Pytanie do kobiet, które miały to nieszczęście stracić ciążę.. Gdzie odbierałyście wynik ? Bo mi robił zabieg lekarz do którego chodzę prywatnie i nie wiem czy iść po wynik do szpitala czy on będzie miał w mojej karcie w swoim gabinecie? Powiedział mi tylko tyle, że będzie on za 2 tygodnie ale nie da odpowiedzi dlaczego tak się stało... Nie wiem czy mam się się po ten wynik w ogóle zgłosić?? Jak Wy miałyście?
Wynik badania histopatologicznego po łyżeczkowaniu
Rozpoczęty przez stringer85, 13 lis 2012 18:32
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 listopada 2012 - 18:32
Napisano 13 listopada 2012 - 19:16
stringer85, u mnie wszystko odbyło się w szpitalu i tam tez odbierałam wyniki. Na same wyniki czekałam dość długo. Wszystko zalezy, gdzie miałaś robione łyżeczkowanie. Jesli szpital to szpital a jeśli nie jesteś pewna to zapytaj się swojego lekarza i tyle.
Czy się zgłosić po wynik? Ja chciałam odebrać jak najszybciej bo myślałam, ze będzie wiadomo dlaczego... Teraz lezy odłożony ze wszystkimi papierami i zdjęciami związanymi z dzieckiem.
Co do samego wyniku to nic się nie dowiesz. Wszystko było napisane po łacinie. Z tego co lekarz mi powiedział, to było podane co i w jakim stanie zostało pobrane i że nie było komórek rakowych itp. Sama próbowałam tłumaczyć ale wiadomo, tam są fachowe terminy więc nie jest łatwo.
Jak coś to pytaj :->
Czy się zgłosić po wynik? Ja chciałam odebrać jak najszybciej bo myślałam, ze będzie wiadomo dlaczego... Teraz lezy odłożony ze wszystkimi papierami i zdjęciami związanymi z dzieckiem.
Co do samego wyniku to nic się nie dowiesz. Wszystko było napisane po łacinie. Z tego co lekarz mi powiedział, to było podane co i w jakim stanie zostało pobrane i że nie było komórek rakowych itp. Sama próbowałam tłumaczyć ale wiadomo, tam są fachowe terminy więc nie jest łatwo.
Jak coś to pytaj :->
Napisano 13 listopada 2012 - 19:28
Ok, dziękuję za odpowiedź. A mogę spytać co było nie tak u Ciebie? U mnie serduszko przestało bić w 8 tygodniu. dowiedziałam się o tym w 10 tygodniu. Jakoś się z tym uporałam i czekam aż miną te 3 miesiące żeby spróbować znów... A robiłaś jakieś dodatkowe badania? Przepraszam, że tak wypytuję - jeśli nie chcesz to nie odpisuj
Napisano 13 listopada 2012 - 20:48
stringer85, badania robiłam ale żeby dziewczyn nie zanudzać i się nie powtarzać odpowiem Ci na pw. :->