Ma szatański plan, czeka tylko na informacje czy da sie go zrealizować
Ciekawam co na to "władza"
Nowy skrypt forum Babskiswiat.net - informacje dla użytkowników
Napisano 30 października 2013 - 20:13
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 października 2013 - 20:23
przeczytałam "zalegalizować" i już się ucieszyłam
zrealizować
Napisano 30 października 2013 - 20:47
O tak rangi by sie przydały, ale takie pikantniejsze ![]()
Napisano 30 października 2013 - 21:01
taaaa, bo ja proszęęęę Pani kukam co i jak i kabluję zielonym, więc uważaj i się bój!
no wiadomo ![]()
Czasem też są rangi od ilości postów - to też jest fajne...
ciekawe o jakiej nazwie ? ![]()
Jesli o mnie chodzi to zalezy mi juz chyba tylko na tym by posty byly w roznych tonacjach bo sie zlewaja
Użytkownik Sajuri edytował ten post 30 października 2013 - 21:02
Napisano 31 października 2013 - 19:57
Tu sie podepne
Pewnie zauważyłyście, że zaczynają się pojawiać indywidualne tematy w niektórych działach. I tak ma być
. Zmieniamy nieco podejście do kilku kwestii, m. in. wątków indywidualnych opisujących nasze budowy, przygotowania do ślubu, ciążę i wiele podobnych. Jeszcze chwila i wszystko pójdzie oficjalnym komunikatem co i jak, a teraz... jeśli chcecie założyć taki osobny wątek, a nie jesteście pewne czy ten na pewno przejdzie, piszcie czy do mnie czy do innych zielonych, podpowiemy. Lepiej od razu założyć nowy niż później bawić się w wydzielanie.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 31 października 2013 - 20:06
, ciążę
czyli np. mozna zalozyc wlasny watek ? jak a bejbiku ?
Fajny pomysl. ![]()
Użytkownik Sajuri edytował ten post 31 października 2013 - 20:06
Napisano 31 października 2013 - 20:20
Dokładnie tak
czyli np. mozna zalozyc wlasny watek ? jak a bejbiku ?
Napisano 31 października 2013 - 20:44
Na forum mamy cos takie jak kalendarz gdzie mozna dodawac wydarzenia prywatne i publiczne
Jak dodac prywatne? ![]()
Napisano 31 października 2013 - 20:52
@Sajuri jak dodajesz wydarzenie zmień w opcjach jego typ na wydarzenie prywatne. wszystko masz na jednej stronie jak dodajesz
Napisano 31 października 2013 - 21:38
Świetna sprawa z takimi 'osobistymi' wątkami ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 listopada 2013 - 08:12
Może ja jestem dziwna ale mam wrażenie, że teraz zacznie się pojawiać tematów indywidualnych jak "grzybów po deszczu" (czy jak to tam się mówi) i przez to forum będzie hmmm jak to ładnie ująć zaśmiecone. No ale to takie moje zdanie. ![]()
Napisano 01 listopada 2013 - 08:16
@AgnieszkaT mam podobne wrażenie (na przykładzie bejbi- każda w ciąży pisze w swoim temacie, a te ogólne "nasze brzuszki" itp. ledwo się trzymają ), ale może nie mamy racji, przekonamy się ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 listopada 2013 - 10:54
@AgnieszkaT mam podobne wrażenie (na przykładzie bejbi- każda w ciąży pisze w swoim temacie, a te ogólne "nasze brzuszki" itp. ledwo się trzymają ), ale może nie mamy racji, przekonamy się
Różnica miedzy nami a bejbi jest spora jeśli chodzi o ilość użytkowniczek
zresztą, pożyjemy, zobaczymy ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 01 listopada 2013 - 11:00
Że tak się wtrącę... jesteśmy tu i teraz... bo ma do tego bejbi? to inne osobne forum. Nie ma co porównywać.
Napisano 01 listopada 2013 - 12:16
@BrązoweOczy to był tylko przykład. Mogę podać inny, na swoim przykładzie. Dajmy na to założę sobie temat "Aspi wychodzi za mąż" i wszystko co związane ze ślubem będę pisała tam. Niech tak zrobi jeszcze kilka użytkowniczek i cały dział "ślub" staje się właściwie niepotrzebny.
Mi się pomysł nawet podoba, tylko naprawdę bym nie chciała, żeby w bs niedługo nie zostało nic z naszego bs. Dlatego czekam z niecierpliwością na rozwój wypadków. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 listopada 2013 - 12:37
@Aspirynkaaa w dziale indywidualnym bedziesz miala miejsce na swój slub, ale zawsze zostanie masa wątkow, które nie będą w takich indywidualnych obgadywane. No i wciąz są osoby, które np. będą wrzucaly kiecki ślubne w zbiorcze watki.
Nie taki diabeł straszny
I fakt. Bejbi to całkiem inne forum. Inna charakterystyka, inne Użytkowniczki, inne tematy, inne podejście do róznych kwestii. I nawet jak mielismy jednego własciciela porównania nie zawsze byly trafione. Zbyt wiele nas rózni.
Napisano 01 listopada 2013 - 12:49
Po jakim czasie edycja znika? ![]()
Napisano 01 listopada 2013 - 13:01
, które nie będą w takich indywidualnych obgadywane.
no wlasnie nie wiem...bo o ile pamietam to ja w swoim watku na bejbiku ( sory ze tu przytaczam akurat ta strone) pisalam o wszystkim, od obaw, radosci, wyboru wozka, lozeczka, ciuszkow na smoczkach konczac
Wiec moze i Aspi ma troche racji
Z drugiej zas strony super ze cos takie bedzie. Bo jak bylam w ciazy brakowalo mi czegos takiego tutaj
Chyba ze ograniczyc to jakos? np. watki slubne i ciazowe ? tylko nie wiem czy to byloby sprawiedliwe....
No zobaczymy jak to sie sprawdzi
Zbyt wiele nas rózni
to fakt ![]()
Użytkownik Sajuri edytował ten post 01 listopada 2013 - 13:02
Napisano 01 listopada 2013 - 13:20
jaka edycja? Posta? 15minut
Po jakim czasie edycja znika?