Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki listopadowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
934 odpowiedzi w tym temacie

#221 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:06

Nawet warzywa na patelnie nie brzmią na tyle szybko, żebym sie za nie zabrała.

<lol>

sprawdzić, czy tam bez niespodzianek. I słusznie, bo by sobie pan moje majty pooglądał i kartonik z gumkami.

<biglol>

Rozśmieszyłyście mnie dziewczyny :lol: @Aspirynkaaa  nie ma co się wstydzić - u mnie za łóżkiem widok często ten sam :P na szczęście gniazdka tam brak :P

Ogarnęłam się uczelnianie :P Zrobiłam 'to do list' na weekend i póki co spokój. Dzisiaj ostatni wolny dzień, mieszkanie czyściutkie, obiad na jutro jest, koty wybawione śpią - chyba odpalę Simsy :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#222 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:19

chyba odpalę Simsy :-P

oooo, ja bym chętnie odpaliła Simsy, ale nie mam czasu :lol: A teraz narobiłaś mi jeszcze więkcszej ochoty ty bardziej że nie grałam już chyba z pół roku.

Sajuri książka niestety wybrana z przymusu, bo lektura. Aktualnie "Przedwiośnie".

Trochę poleżałam, poczytałam, zjadłam kolację, choć nie wykluczam, że jeszcze wybiorę się tam w pobliże lodówki.

Planów nie mam, pewnie prysznic i łóżeczko

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#223 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 19:55

@Aspirynkaaa  no to ci niespodzianke zrobili ;-)

dzis juz drzemka nie była potrzebna.

pije herbatke i kolejny film ogladam :-P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#224 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 20:10

Aspi mialas przygode :lol:

oooo, ja bym chętnie odpaliła Simsy,

jeszcze nigdy w to nie gralam  ;-) chyba sie musze zaopatrzyc bo podbno super gra, tylko wciaga 

i kolejny film ogladam

cos na tv ?

Mala zasypia, znaczy probuje.Oby dzis szybko ... :roll:

Ja po prysznicu i peelingu, pachne wiec kawa i olejkiem kokosowym  :mrgreen: moze sobie cos poczytam lub obejrze i spac

Dobranoc

f030.gif 

Użytkownik Sajuri edytował ten post 05 listopada 2013 - 20:10

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#225 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 20:17

Heeej :)

Niedawno wróciliśmy od rodziców

Leje masakrycznie, nie zanosi się żeby przestało.

K , robi herbatkę z cytrynką a ja odpaliłam Barwy Szczęscia, potem jeszcze M jak Milosc , prysznic i do łóżka. :-)

Miłego wieczorku :)

iv09i09kftvt0mdm.png

#226 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 22:44

cos na tv
na kompie , o kobiecie ktora 4 lata odejmowala sobie od ust aby miec wymarzone sari, w koncu zyskala przyjaciol.

w tv co mialo byc do obejrzenia , obejrzalam.

mam nadzieje ze bedzie sie lepiej spalo niz dzisiejszej  nocy ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#227 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 07:39

Witajcie :)

Co w planach na dzisiaj?

Ja muszę iść do sklepu i pranie zrobić :)

Od dzisiaj zapowiadają deszcze na kilka dni, ale na ten moment świeci słońce ;) Mam nadzieję, że będzie tak jak najdłużej :) 

Ostatnio nie mogę się wyspać. Budzę się w nocy, coś dziwnego mi się śni i ciągle jestem zmęczona. 

nixqp2.png

#228 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 07:56

Witam i ja,

Od rana patologia się wydziera więc zero ciszy. :evil:  Mąż już pojechał do pracy, ja powysyłałam trochę cv i zaraz zabieram się za sprzątanie.

Kurde chciałam wyjść na dłuższy spacer z uszatą a od wczoraj pada:/

Właśnie koleżanka napisała smska że chce się umówić na spotkanie :) Hmm może uda się na jutro bo akurat ona lubi latać po ciupeksach a jutro są za 2 zł :D

Miłego dnia!!

#229 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 08:09

@krówka17 to nie to na bank. Z resztą ja już swój limit, ze tak to ujmę wyczeroałam i jakbym teraz była w ciąży to lekarz by mnie zabił gołymi rękami.

Witam

Byłam u tego nieszczęsnego lekarza i zrobili mi morfologię, ekg (przy bólu brzucha :shock: ) usg brzucha i jeszcze jakieś tam badanie. Kazali iść jeszcze do ginekologa. Generalnie moja pani doktor popłynęła i wystawiła też skierowanie na RTG kolana i do ortopedy bo zobaczyła, ze mam jedno kolano spuchnięte. W tym tygodniu też czeka mnie wizyta u okulisty. 

Muszę też odwiedzić dziadka bo jest w szpitalu i martwię się o bardzo.

Dołączona grafika

#230 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 08:10

Hej

Corcia spała smacznie do  6:30  ;-) Fajnie jest sie wyspac

W planach dzis to co mialo byc wczoraj - przychodnia i Biblioteka

Pogoda srednia, ale nie jest najgorzej 

Miłego dnia 

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#231 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 09:07

Dzień dobry :)

@Sajuri w dzień to różnie. Wczoraj np tylko 40 minut, a potem we wózku na spacerze 2 razy po pół godziny. Wkurza mnie to czasami bo nie mam kiedy sobie w domu porobić, kiedyś robiłam to jak spała, a teraz nie śpi Małpka mała  :-D

My już po śniadaniu, ja nawet po kawce. Dziecię już piszczy bo śpiące. Wstałyśmy dziś o 7 i już jej się spać chce. 

Pogoda do bani ! Pada i czuję, że będzie tylko gorzej. Zapowiada się dzień w domu, chociaż mam nadzieję, że po południu uda nam się wyskoczyć chociaż na chwilkę na spacerek.

Około 10 oczekujemy mojej teściowej [ tak ją nazywam, chociaż nią nie jest  :lol: ]. Mam plan sobie poprasować w tym czasie, kiedy ona będzie się bawić z Małą. Za każdym razem jak poprasuję, to już czeka na mnie pełen kosz prania. Bosko  :roll:

a jutro są za 2 zł

Super ! Pisz gdzie mam przyjeżdżać, chętnie bym poszperała za takie gorszę  :mrgreen:

Biblioteka

Od wieków nie byłam, a książki z biblioteki się kiszą w domu. Czekam nie kara pewnie. Uwielbiam czytać, ale odkąd się urodziła Młoda to nie przeczytałam nawet jednej książki w całości. Nie wiem co jest  :-P

Dzieć piszczy już niemiłosiernie, za chwilę się zdenerwuję, więc uciekam ją położyć może da mi 30 minutek wolnego  :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#232 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 09:33

<witeczka>

właśnie wstałąm i czuje się jakby mnie czołg przejechał :-/ zmęczona, osłabiona... może jak wypije kawę to mi się poprawi...

czekam na kuriera bo dziś mają dotrzeć buty dla miśka, poza tym w planach mam odwiedzenie biedronki, ogarnąć mieszkanie, i później siłka o ile wróci mi jakakolwiek energia...

miłego ;-)

#233 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 09:52

Corcia spała smacznie do 6:30

Poszalała:)

Pogoda srednia, ale nie jest najgorzej

U mnie słońce się w końcu pojawia powoli:)

Super ! Pisz gdzie mam przyjeżdżać, chętnie bym poszperała za takie gorszę

U nas w czwartki po 2 zł a w poniedziałki w takim jednym po 1 zł ale tam to się nie dopchasz bo babcie z laskami szaleją :D

Ja sobie troszkę poćwiczyłam i zaraz odkurzę bo jakoś mi się nie chciało.

Obiad mam - pomidorówka. No chyba, że mąż zadzwoni że w pracy ma to samo to zacznę kombinować. A na kolacyjkę - znowu gofry. Wczoraj ciasto wyszło mi przepyszne ale że robiłam "na oko" więc dzisiaj znowu będę kombinować.

#234 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:25

heloł z rana :mrgreen:

kurde @ mam od wczoraj i o ile wczoraj ta wizyta przebiegła bezobjawowo to dziś daje czadu od rana...brzuch mnie dawno tak nie bolał :roll:

sajuri z tym snem to sie zmieni u małej tak jak u nas...teraz nastawiam budzik na 9.20, zeby panicz na 10 do niani nie zaspał..tak śpi...a chodzi spac teraz miedzy 21-22 <ookk> tylko nie daje mu w dzień spać bo jak pospi nawet 50min to idzie spac o północy :shock:

agnieszka dobrego polowania w galeriach lumpexowych :mrgreen:

ide cos zjeść i nie wiem co???? dzis obiad u tesciowej bo za tydzień wyjezdza <ookk> to nic nie gotuje a od jutra całe długie 7 dni z Paniczem <bing1> <amen>  moze nie polegne <dziekujee>

Dołączona grafika

#235 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:29

ekg (przy bólu brzucha
Znam przypadek gdzie bolał brzuch i żołądek a okazało się, że to zawał serca.

Miłego dnia
Wzajemnie :)

Pisz gdzie mam przyjeżdżać, chętnie bym poszperała za takie gorszę 
Ja też :P

w planach mam odwiedzenie biedronki,
Wczoraj byłam, bo wszystkie żele pod prysznic i mydła są o 30% tańsze i kupiłam sobie jeden żel ;) Obłędnie pachnie :)

Obiad mam - pomidorówka.
Ja mam jarzynową :)

nixqp2.png

#236 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:39

Hej, hej!

Mnie dzisiaj pies obudził, a tak mi sie fajnie spało... :roll:

No, ale nic... przynajmniej szybciej wszystko ogarnęłam i mam juz za sobą umyte podłogi, pościerane kurze i teraz własnie wcinam śniadanko ;)

Z chęcią pooglądałabym sobie jakieś seriale na necie, ale wyczerpałam ten nieszczęsny limit i muszę czekać.

Więc pozostaje mi dzisiaj tylko coś w TV. :D

Pogoda całkiem, całkiem... plusem jest to, że przynajmniej póki co nie pada.

Planów na dzisiaj brak... no może oprócz tego, że muszę w końcu przepisac notatki i poczytac ksiązkę na zajęcia, a tak to nic konkretnego.

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#237 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:57

Hello bebeczki

Tak mi się rano wstać nie chciało, ale musiałam zrobić badania jak zawsze na ostatnią chwilę. <bing1> Mam nadzieję, że do wizyty wyniki będą, tak ładnie panią prosiłam. Czekałam na pobranie krwi jakąś godzinę, masakra. Widzę, że dziś jakiś dzień odwiedzin ginekologów mamy na forum :P A ja pod wieczór jeszcze szkołę rodzenia, więc dzień iście maluszkowy. Musiałabym na uczelnie coś ogarnąć, bo w ten weekend zjazd a ja nic nie zajrzałam. Też bym się chętnie wybrała na lumpeksy ale nie mam ani z kim, ani czym <chlipaj12>

Miłego dnia <deszcz>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#238 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 10:59

@halynka a Ty kiedy masz wizytę u gina?

Czekałam na pobranie krwi jakąś godzinę, masakra
Mało kto przepuści ciężarną.

wyczerpałam ten nieszczęsny limit i muszę czekać.

Dobrze, że ja nie mam ograniczeń :P Długo musisz czekać? 

nixqp2.png

#239 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 11:03

Długo musisz czekać?

Do 9 listopada, jeszcze trzy dni.

Na szczęście pokombinowałam i z telefonu zrobiłam funkcje routera i działa :P

Zjadłam, pooglądam chyba coś w TV jednak, do nauki mnie nie ciągnie :P

Tak mi się rano wstać nie chciało, ale musiałam zrobić badania jak zawsze na ostatnią chwilę.

Ale dobrze, ze zrobione :P

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#240 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 06 listopada 2013 - 11:04

@Aspirynkaaa

hahaha ale przygoda niezła. Ja kiedyś zmieniałam kuchenkę gazową, a nie dało się posprzątać zanim facet jej nie odkręcił bo była tak blisko. I to co tam znalazłam jak ją odsunął to przeszło moje wyobrażenia. Bo jeszcze po poprzednich lokatorach sporo było, ale przecież jak zaczęłabym się tłumaczyć to i tak mi nie uwierzył. Ale spojrzał z niezłą miną.

@elizabeth

Kochałam w to grać. Przed maturą zamiast się uczyć to budowałam domki :) Kody sobie zdobyłam i kasy maiłam ile chciałam, więc budowałam, projektowałam :) Chętnie bym zagrała teraz, bo pewnie teraz to wypasiona ta gra.

@Aneczka

Powodzenia na badaniach i życzę zdrowia dziadkowi.

@AgnieszkaT

Też mam pomidorową :) Reklamę zobaczyłam i wiedziałam, że nie odpuszczę :)

Ja wczoraj wyszłam po raz drugi po spodnie. I kurna nic nie pasowało. Jestem niewymiarowa, albo za długie/krótkie, za szerokie/wąskie. Ile można. A to tylko głupie spodnie. Nie znoszę ich kupować, bo tego przymierzania nie lubię. Ale zazwyczaj coś wyszukiwałam a to już kolejna porażka. A morko jest więc i za chwilę moje się pobrudzą i będę w dresach chodziła :)

Wczoraj zamiast iść na materiał to zasnęłam na podłodze. No i tyle popracowałam.

Dzisiaj rano poćwiczyłam i wieczorem na siłownię. Wyjdę wcześniej i kupię jakieś maseczki na twarz bo już sucha strasznie. I krem mi się kończy.

Każdy z nas urodził się ateistą

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych