Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Liam Hemsworth -Gale z "The Hunger games"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#61 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 21 listopada 2013 - 17:29

Jutro będzie można go podziwiać znowu :-) Nawet w zrobić sobie maraton, bo czytałam że będzie eNeMeF z Igrzyskami :-D Tylko, patrząc po zwiastunach "W pierścieniu Ognia" wydaje mi się, że będzie miał konkurencję bo na choryzoncie pojawił się jeszcze jeden przystojniak :-P

Użytkownik Arora edytował ten post 21 listopada 2013 - 17:30

Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#62 Violettyna

Violettyna
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 23 listopada 2013 - 08:17

To wydaje mi się, że dwóch przystojniaków na jeden film to zdecydowanie za dużo :-D Jak wczoraj oglądałam "W pierścieniu ognia" to po prostu oczopląsu dostawałam, a jeszcze te ich stroje podczas walk były dość opięte i całe ich boskie ciało pokazywało :-) Ech, się rozmarzyłam.

#63 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24 listopada 2013 - 18:27

Chyba się lekko pomyliłaś Violettyna :P Bo w Gale nie brał udziału w Igrzyskach ;) Masz na myśli chyba Peete i Finnicka :D Łącznie trzy apetyczne Ciacha w jednym filmie ;) Producenci wiedzą jak przyciągnąć płeć piękną przed ekran!

Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#64 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 26 listopada 2013 - 20:56

Film jest super i pomimo, że jestem wierną fanką Gale'a od początku to Finnick.. zrobił dobre wrażenie :D

#65 pik-pok

pik-pok
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 27 listopada 2013 - 14:30

Finnick najlepszy! Chociaż powiem Wam, że Peeta mnie do siebie przekonał jakoś w tym filmie. :) 

#66 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 listopada 2013 - 17:22

<offtopic> to nie wątek o filmie, ale o aktorze! 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#67 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 17:32

Właśnie, właśnie :D Trochę się zagalopowałyśmy w rozmyślaniu o nim jak o postaci Gale ale ciężko było go nie docenić :P Mam więc pytanie, czy wiecie jaki będzie następny film z jego udziałem?

#68 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 07 października 2014 - 08:40

Nowy plakat z nim :D gale-liam-hemsworth.jpg

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#69 Rosemary

Rosemary
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 07 października 2014 - 14:18

Jestem fanką Gaela od początku i choć brakowało mi go momentami w poprzednich częściach, to widzę że wraca "do gry" a z tymi skrzydłami wygląda jak mroczny anioł - bosko po prostu.

#70 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 13 października 2014 - 15:43

jaaaaaaaaaaa, czyli bedzie walczył? cudownie!!!! <zakochany>

Nowy plakat z nim :-D gale-liam-hemsworth.jpg

#71 Fioletowa

Fioletowa
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 17 października 2014 - 12:06

Jestem fanką Gaela od początku i choć brakowało mi go momentami w poprzednich częściach, to widzę że wraca "do gry" a z tymi skrzydłami wygląda jak mroczny anioł - bosko po prostu.

wszystkie postacie wyglądają nieźle - ale te skrzydła nie są dorobione specjalnie dla niego tylko w tle jest kosogłos.

#72 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 18 listopada 2014 - 14:35

Liam na zdjęciach z premier jest taki brodaty - podoba wam się? mnie tak średnio...

1966953_702358819871780_9665020820152907

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#73 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 16:09

Liam na zdjęciach z premier jest taki brodaty - podoba wam się? mnie tak średnio...

1966953_702358819871780_9665020820152907

nie jest źle, ale według mnie najlepiej wygląda w takim kilkudniowym zaroście, jak np tu:

liam_hemsworth_cover2_vss.jpg

#74 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 24 listopada 2014 - 12:16

Byłam w weekend na Kosogłosie - film i Liam mega :)

co ciekawe „Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1" udowodniły, że można uzyskać najlepszy rezultat otwarcia w roku, zrobić duży krok w stronę tytułu największego przeboju sezonu, a jednocześnie rozczarować... Bo zarobiły mniej niż poprzednie 2 części. Wszystko przez to, że analitycy rynku kinowego oczekiwali na starcie wyniku na poziomie dwóch poprzednich części cyklu.