mój facet szuka przygód...
Napisano 16 maja 2012 - 11:53
Napisano 16 maja 2012 - 13:50
Napisano 16 maja 2012 - 14:21
Zaloz sobie profil na tym portal, znajdz jakies ze 2 fajne foty w necie... zeby nie byly jakies mega, takie o... na
Napisano 16 maja 2012 - 14:34
Napisano 16 maja 2012 - 15:33
Napisano 16 maja 2012 - 16:43
Wiadomo, wszystko zależy jeszcze od relacji w związku, ale generalnie jestem na "nie", jeśli chodzi o robienie takich podchodów.
I to dla mnie dużo lepsze wyjście. Pokazać, porozmawiać, wyjaśnić. Skoro jesteście w związku, to chyba znasz jego reakcje i potrafisz wyczuć, czy coś kręci.ja na Twoim miejscu włączyłabym przy nim ten profil i zamilkła... czekając co ma do powiedzenia
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 16 maja 2012 - 16:48
Napisano 16 maja 2012 - 19:29
Napisano 16 maja 2012 - 20:09
Napisano 16 maja 2012 - 20:16
Napisano 16 maja 2012 - 20:18
Napisano 16 maja 2012 - 20:20
pewnie bym się umówiła z nim na spotkanie.
Po czym rzuciła go w cholerę.
co nie zmienia faktu, że było by to trudne i bolesne.
Ukochana osoba szuka nowości be ze mną mu nudno..
Napisano 16 maja 2012 - 20:37
wiem,ze napewno CIe to boli ale chyba lepiej sie tego ze to niezłe ziolo dowiedziec teraz, niz po slubie jak sie rodzine z takim ziołem zaloży
Napisano 16 maja 2012 - 22:20
Zdecydowanie, bym zrobiła tak jak radzi krowka17, włączyć profil, zamilknąć i czekać...
Napisano 17 maja 2012 - 07:41
Pepa140590, ohohoh wieje mi tu 16stką
ja nawet jak bym się umówiła na spotkanie to bym stanęła prosto i czekała na jego rekacje... nie powiedziałabym tak jak napisałaś bo to takie hmmm zbyt proste... trza się umieć zachować poważnie i pokazać taką postawą co się o nim myśli tu nie trzeba by było słów... on by już sam wiedział.
a ja sie z Toba nie zgodze i nie uwazam ze to tekst 16 latki z tego wzgledu ze na facetow ktorzy pschicznie sa mlodsi od nas dziala takie cos .... wtedy dopiero wiedza ze przesadzili i ze stracili nas a my jestesmy juz obojetne na jego i jego wybryki i mamy go w powazaniu
a facet zawsze sie wypiera jak sie mu zapytasz a jak by sie spotkala i nic mu nie powiedziala to by wiedzial ze napisze sms i znowu bedzie wszystko jak dawniej ... dlatego Mysle ze jak to ty nazwalas tekst 16 latki podziala
Napisano 23 stycznia 2015 - 12:15
oczywiscie mozesz wymyslic 1000 intryg jak zalozenie sobie profilu i umowienie sie z nim na dziki seks. ale mysle, ze tylko bardziej sie skrzywdzisz w ten sposon jak okaze sie, ze jednak nikt go nie wrabia tylko po prostu facetowi sie nudzi i tak wlasnie zrobil. i na penwo tak wlasnie jest i nie ludz sie ze jest inaczej. znam takich facetow, mialam keidys podobna sytuacje, to sie naprawde dzieje. szczera rozmowa jest zawsze ok, tylko ze o czym wlasciwie chcesz gadac? facet cie zradzil - zdradzil twoje zaufanie i podwazyl wartosc jaka jest wasz zwiazek i milosc. naprawde chcesz byc z takim kolesiem?
Napisano 26 stycznia 2015 - 16:37
Ja bym go olała... wystawiła torby za drzwi i już...
Napisano 01 lutego 2015 - 13:26
bo co sobie pomyśli, jeśli to nie prawda? że jest z jakąś nienormalną, która go szpieguje? A może ktoś ukradł mu zdjęcia z facebooka? Zdarza się, prawda?
Dziewczyno,skoro zobaczyąaś sama na własne oczy i zdjącia i wpisy chłopaka,to jak możesz myżleć, że to nie prawda??? sama chyba w to nie wierzysz. Ale czy jesteś pewna tej swojej przyjaciółki? ,akurat ona znalazła to wszystko na jego profilu,a dlaczego się tym tak interesowała? może ona jest nim zainteresowana? To raz, a dwa dlaczego Ty masz go nie "szpiegować? skoro on Ci wywija takie numery? czy aż przez te 5 lat tak wiało jemu tą nudą? i dopiero teraz by to zauważył?? no chyba, że od początku Cię zdradza?
Cholera, naprawdę nie wiem, co mam zrobić. Podszyć się pod kogoś innego i napisać do niego? Co byście zrobiły
To byłoby najlepsze wyjście i najlepszy dowód na to,że Cię zdradza,ale nie możesz tego nikomu powiedzieć, a przede wszystkim tej Twojej przyjaciółce. Sama się przekonasz czy warto dalej w niego inwestować? czy lepiej go olać mimo zmarnowanych 5-ciu lat. Trzymam kciuki za powodzenie.Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry,nie ten to inny,który będzie Ci wierniejszy.
Mamy jedno życie i nie warto marnować go na takich facetów. Napisz co postanowiłaś, bo to jednak troszkę czasu już minęło.
Napisano 05 lutego 2015 - 12:02
też bym poszła na spotkanie i tam z nim zerwała. Po co Ci ktoś taki, kto nie szanuje Ciebie i Twoich uczuć...