klient" :roll:  zdenerwowałam się nieco... Gość ewidentnie przyszedł się na ludziach powyżywać, idiota..Dziś jeszcze do pracy <znów 2 zmiana> i jutro mały przerywnik, wolny dzień..Ciśnienie chyba niskie z tej pogody, a miało być tak ładnie. 

Miłego ;-)

#202 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 10:29

boisz się zaryzykować dekoloryzator?
trochę tak, bo dość długo farbuję na czarno i obawiam się, że efekt mnie przerośnie :lol:

u mnie już trochę poleciało, na buty dla mnie i miśka na siłownie, i na mój biustonosz (jednak shock absorber) teraz czekam na przesyłki
u mnie priorytet to buty zimowe, ale jeszcze kurtkę bym kupiła, chociaż miesiąc temu jeden płaszczyk sprawiłam :P Trochę szkoda kaski, ale z drugiej strony w siebie trzeba inwestować :lol:

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#203 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 05 listopada 2013 - 10:41

Kto mi zabrał ślonce :/ deszcze kropi, wieje, ogólnie lipkaaa.

Witam.

Młody znów przed przeczkolem robił cyrki , dobrze ,że mamy blisko to go zaniosłam, ale odbiło to sie ciągnieciem brzucha:/

Kolezanka zapraszła na kawe , ale sama nie wiem czy mi sie chce.

Sajuri, tez czasami mam wrazenie "dlaczego nie moze byc po srodku" a nie jak wstaje to o 4 to chodzi spac o 12 w nocy no masakra :/ Dzis 1 pobutka była o 5 , ale powiedziałam ,że misie jeszcze spia i on tez niech spi.

Jula, nam tez teraz trudno sie dogadac , M nie mowi mi wszystkiego co sie dzieje, nie chce mnie martwic niby , a jak juz sie klucimy to mi to wygarnia ,ze ja nic nie wiem , rece opadaja :/

@mloda @89kasienka89  buty zimowe sa i moja zmorą , te Tigry fajne ale takie drogieeeee :D

Wisienkowa, to rzeczywiscie stresik nie zły.

kala, ciezki  semestry chyba? cały czas cos sie edukujesz :) Powodzenia :)

Miłego dnia dziewczyny.

Love Love Love

#204 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 13:22

Ponownie witam!
Udalo mi sie dostac papierek od szefa i zarejestrowalam sie i teraz oficjalnie jestem bezrobotna...

Dzisiaj jeszcze tylko zakupy z Polowkiem.

No i informuje ze moge zniknac z forum do niedzieli bo mi sie transfer internetu skonczyl :(

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#205 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 13:28

<hellooo1>

Wczoraj nie mogłam zasnąć a dziś spałam do 11. Muszę dziś jakiś dobry obiadek zrobić, bo wczoraj zrobiłam typowo pod siebie a M. niezadowolony chodził :P Poczytam chyba wasze propozycje. Cholernie ciężko mi bez samochodu, ode mnie wszędzie daleko i nie mogę się nigdzie ruszyć, nawet na małe zakupy jakieś. Popołudniu mam iść do sklepu na dwie godzinki. Jutro mam wizytę u gina. Ciekawe ile mój smok już warzy :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#206 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 13:47

Cześć. Dziś mam wolne na uczelni to się lenię. :)

Pogoda się zepsuła, to automatycznie mam humor gorszy. Nie lubię takiej jesieni, ale i tak cieszę się, że dość długo towarzyszyło nam słońce. :)

W dodatku kobiece dni, grr.

Miłego dnia Wam życzę.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#207 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 14:10

Jutro mam wizytę u gina. Ciekawe ile mój smok już warzy

Ja też jutro :)

Witam dzisiaj :)

Pogoda brzydka, ale zimna nie ma, oglądam zbuntowanego, a zaraz będe zabierać się za obiad.

K, wraca o 4, zjemy i jedziemy na chwile do moich rodziców :-)

Poza tym to nic sie nie dzieje. humor średni <bezradny>

iv09i09kftvt0mdm.png

#208 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 14:26

Witam :)

U mnie za oknem jesień całą parą, ciemno, zimno i deszczowo :/

W pracy do 17 i nic mi sie nie chce :/

Chyba jakiś film sobie zapodam ;)

Cześć. Dziś mam wolne na uczelni to się lenię.

Dobrze ci :)

Cholernie ciężko mi bez samochodu

No wiem coś o tym :)

Udalo mi sie dostac papierek od szefa i zarejestrowalam sie i teraz oficjalnie jestem bezrobotna...

Dobrze,że tak szybko :)

Kto mi zabrał ślonce deszcze kropi, wieje, ogólnie lipkaaa.

Ja na pewno nie :)

Gość ewidentnie przyszedł się na ludziach powyżywać, idiota.

Trzeba było go tak samo potraktowac :/

Miłego dnia kobietki :)

#209 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 14:27

Pogoda brzydka

Ja niedawno wróciłam z dworu, bo byłam jeszcze w bibliotece, kupić tusz do drukarki i w Rossmanie. Tak mnie przewiało, uszy mnie od wiatru bolą :-/

Dlatego zaraz idę do łóżka, zawijam się w koc i czytam książkę. Po południu jadę zawieźć kuzyna na zajęcia a tak to siedzę w domu i odpoczywam.

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#210 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 15:01

Dzisiaj wybieram się też do lekarza bo od jakiegś czasu boli mnie brzuch i ciągle mi niedobrze i na wymioty się zbiera. Pasowało by też odwiedzić dentystę, okulistę i ortopedę tylko kurna kiedy.

to widze ze masz  pakiet lekarski jak ja :-) tylko zamiast dentysty mam ednokrynologa 

Aniu moze w ciazy jestes ?

pada i zimno.

i do tego ciemno  :roll: nic tylko spac;)

@Riia no i jak ? cos juz wiesz z praca?

Slodziak pospal ok 3h. Mialam pospac razem z nia ,ale  zrobilam obiadek i poczytalam ksiazke

magda jak tam ochroniarz ?? :-P

Mloda a co to klient wymyslil?  a takie samopoczucie jak masz  czyli te mdlosci i bole brzucha to moze stres ??

ja boli brzucha nie mam raczej, ale czasem mnie mdli. W ciazy nie jestem wiec nie wiem od czego

Inqaa a co czytasz??

ja koncze Krucha jak lod. Pozniej sie biore za ksiazki z biblioteki ktore na mnie juz czekaja

I pewnie pozycze Psychologie konfliktu ;)

Użytkownik Sajuri edytował ten post 05 listopada 2013 - 15:05

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#211 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 15:11

heloł :mrgreen:

kasieńka  z jasno rudego na ciemny tzn intensywny mahoniowy kasztan ale taki ciemny wyszedł ze prawie płacz...teraz juz sie zaczyna spierac to jest ok :shock:

maaagda niania ma super podejscie razem z męzem paniczowi dziadków zastępuja bynajmniej takie relacje sa między nimi :mrgreen:

wiseńkowa w czym problem, ze nie mozesz sie zabezpieczyc tak zeby sie nie stresować????????

aneczka moze masz bakterie w żołądku helikobacter czy jakos tak...miałam kiedys, objawy podobne, przyjmowanie jednoczesnie 2 antybiotyków ja zabija :lol:

Panicz druga noc sie kręci i gada przez sen o slimaku bobie <umieraam> może z głodu bo ja udaje, ze nie wiem o co chodzi jak mleko chce o 3 w nocy :shock: nie ma co matka roku <ookk>

Dołączona grafika

#212 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 16:25

@palomka to faktycznie dziwny facet bo ja dostałam szybko swiadectwo pracy.

dzis juz nie taka padnieta .ale do ogarniecia nadal sporo.

mialam isc do lekarza medycyny pracy ale jutro to zrobie,

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#213 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 16:32

ze nie wiem o co chodzi jak mleko chce o 3 w nocy

ma spust. Moja cora do roku ( z hakiem ) jadla w nocy.

Ja zajadam sie owocami. Wyszukuje cos na slodko w domu bo coraz bardziej wiatr chula w lodowce i szafkach

A człowiek  tworczy jest wowczas ze hoho   :lol:

Wszukałam biszkopty troche twardawe bo one z zasady szybko wysychaja ( chyba ze jest jakis sposob by ciagle byly miekkie ??)  jest nutela sliwkowa ta mojej roboty i konfitury wiec zle nie jest.Mam ochote na loda ale w weekend.

Maz juz w domku, wiec mam chwilke dla siebie, a pozniej bedziemy sie razem z mala bawic 

Użytkownik Sajuri edytował ten post 05 listopada 2013 - 16:33

#214 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 16:35

magda jak tam ochroniarz
nie dalam te, wiec mnie nie nagabuje.

maaagda niania ma super
to dobrze , nie jest to takie łatwe.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#215 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 16:39

@Sajuri

Nie jeszcze nic nie wiem. Zostawiłam cv, babka powiedziała, że przekaże szefowi. Nie wiem ile on czekać będzie, bo sama babka nie wiedziała. Więc jeśli mu się cv spodoba to może zadzwoni aby pogadać. Mam nadzieję, już nawet wrzuciłam do jednego folderu jakieś tam moje zabawy z obróbką aby w razie czego szybko pokazać.

Senny ten dzień dzisiaj. Do tego nie chce mi się wychodzić na materiał a mam o 18 lub 19 w zależności od tego na który się zdecyduję.

@Aniusia

Powalił mnie sen o ślimaku hahahahaha

@halynka i @Melodia19

Powodzenia jutro na badaniach :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#216 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 17:18

@halynka i @Melodia19

ja też jutro idę zobaczyć mojego malucha :) jestem ciekawa co już urosło i jak wygląda  <dreams>

#217 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 17:31

Dobry.

Właśnie doszłam do wniosku, że jestem przemęczona i potrzeba mi kilku dni tylko dla siebie, łóżka, chipsów i bezkarnego opierniczania sie, z pizzą i winem na kolację, bez gonienia, bez stresów i bez ludzi dookoła. Tylko ja i ja. tak dwa dni poproszę. Więcej nie chce, bo zwariuję <lol>

A poza tym nie mam weny na szykowanie jakiegoś obiadu. Nawet warzywa na patelnie nie brzmią na tyle szybko, żebym sie za nie zabrała. Najlepiej jakby sie samo zrobiło, zjadło i przetrawiło. Strasznie mi energii brakuje. Albo o! Jajek mam przecież dużo! zrobie se w majonezie :lol: i się będę nimi opychać. Wprawdzie bez pieczywa, bo takiego nie posiadam w mieszkaniu, a do sklepu daleko, ale już złapałam smaka <lol>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#218 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 17:54

w czym problem, ze nie mozesz sie zabezpieczyc tak zeby sie nie stresować
No mogę, ale człowiek głupi. Obiecałam sobie poprawę ;)

Hej.

Humor zryty, więc jem czekoladę. 

Marzy mi się jakiś miły wieczór, chyba się uzależniłam od Połówka.

Mam dość atmosfery w domu... No ale muszę jakoś te studia skończyć i wytrzymać. 

Potem będziemy myśleć co dalej.

#219 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 17:56

@Riia no to oby sie udalo :*

Albo o! Jajek mam przecież dużo! zrobie se w majonezie
widze ze jestes jak moj maz faem jajek w majonezie ;)  tylko on do tego jeszcze groszek. Bierze wielka miche :lol: i tak z 6 jaj  :-P

u mnie tez w lodowce jaj najwiecej 

I zrobilas mi smaka na chipsy. :-P

Podladam biszkopta z nutelka ale ciagle wesze za czyms jeszcze. jakies zapasy na zime sobie chyba robie :-P

#220 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 18:29

Dzień dobry wieczór :-D

Wróciłam z zakupów- dzień drugi, efekt :  butów nie mam.  :->

Pizza siedzi w piekarniku i zaraz będzie romantyczna kolacja.  :lol:  Miałam w południe przygodę i się trochę zawstydziłam, ale co tam. Z racji, że ja dzisiaj miałam na 7.30, to ogólnie w mieszkaniu artystyczny nieład z Brzydkim zostawiliśmy. Wracam po zajęciach, zdążyłam płaszczyk zdjąć, a tam dzwonek do drzwi-  facet i babeczka, kontrola elektryki. Wpuściłam, posprawdzali, babka nasze niepościelone i ogólnie rozkopane łóżko zmierzyła, jakby nie wiem, jaki syf zobaczyła.  :roll:  A potem facet chciał podejść do wszystkich gniazdek w mieszkaniu. Jedno mamy za łóżkiem, rzuciłam się szybko, żeby sprawdzić, czy tam bez niespodzianek. I słusznie, bo by sobie pan moje majty pooglądał i kartonik z gumkami.  :oops:  No ale i tak zauważył, jestem pewna, że coś wsuwam pod łóżko. Mam nadzieję, że już ich nigdy w życiu nie spotkam.  :mrgreen:

Ciężarówki piszą o usg jutro. Ja też się wybieram do gina jutro na usg.  :-D

Dobra, Brzydki pizzę podaje.  :mrgreen:  Miłego wieczorku życzę!!

Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 05 listopada 2013 - 18:31

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych