Otóż mam zapytanie do Was, czy spotkaliście się z problemem niskiej temperatury ciała
Niska temperatura ciała
Napisano 18 września 2012 - 12:31
Otóż mam zapytanie do Was, czy spotkaliście się z problemem niskiej temperatury ciała
Napisano 20 września 2012 - 14:37
Napisano 20 września 2012 - 16:13
Napisano 11 października 2012 - 10:38
Napisano 13 października 2012 - 22:04
moze zrob sobie morfologie i koniecznie OB jesli jest cos nie tak to te badania mogą dac sygnał , ze trzeba szukac dalej.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 października 2012 - 22:23
Nie wiem czy to też ma z tym wspólnego ale ja nie gorączkuje. Ostatnią gorączkę przy chorobie miałam jakieś półtora roku temu i przy powyżej 37,5 byłam nieprzytomna.
A miewasz zawroty głowy?Niskiej temperaturze towarzyszy senność, częste zawroty głowy, ale zdążyłam się przyzwyczaić
Co do senności to nie zauważyłam, bo ja wiecznie chodziłam niewyspana.
Napisano 15 października 2012 - 10:46
Niestety takA miewasz zawroty głowy?
Napisano 15 października 2012 - 15:33
Nie wiem,czy to ważne,ale ja mialam przez dłuższy czas zawroty głowy.Zrobił;am badania ,wszystko w porządku.A co było przyczyną?Okazało sie ,ze nadmiar koffeiny w organiźmie Oczywiście moim zdaniem.Potrafilam wypić dziennie 4 czarne fusiaste kawy.I to przez długi okres czasu.Doktorka mówiła,że miała podobnie i ograniczyła sie do jednej kawy dziennie.Ale tak już pisałam, zdążyłam się do tego przyzwyczaić.
Odstawiłam czarną kawę,teraz piję ,,Riccore''1 dziennie i zawroty sie skończyły.No może czasami 2 takie kawki dziennie.
Napisano 15 października 2012 - 18:24
Nie pijam kawy w ogóle więc to odpadanadmiar koffeiny w organiźmie