Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

mój facet szuka przygód...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 gosienkapl

gosienkapl
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 maja 2012 - 11:53

Dziewczyny, mam taki problem... Nie należę do dewotek, jednak szczerze mnie to zbulwersowało. Mam chłopaka już od pięciu lat i wszystko jest ok. Rozmawiamy o wspólnej przyszłości, dzieciach, zakupie domu, no i ślubie, w łóżku też jest spoko (taką miałam nadzieję). Aż do wczoraj! Przyjaciółka pokazała mi JEGO PROFIL na /link/. Nie jestem naiwna, wszyscy chyba wiedzą, do czego takie portale służą. Zarejestrowałam się sama, no i proszę, ma tam zamieszczonych kilka zdjęć. To nie może być pomyłka :-( Pisze, że jest z kimś, ale życie seksualne wieje nudą, dlatego szuka kogoś na boku. Ja mu pokażę nudę!!!! :evil: Płakałam przez całą noc, a teraz to już nie wiem, co mam z tym fantem robić. Nie chcę go otwarcie obwinić, bo co sobie pomyśli, jeśli to nie prawda? że jest z jakąś nienormalną, która go szpieguje? A może ktoś ukradł mu zdjęcia z facebooka? Zdarza się, prawda? No a jeśli to rzeczywiście on, to się nie przyzna, bo jaki facet by się przyznał, że ma kochankę...Znalazłam tam jeszcze kilku znajomych - jeden nawet niedługo spodziewa się dziecka. Mężczyźni...tylko jedno im w głowie. Cholera, naprawdę nie wiem, co mam zrobić. Podszyć się pod kogoś innego i napisać do niego? Co byście zrobiły? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

#2 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2012 - 13:50

gosienkapl, ja na Twoim miejscu włączyłabym przy nim ten profil i zamilkła... czekając co ma do powiedzenia . Nie możesz się zastanawiać nad tym że ktoś mu zdjęcia ukradł... Bo to jest bez sensu. Czemu masz cierpieć ?

#3 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 16 maja 2012 - 14:21

A to skurczybyk! Ja bym zrobila inaczej, zabawila sie w malego detektywa. Zlapiesz go wtedy na goracym uczynku i kitu Ci nie wcisnie ze ktos mu zdjecia podprowadzil.
Zaloz sobie profil na tym portal, znajdz jakies ze 2 fajne foty w necie... zeby nie byly jakies mega, takie o... na np jest tego od groma. Zagadaj do niego, a pozniej postaraj sie umowic na jakas konkretna date. Jak sie zgodzi sa 2 opcje. Albo kup bilety do kina i daj mu tuz przed umowiona data jako niespodzianka. Zobaczysz czy bedzie chcial sie wykrecic. A jak jestes odwazniejsza (ja bym napewno tak zrobila) to sama przyjdz na umowione spotkanie... Jego mina bedzie bezcenna :))) sesese
Carpe diem

#4 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2012 - 14:34

Nati, ja też bym tak zrobiła bo to wtedy byłby najmocniejszy dowód :)

#5 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 maja 2012 - 15:33

krowka17, nie jestem chyba na tyle odważna, ale pomysły fajne :) Trzeba ukarać faceta.

#6 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 maja 2012 - 16:43

Mnie się pomysł z zakładaniem konta nie podoba.
Wiadomo, wszystko zależy jeszcze od relacji w związku, ale generalnie jestem na "nie", jeśli chodzi o robienie takich podchodów. :-)

ja na Twoim miejscu włączyłabym przy nim ten profil i zamilkła... czekając co ma do powiedzenia

I to dla mnie dużo lepsze wyjście. Pokazać, porozmawiać, wyjaśnić. Skoro jesteście w związku, to chyba znasz jego reakcje i potrafisz wyczuć, czy coś kręci. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#7 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2012 - 16:48

Aspirynkaaa, ja też jestem na nie... Najlepiej jest tak jak napisałam :) usiąść włączyć pokazać i przeczekać aż zacznie coś mówić.

#8 Pepa140590

Pepa140590
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 16 maja 2012 - 19:29

ja bym tez umowila sie z nim na randke :D hehe a wtedy jak by przyszedl to bym usmiechnela sie do niego powiedziala : No widzisz oboje to samo czujemy wieje nuda Powodzenia frajerze.....i z usmiechem na twarzy odeszla bym hehe a pozniej to bym ryczala jak nie wiem ale nie pokazala bym mu tego ..

#9 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2012 - 20:09

Pepa140590, ohohoh wieje mi tu 16stką ;) ja nawet jak bym się umówiła na spotkanie to bym stanęła prosto i czekała na jego rekacje... nie powiedziałabym tak jak napisałaś bo to takie hmmm zbyt proste... trza się umieć zachować poważnie i pokazać taką postawą co się o nim myśli tu nie trzeba by było słów... on by już sam wiedział.

#10 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 16 maja 2012 - 20:16

Ja też wybrałabym opcje numer dwa. Gdy pokażesz mu stronę to jeszcze może się wymigać, zresztą sama podałaś opcje, typu ktoś się za niego podszywa itp. W przypadku gdy się z nim umówisz nie będzie miał już jak i co zmyślać. Postawisz go pod murem, szansy na kłamstwo nie będzie...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#11 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2012 - 20:18

malenka, opcja nr 2. też dobra ale niech nie zrobi tak jak napisała Pepa140590, bo to na prawde śmieszne by było i tragiczne... niech po prostu wyjdzie , stanie i poczeka co on zrobi...

#12 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 maja 2012 - 20:20

Jako, że nie lubię gdy się mnie oszukuje i jestem z tych co uznają iż "zemsta bywa słodka"
pewnie bym się umówiła z nim na spotkanie.
Po czym rzuciła go w cholerę.
co nie zmienia faktu, że było by to trudne i bolesne.
Ukochana osoba szuka nowości be ze mną mu nudno.. :-|

#13 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 16 maja 2012 - 20:37

rozsądek by mi podpowiadał,żeby go kopnąc w d... i poszukac sobie kogoos dla kogo nie zmarnuje nastepnych 5 lat ale z drugiej strony zemsta jest słodka- zrobiłabym jak tu niektóre dziewczyny radzą, załozyła profil z fotkami super laski i flirtowałabym z nim na całego a jak by doszło do spotkania to bym poszła na nie, spojrzała na niego i wyszła wczesniej podajac swój nick z profilu...i po kłopocie <bezradny></span>

wiem,ze napewno CIe to boli ale chyba lepiej sie tego ze to niezłe ziolo dowiedziec teraz, niz po slubie jak sie rodzine z takim ziołem zaloży :-?
Dołączona grafika

#14 justyna1439

justyna1439
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 16 maja 2012 - 22:20

Mimo,że mam charakterek nie zakładałabym konta(starta czasu), znasz faceta 5 lat to powinnaś wyczuć, kiedy kręci.
Zdecydowanie, bym zrobiła tak jak radzi krowka17, włączyć profil, zamilknąć i czekać...

#15 Pepa140590

Pepa140590
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 17 maja 2012 - 07:41

Pepa140590, ohohoh wieje mi tu 16stką ;) ja nawet jak bym się umówiła na spotkanie to bym stanęła prosto i czekała na jego rekacje... nie powiedziałabym tak jak napisałaś bo to takie hmmm zbyt proste... trza się umieć zachować poważnie i pokazać taką postawą co się o nim myśli tu nie trzeba by było słów... on by już sam wiedział.

a ja sie z Toba nie zgodze i nie uwazam ze to tekst 16 latki z tego wzgledu ze na facetow ktorzy pschicznie sa mlodsi od nas dziala takie cos .... wtedy dopiero wiedza ze przesadzili i ze stracili nas a my jestesmy juz obojetne na jego i jego wybryki i mamy go w powazaniu :D hehe ja tam wole stanac w twarza w twarz i powiedziec prosto w twarz co o nim mysle bo takich frajerow jest mnostwo ktorzy strasznie sa pewni siebie i nas, ze nic nie zrobimy jak sie dowiemy ....
a facet zawsze sie wypiera jak sie mu zapytasz a jak by sie spotkala i nic mu nie powiedziala to by wiedzial ze napisze sms i znowu bedzie wszystko jak dawniej ... dlatego Mysle ze jak to ty nazwalas tekst 16 latki podziala

#16 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 maja 2012 - 18:36

Myślę, że założenie konta, byłoby sprowadzeniem się do jego poziomu - bo to też opiera się na kłamstwie! Ja jednak pokazałabym mu to konto i zażądała wyjaśnień, po czym zostawiła typa. Jak mu nudno niech szuka przygód, ale w samotności!

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#17 Olga44

Olga44
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 23 stycznia 2015 - 12:15

oczywiscie mozesz wymyslic 1000 intryg jak zalozenie sobie profilu i umowienie sie z nim na dziki seks. ale mysle, ze tylko bardziej sie skrzywdzisz w ten sposon jak okaze sie, ze jednak nikt go nie wrabia tylko po prostu facetowi sie nudzi i tak wlasnie zrobil. i na penwo tak wlasnie jest i nie ludz sie ze jest inaczej. znam takich facetow, mialam keidys podobna sytuacje, to sie naprawde dzieje. szczera rozmowa jest zawsze ok, tylko ze o czym wlasciwie chcesz gadac? facet cie zradzil - zdradzil twoje zaufanie i podwazyl wartosc jaka jest wasz zwiazek i milosc. naprawde chcesz byc z takim kolesiem?

#18 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 26 stycznia 2015 - 16:37

Ja bym go olała... wystawiła torby za drzwi i już... 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#19 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 01 lutego 2015 - 13:26

bo co sobie pomyśli, jeśli to nie prawda? że jest z jakąś nienormalną, która go szpieguje? A może ktoś ukradł mu zdjęcia z facebooka? Zdarza się, prawda? 

Dziewczyno,skoro zobaczyąaś sama na własne oczy i zdjącia i wpisy chłopaka,to jak możesz myżleć, że to nie prawda??? sama chyba w to nie wierzysz. Ale czy jesteś pewna tej swojej przyjaciółki? ,akurat ona znalazła to wszystko na jego profilu,a dlaczego się tym tak interesowała? może ona jest nim zainteresowana? To raz, a dwa dlaczego Ty masz go nie "szpiegować? skoro on Ci wywija takie numery? czy aż przez te 5 lat tak wiało jemu tą nudą? i dopiero teraz by to zauważył?? no chyba, że od początku Cię zdradza?

Cholera, naprawdę nie wiem, co mam zrobić. Podszyć się pod kogoś innego i napisać do niego? Co byście zrobiły

To byłoby najlepsze wyjście i najlepszy dowód na to,że Cię zdradza,ale nie możesz tego nikomu powiedzieć, a przede wszystkim tej Twojej przyjaciółce. Sama się przekonasz czy warto dalej w niego inwestować? czy lepiej go olać mimo zmarnowanych 5-ciu lat. Trzymam kciuki za powodzenie.Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry,nie ten to inny,który będzie Ci wierniejszy. :) Mamy jedno życie i nie warto marnować go na takich facetów. Napisz co postanowiłaś, bo to jednak troszkę czasu już minęło.

#20 monika088

monika088
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 05 lutego 2015 - 12:02

też bym poszła na spotkanie i tam z nim zerwała. Po co Ci ktoś taki, kto nie szanuje Ciebie i Twoich uczuć...