Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dla odmiany.. najgorsze cechy :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
162 odpowiedzi w tym temacie

#41 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 13 października 2007 - 21:37

wstajemy rano:
Ja: może byś się ogolił!
M: (z wielkim zdziwieniem czego to ja od niego chcę) - przecież goliłem się przedwczoraj :roll: wkurza mnie to bardzo. ponieważ: po 1. jak spotykaliśmy się na randki, to ogolony był dzień w dzień, zmieniło się jak ze sobą zamieszkaliśmy i planowaliśmy ślub, po 2 - tak bardzo nie podoba mi się jak jest niegolony :!:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#42 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 14 października 2007 - 19:55

papierosy :roll:

#43 sinless

sinless
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 14 października 2007 - 21:41

Ja: może byś się ogolił!
M: (z wielkim zdziwieniem czego to ja od niego chcę) - przecież goliłem się przedwczoraj :roll:

skąd ja to znam ? :roll:
ale dziś ślicznie ogolony przyjechał ;-)

papierosy :roll:

si :roll:

#44 sezamek

sezamek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 14 października 2007 - 23:08

to był wczorajszy wieczór. ja wracam z uczelni i on do domu (każde z nas gdzie indziej studiuje). dzwonie "sprawdz sobie wczesniej busy lub pociagi żeby wrócic i zdazyc mnie odebrac z dworca bo mam duze bagaze" - "tak, sprawdze"
dzwonie przed swoim wyjazdem po 4 h a on mi mowi -"kochanie nie mam busa i pociagu bede dopiero 2 h po twoim przyjezdzie bo zapomnialem sprawdzic rozklady"
:evil: :evil: :evil:
i jak tu sie nie wnerwic, niby zaradni a kurde trzeba nie dosc ze o swoich sprawach myslec to jeszcze o ich i najlepiej takie sprawy zalatwiac za nich.
Nie cierpie tego :!: :!:

#45 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 18 października 2007 - 12:19

Brak inicjatywy w wielu dziedzinach życia <sedzia></span>
Niezdecydowanie w wielu sprawach <ciah></span>
I mógłby czasami powiedzieć coś miłego o słowie "kocham" już nie wspomnę :-/
A tak ogólnie jest w porządku :->
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#46 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 października 2007 - 19:03

Moj jest uparty,zreszta jak ja ;-) i jak sobie wypije to sie wymadrza :-/ okropienstwo.
Wtedy wszystko najlepiej wie,a jak okazje sie,ze rzeczywiscie nie wie tego albo ktos wie lepiej to nie moze tego przezyc.
Nie potrafi przyjac porazki.

#47 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 października 2007 - 22:50

jak sobie wypije to sie wymadrza :-/ okropienstwo.

hehe, mój jak sobie wypije to gada, gada, gada... <help></span>
ah...
:P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#48 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 21:42

Mam nadzieję, że tego tematu nie ma nigdzie, a jeśli jest to usuńcie
Tak jak w temacie... za, co nie cierpicie facetów..?
zacznę od siebie
Nie cierpię ich, za to, że są..
1)EGOISTAMI
2)SAMOLUBAMI
3)NIE SĄ UCZUCIOWI
4)NIE WIERNI (80% facetów jest takich)
5)NIE POTRAFIĄ KOCHAĆ JAK MY...

Jak coś mi się przypomni to dodam..
A Wy moje drogie, za, co...? :->

#49 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 21:56

A ja lubię facetów i dogaduję się z nimi lepiej niż z niejedną dziewczyną. <piwkoo></span>

#50 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 23:00

Ja mam jak Roszpunka. Choć u facetów nie lubię niezdecydowania.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#51 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 19:15

Kocham mojego faceta, ale jest w nim mase rzeczy ktore potrafia mnie doprowadzic do szewskiej pasji. Przede wszystkim UPOR na potege, nie da sobie nic przetlumaczyc, nawet jak wie ze nie ma racji to sie bedzie upieral i wymyslal tak glupie argumenty ze mi juz rece opadaja. Po drugie - slomiany zapal, najpierw strasznie sie czyms jara i podnieca i opowiada wszystkim, jak np jakis nowy biznes, a pozniej wszystko cichnie i nie chce mu sie za to zabierac...
Zmiany planow- najpierw cos zaplanujemy, jakies wspolne wyjscie itd a on stwierdza ze w sumie to mu sie nie chce i zostajemy w domu ( ale to tez ma swoje plusy :mrgreen: ) .
Nienawidze kiedy milczy bo ma jakis problem a nie chce mnie nim obciazac i nic mi nie mowi... a ja widze jak go cos gryzie, ale wlasnie przez swoj upor milczy i ma zly humor a ja nie umiem mu wtedy pomoc bo nie wiem co sie dzieje..
No i wkurza mnie to ze kiedy jestesmy we dwoje potrafi byc naprawde slodki a gdy przychodzi jego kuzyn/kumpel to mimo ze jest mily to gra twardziela, bron Boze nie przytuli sie i nie pocaluje :-?
Ktos wspominal o TV... Moj po prostu ma na tym punkcie swira, z jednej strony to dobrze bo wciaz oglada tvn 24 i przezywa nowe akcje w sejmie, a z drugiej to wkurzajace kiedy chce z nim pobyc SAM na SAm bez TV to on nie moze tego wylaczyc...
No i oczywiscie gry komputerowe. Najbardziej mnie drazni jak mowi ze sie polozy wczesniej spac, odwozi mnie do domu o 19 po czym sie okazuje ze do 22 gral w e swoje zabijanki i wojny do 22 z kuzynem..
No pewnie jeszcze cos by sie znalazlo, ale poza tym wszystkim jest kochany ten moj "twardziel" :)

[ Dodano: 2008-02-03, 19:19 ]

Mój Pawełek to czasem straszna guzdrała ja natomiast raczej cholerykiem jestem więc ta jego ,,powolność " niekiedy mnie bardzo wkurza :-P Nie cierpię gdy mówi mi wtedy, że uczy mnie cierpliwości :-P hehe a co do słów , których nie cierpię to jest takie słowo ,,ZOBACZYMY " :evil: <cenzurka></span> ( M: ,,Kochanie zrobimy dzisiaj to i to ..." P: ,,Zobaczymy" fookkk <cenzurka></span> )

Och jak ja tego nienawidze! pytam: moze jutro bysmy wyszli tu czy tam??
-Zobaczymy
Kochanie, moze jutro odbierzesz mnie po zajeciach i pojedziemy do Ciebie?
-Zobaczymy

grrrr <bezradny></span>

#52 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 00:26

to że jest nieczuły i pozbawiony jakiejkolwiek wrażliwości,ach no i skrajny egoizm-ciągle tylko ja ja ja :-/ nie da sie z nim dogadac,bo zaraz zaczyna krzyczec.jest nieodpowiedzialny,kłamie,nie potrafi podojmowac decyzji tak "po męsku",jest leniwy i niezdecydowany...o rany co ja z nim robie <olaboga></span> musze bardzo kochac tego palanta <killer></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#53 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 02:07

część facetów nie umie podejmować decyzji po męsku, o ironio:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#54 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 03:12

Czasem zachowuje się jak dziecko :roll: ale da się wybaczyć :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#55 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 06:53

Kocham mojego faceta, ale jest w nim mase rzeczy ktore potrafia mnie doprowadzic do szewskiej pasji. Przede wszystkim UPOR na potege, nie da sobie nic przetlumaczyc, nawet jak wie ze nie ma racji to sie bedzie upieral i wymyslal tak glupie argumenty ze mi juz rece opadaja. Po drugie - slomiany zapal, najpierw strasznie sie czyms jara i podnieca i opowiada wszystkim, jak np jakis nowy biznes, a pozniej wszystko cichnie i nie chce mu sie za to zabierac...
Zmiany planow- najpierw cos zaplanujemy, jakies wspolne wyjscie itd a on stwierdza ze w sumie to mu sie nie chce i zostajemy w domu ( ale to tez ma swoje plusy ) .
Nienawidze kiedy milczy bo ma jakis problem a nie chce mnie nim obciazac i nic mi nie mowi... a ja widze jak go cos gryzie, ale wlasnie przez swoj upor milczy i ma zly humor a ja nie umiem mu wtedy pomoc bo nie wiem co sie dzieje..

Ktos wspominal o TV... Moj po prostu ma na tym punkcie swira, z jednej strony to dobrze bo wciaz oglada tvn 24 i przezywa nowe akcje w sejmie, a z drugiej to wkurzajace kiedy chce z nim pobyc SAM na SAm bez TV to on nie moze tego wylaczyc...
No i oczywiscie gry komputerowe. Najbardziej mnie drazni jak mowi ze sie polozy wczesniej spac, odwozi mnie do domu o 19 po czym sie okazuje ze do 22 gral w e swoje zabijanki i wojny do 22 z kuzynem..

Witamy w klubie dosłownie jakbym o swoim czytała :lol:

No i wkurza mnie to ze kiedy jestesmy we dwoje potrafi byc naprawde slodki a gdy przychodzi jego kuzyn/kumpel to mimo ze jest mily to gra twardziela, bron Boze nie przytuli sie i nie pocaluje

Ja mam przeciwnie jak ktoś jest to strasznie się do mnie kleji i pokazuje wszem i wobec że jestem jego :-P No chyba że przyszedł ktos o grach i kompach pogadać to wtedy ja nie istnieje jest tylko on ,on i komp :-x
Ja ostatnio odkryłam mega wadę mojego faceta a jest nią brak zaufania do mnie i to bez powodu <bezradny></span>
Dołączona grafika

#56 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 08:29

to że jest nieczuły i pozbawiony jakiejkolwiek wrażliwości,ach no i skrajny egoizm-ciągle tylko ja ja ja :-/ nie da sie z nim dogadac,bo zaraz zaczyna krzyczec.jest nieodpowiedzialny,kłamie,nie potrafi podojmowac decyzji tak "po męsku",jest leniwy i niezdecydowany...o rany co ja z nim robie <olaboga></span> musze bardzo kochac tego palanta <killer></span>

Moj tez jest nieczuly. Ja jestem bardzo wrazliwa i wszystkim strasznie sie przejmuje, a jak go pytam o zdanie albo chce zeby mnie jakos pocieszyl to mowi ze ja sie przejmuje bzdurami, ze wszystko jest ok a ja sobie wymyslam problemy... A czasem tak bardzo bym chciala zeby po prostu mnie przytulil i powiedzial zebym sie niczym nie martwila bo przeciez mamy siebie...
egoizm- okropnosc! Najwazniejsze jest to czego on chce... caly plan naszego dnia dopasowywany jest do tego co on ma ochote robic, albo co musi zrobic... na poczatku to czulam sie jak ktos nawazniejszy dla niego, a teraz to tak jakbym byla tylko dodatkiem... :-(

#57 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 08:56

Potrafi obrocic "kota ogonem" jak nikt inny <zly></span> Czasem mysli jak dziecko.Potrafi mnie wkurzyc i to baaaaardzo :evil:

#58 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 10:42

Najwazniejsze jest to czego on chce... caly plan naszego dnia dopasowywany jest do tego co on ma ochote robic, albo co musi zrobic... na poczatku to czulam sie jak ktos nawazniejszy dla niego, a teraz to tak jakbym byla tylko dodatkiem...

brooke, a w innym poście piszesz że poświęca ci każdą wolną minutę. i że cały swój wolny czas poświęca tylko wam. i że ci to odpowiada, bo jak go nie ma to już bardzo tęsknisz
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#59 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 11:46

Ależ oczywiscie ze poswieca mi kazda wolna minute, z tym ze te wolne minuty spedzamy tak jak on chce. A to ze widze w nim wiele wad nie znaczy ze za nim nie tesknie :-? gdyby tak bylo to bym z nim nie byla.

#60 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 lutego 2008 - 14:07

o taaaaak ...u mnie to chyba najczestszy problem <bezradny></span> i nie pomagaja tłumaczenia ze we dwoje zawsze łatwiej jakies wyjscie z trudnej sytuacji wymyslec czy cos....

co do słów , których nie cierpię to jest takie słowo ,,ZOBACZYMY " :evil: <cenzurka></span> ( M: ,,Kochanie zrobimy dzisiaj to i to ..." P: ,,Zobaczymy" fookkk <cenzurka></span> )

zgadzam sie...moj tez go uzywa...rzadko ale jak juz sie zdarzy to doprowadza moj mozg do temp wrzenia, bo wiem ze ma juz inne plany, a po prostu nie chce zebym mu wyrzuty robiła czy cos i mnie tak zbywa