taka puszysta kuleczka
też tak myślemysle ze szybko dla niego własciciela znajdziesz.
Napisano 16 października 2009 - 15:08
też tak myślemysle ze szybko dla niego własciciela znajdziesz.
Napisano 18 października 2009 - 20:37
czyli macie nowego psiaka , a to było przemyslane , tzn wiem ze chcieliscie psa , ale nie wiedziałam ze juz tak szybko po tamtym poprzednimPo drodze jeszcze wdepnęliśmy na giełdę zwierząt i... przepadłam. Zakochałam się w takiej jednej psince i nie było odwrotu Rodzinka nam się powiększyła l
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 października 2009 - 20:44
Napisano 18 października 2009 - 21:14
Szczerze to był przypadek. Tzn. ja chciałam psa, nawet bardzo, tylko po tym co mieliśmy z Jankesem jakos nie mogłam się do końca zdecydowac. Na giełdę weszliśmy tylko tak o, pooglądac zwierzaki. I kiedy zobaczyłam ta mordkę to od razu wiedziałam, że ona będzie naszaon mił byc dzis kupiony czy to przypadek
Napisano 18 października 2009 - 21:54
Napisano 18 października 2009 - 21:54
Napisano 18 października 2009 - 21:58
Poczytaj o wymaganiach,potem cenach sprzętu to raz dwa Ci się odechce szczerze mówiącsama mam ochotę sprawić sobie takiego żółwika szczerze mówiąc
Napisano 18 października 2009 - 21:59
możliwe... bo póki co nie mam kasydwa Ci się odechce szczerze mówiąc
Napisano 18 października 2009 - 22:08
Tak tak bo to Lord Muniek jestmalgonka, ale się rozłożył
Napisano 18 października 2009 - 22:08
W sumie to fakt bo to nawet spory wydatek, choc chyba mniejszy niz przy rybkach.możliwe... bo póki co nie mam kasy
a jednego potworka już mam w domu
Napisano 18 października 2009 - 22:15
Napisano 18 października 2009 - 22:42
Ano ponoc rasowy i facet twierdził, że po rodowodowych rodzicach. Pokazywał nam nawet jakieś papiery i zdjęcia. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Zresztą nieważne, ważne, że jest kochanatylko,że pewnie nierasowy
To taka typowa giełda zwierząt, na którą raz w tygodniu zjezdżają sie wszyscy chodowcy z okolicy. Zresztą pan ok którego kupiliśmy Leilę miał jeszcze inne psy. Był owczarek niemiecki, maltańczyk, bernański pies pasterski (nie wiem czy prawidłowo wpisałam rasę), no i goldenyskoro giełda....
Napisano 18 października 2009 - 22:51
A ja mam 90-60-90Ano ponoc rasowy i facet twierdził, że po rodowodowych rodzicach
ważne też żeby nie miała dysplazjiZresztą nieważne, ważne, że jest kochana
Napisano 18 października 2009 - 22:55
Napisano 18 października 2009 - 22:55
A możesz napisac coś więcej na ten temat? Bo co prawda o uszy mi się obiło, ale niezbyt wiele wiem na ten tematżeby nie miała dysplazji
Napisano 18 października 2009 - 22:58
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Czy trądzik różowaty nasila się zimą? |
|
|
|
Nasi milusińscy II |
|
|
|
Banki nasienia |