Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wyspa kobiet - ruszamy!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 października 2013 - 21:13

Otwieramy!

Zasady, jakie przyjęłyśmy są w regulaminie działu poniżej. Krótkie streszczenie: 180 dni i minimum 800 postów (nie licząc tych z gier i zabaw) plus oczywiście aktywny udział w życiu forum.

Na początek zapraszamy chętne i spełniające warunki Użytkowniczki o zgłaszanie swojej kandydatury przez PW. Dziewczyny, które do działu wejdą, dostaną o tym informację zwrotną również przez PW. Nie zgłaszamy się w temacie, aby uniknąć publicznych rozczarowań, jeśli ktoś się nie dostanie. 

Mam nadzieję, że więcej osób będzie zadowolonych z przyjętych zasad niż nie zadowolonych ;-)

Do działu Wyspa Kobiet dodawane są osoby, które wzbudzają zaufanie użytkowniczek. Taką propozycje mogą składać użytkowniczki działu poprzez wysłanie PW do którejś z Moderatorek. Następnie Moderatorki po dokładnym przeanalizowaniu danej kandydatki, decydują czy taka osoba powinna znaleźć się w ścisłym zaufanym gronie Wyspy. 
Zgłoszenia do działu można również dokonywać nie będąc w nim, a chcąc zostać do niego przyjętym. W tym celu prosimy o przesłanie Moderatorkom swojego zgłoszenia poprzez PW. Moderatorki po sprawdzeniu, czy Użytkowniczka spełnia wymogi formalne każdorazowo informują Członkinie działu o planowanym przyjęciu kolejnej Użytkowniczki. Informacja zamieszczona zostaje w specjalnie założonym temacie i przez okres 7 dni można informować o wszelkich wiadomych Użytkowniczkom zastrzeżeniach co do danej kandydatury. Po tygodniu od umieszczenia tematu zostaje on usunięty, a zgłaszająca się Użytkowniczka poinformowana o decyzji Członkiń działu. W razie nie przyjęcia po okresie 3 miesięcy ma możliwość znów ubiegać się o dostęp. Może również zostać zaproszona przez Użytkowniczki działu. 

Podstawowym warunkiem wejścia do działu jest aktywność na forum przez 180 dni oraz napisanie 800 postów. Użytkowniczki z aktywnymi ostrzeżeniami nie mogą starać się o dostęp do momentu ich wygaśnięcia. 

W dziale Wyspa kobiet mamy możliwość założenia nowego tematu na swoje potrzeby. Istnieje możliwość usunięcia całego wątku, wraz z odpowiedziami użytkowniczek. Tematy mogą wygaszać tylko osoby odpowiedzialne za porządek na Forum. Własnoręczne wygaszenie nowego tematu, będzie skutkowało słownym upomnieniem od Administracji, oraz bezwzględnym anulowaniem wygaszenia. Aby móc usunąć temat, należy na PW bądź w zaistniałym wątku zgłosić chęć usunięcia. Tematy wygaszane będą na czas siedmiu dni. 

Dział jest miejscem dodatkowym na forum. Tematy powielone tu z forum ogólnego będą kasowane. Wszelkie ujawnianie treści tu zawartych jest zabronione. Złamanie tej zasady będzie karane bezpowrotnym usunięciem z działu oraz ostrzeżeniem zależnym od szkodliwości ujawnionych informacji (łącznie ze stałym zbanowaniem użytkowniczki w przypadku ujawnienia treści szczególnie wrażliwych).

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 27 października 2013 - 21:23

Fajnie, że dział rusza :)

"Wróciłam" do pisanie niedawno, więc póki co, to nie miejsce dla mnie, ale pewnego dnia... ;)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#3 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 października 2013 - 06:27

Życze powodzenia ;)

napewno nowy dział spodoba sie forumka.

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#4 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 28 października 2013 - 10:44

O jak fajnie, mam nadzieję,że nowy dział będzie udany :)

#5 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 października 2013 - 13:50

@nie(d)oceniona jasne i czytelne zasady. Myślę, że to dobry pomysł, zobaczymy jak się przyjmie.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#6 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 07:24

Super, że rusza nowy dział. :) Może i mi uda się kiedyś do niego dostać. ;-)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz