Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Liam Hemsworth -Gale z "The Hunger games"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:26

Co myślicie o tym Ciachu?

Dla mnie to odkrycie roku... :lol:

Załączone miniatury

• LiamHemsworth.jpg

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#2 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 09:42

Jeśli sie nie mylę, on grał chyba w Ostatniej piosence (na podstawie książki Sparksa). A co myślę.... no jakiś taki, hmm... czegoś mi w nim brakuje ale sama nie wiem czego. :-> No ciachem bym go nie nazwała.

#3 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 16:26

Mnie sie podoba :) Jest super :) Bardzo lubie brunetów :)
Ale przypomnę, że w "igrzyskach smierci" gra 16-latka... ciekawa jestem jaki chłopiec w jego wieku tak wygląda ;)

Załączone miniatury

• liam-hemsworth-2011.jpg

:)

#4 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 17:05

Na pierwszym zdjęciu z zarostem wydaje się całkiem ok, choć bez rewelacji, ale na drugim jest kompletnie nie w moim typie. Strasznie niemęski :-P

#5 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 23:11

Może ma drugim zdjęciu też "gtał" i dlatego wyglądał nie-k.męsko?:)
Nie znam się ale chyba przystojniejszy jest od sławnego Edwarda;)

#6 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 23:43

Zgadzam się, że jest dużo przystojniejszy od Edwarda. Mi się spodobał i chętnie na niego popatrzę na ekranie kinowym. Zresztą u aktorów i tak często patrzy się na "rolę" jaką grają w filmie. :)

#7 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 20:28

No on ma jakieś 20 lat, wiec trudno o wybitne męstwo w tym wieku ;)

Mnie sie podoba na tym zdjeciu :)

Załączone miniatury

• Last+Song+Melbourne+Premiere+DeAe5dbecQel.jpg

#8 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 21:20

Dziewczyny chyba tu więcej nie zajrzę bo popadam w kompleksy. !6 latkowie może i tak nie wyglądają ale kogo to obchodzi,, przecież to bohater:)

#9 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 13:17

To i tak jeszcze w miarę młody i nie trzeba zbytniej charakteryzacji żeby go trochę odmłodzić. Nastolatków grają też i aktorzy/aktorki już prawie 30-to letni i wtedy jest trochę trudniej ale odpowiednie ujęcia kamery, światła, charakteryzacja ( i botoks :P ? ) czynią cuda.

#10 Virginia Woolf

Virginia Woolf
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 21 stycznia 2012 - 14:39

Wydaje mi się, że całkiem pasuje do aktorki grającej Katniss, także wiekowo nie będzie jakiejś wielkiej różnicy. A przystojniaczek z niego pełną gębą :D
Gdy tylko utracimy wiarę w obcowanie z bliźnimi, jakaś przypadkowa konfiguracja stodół i drzew czy też stóg siana i furmanka ukazują nam tak doskonały symbol nieosiągalnego, że wznawiamy swe dążenia.

#11 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 27 stycznia 2012 - 23:45

Mogłyście inaczej nazwać temat bo teraz nie wiem czy wypada mi mówić o głównej co by nie było bohaterce. Też jest ładna:) Wkleję ją tylko dla porównania. Nie wiem czemu ale ona mi się kojarzy z Ateną:) chociaż nie miałem w głowie żadnego wyobrazenia.

Załączone miniatury

• hunger-games-movie-image-jennifer-lawrence-ew-scan-01.jpg

#12 Virginia Woolf

Virginia Woolf
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 21:03

Katniss jest śliczna, rzeczywiście przywodzi na myśl Aten, albo Dianę, heroiczną wojowniczkę :)
Gdy tylko utracimy wiarę w obcowanie z bliźnimi, jakaś przypadkowa konfiguracja stodół i drzew czy też stóg siana i furmanka ukazują nam tak doskonały symbol nieosiągalnego, że wznawiamy swe dążenia.

#13 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 13:28

Mi bardziej Artemidę :D
Z Liamem ładnie wyglądają...
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#14 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 13:38

No prawda :)

Dołączona grafika

Taka fajna para :)

#15 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 13:46

Mogłyście inaczej nazwać temat bo teraz nie wiem czy wypada mi mówić o głównej co by nie było bohaterce. Też jest ładna:) Wkleję ją tylko dla porównania. Nie wiem czemu ale ona mi się kojarzy z Ateną:) chociaż nie miałem w głowie żadnego wyobrazenia.

Patrząc na ten łuk nabieram respektu :P Wszelkie nieodpowiednie akcje mogłyby skończyć się strzałą w plecy ;))
Ale bardzo fajnie się prezentuje na tym zdjęciu i nie tylko :)

#16 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 stycznia 2012 - 13:56

Ale temat jest o Panu, nie o Pani, ani nie o nich jako parze :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#17 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 stycznia 2012 - 16:51

Jakoś dziwnie on wygląda. Ma groźny wizerunek :-P

#18 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 31 stycznia 2012 - 12:27

To i tak jeszcze w miarę młody i nie trzeba zbytniej charakteryzacji żeby go trochę odmłodzić. Nastolatków grają też i aktorzy/aktorki już prawie 30-to letni i wtedy jest trochę trudniej ale odpowiednie ujęcia kamery, światła, charakteryzacja ( i botoks :P ? ) czynią cuda.

Myślę, że teraz już różnica wieku nie rzuca się tak w oczy. Nastolatki wyglądają często na dorosłe osoby, więc i w drugą stronę nie ma problemu. Liam mógłby zagrać równie dobrze w jakimś High School Musical, co maklera giełdowego, jakby go dobrze ogolić i ubrać.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#19 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 31 stycznia 2012 - 20:59

A wiecie co- to dobrze że oni w realu są starsi. Przecież oni w igrzyskach mają tryb życia jak dzicy ludzie (no po za tym ze się też uczą i mają jakąś technologie)ubierają skórzane ubrania, polują i walczą o jedzenie to muszą wyglądać na bardziej doświadczonych.

#20 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 01 lutego 2012 - 12:43

Dobrze, że są starsi, bo jakby miał 16 lat, to jeszce by nas zamknęli za ślinienie się nad jego klatą :mrgreen:

Mi najbardzoej odpowiada jego wizerunek z pierwszego foto i nie sądze, by był groźny 8-)