Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Liam Hemsworth -Gale z "The Hunger games"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
73 odpowiedzi w tym temacie

#41 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 01 marca 2012 - 18:43

Nie no to jest oczywiste. Poczynając od tego, że będzie brunetem i nie będzie miał zarostu kończąc na zupełnie innych ubraniach. Ciekawe czy wyjdzie mu to na dobre. Jeśli chodzi o kolor włosów, to wolę brunetów więc ta zmiana na pewno mi się spodoba :)

#42 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 01 marca 2012 - 21:46

Na dobranoc :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#43 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 13 marca 2012 - 14:25

Na prawdę przystojny facet, nie rozumiem dlaczego wybrał sobie taką dziewczynę. :( Może jest niesamowicie inteligentna, dobra i utalentowana. Chociaż patrząc trochę powierzchownie to nie dostrzegłam w niej żadnej z tych cech. Ale to wiedzieć mogą tylko Ci, którzy znają ją dobrze.

#44 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 14 marca 2012 - 15:18

Tymi zdjęciami mnie dobiłaś... będę o nim myśleć już do zaśnięcia :lol:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#45 madziak24

madziak24
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 14 marca 2012 - 20:37

cudowny! chyba wybiore się na hunger games i powzdycham do ekranu :D

#46 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 15 marca 2012 - 14:23

przejdźmy do przyjemniejszych rzeczy

:-)

premiera już była w lądku i LA, widzieliście zdjęcia ????

:lol:

[ Dodano: 2012-03-20, 14:38 ]
zaniemówiliście ?

:lol:

#47 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 21 marca 2012 - 19:37

No jasne...
Oj, nie mogę się doczekać aż go zobaczę na dużym ekranie w lesie... :lol:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#48 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 22 marca 2012 - 20:29

Ja widziałam zdjęcia! :) wrzucili na fanpage na fb :> Wyglądali świetnie! :) Chociaż ze zdjęć to wolę Jennifer Lawrence w ciemnych włosach :) a Josh taki niziutki przy nich, heh :D

#49 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 23 marca 2012 - 22:07

Jak go zobaczyłam to stwierdziłam, że mój D. też może wyglądać jak on :D
Koleś nawet ładny, choć nic w nim szczególnego. Niebrzydki i tyle. Nic hipnotycznego :mrgreen:

#50 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 25 marca 2012 - 10:59

Hehe bo Josh to straszny kurdupel. chyba go trochę po0dwyższali w filmie, bo nie zauważyłam tak dużej różnicy w wzroście miedzy nim a Jennifer.

#51 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 17 września 2013 - 08:52

A teraz przystojniak występuje w filmie paranoja - Dołączona grafika

#52 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 17 września 2013 - 17:30

A teraz przystojniak występuje w filmie paranoja

Ojeju! Tak :D Przystojniak nieziemski! Też się dziwię, co on robi z Miley Cyrus. ;) "Paranoja" słyszałam, że niezła ale i tak czekam na jego rolę w "Igrzyska Śmierci - W Pierścieniu Ognia" bo w pierwszej części strasznie mi się podobał. :P
Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#53 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20 września 2013 - 14:55

Jest świetny nie mogę się doczekać filmu :). Chociaż Josh Hutcherson, też jest niezły. Chyba bym nie wiedziała na kogo się zdecydować :)

#54 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 21 września 2013 - 21:00

Fakt! Nie wiadomo na którym oko zawiesić. :P Chyba mimo to zostaję przy Liamie. ;)
Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#55 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 23 września 2013 - 22:15

Hmm a ja bym miała problem na miejscu Katniss :). Grany przez niego Peeta ma coś w sobie, w szczególnie jak oglądałam zwiastun drugiej części Igrzysk przykuwa strasznie wzrok. Ale Liam za to jest bardziej męski :). Chyba ostatecznie padłoby na niego ;)

#56 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 24 września 2013 - 10:56

Ja się może specjalnie nie znam, ale wiem kto to Peeta i Gale i chyba nie ma dylematu, kogo powinna wybrać Katniss. :) Ona przecież nawet nie lubiła Peety na początku.

#57 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:38

Ja się może specjalnie nie znam, ale wiem kto to Peeta i Gale i chyba nie ma dylematu, kogo powinna wybrać Katniss. :) Ona przecież nawet nie lubiła Peety na początku.

No może i nie lubiła ale sporo razem przeszli a to rodzi zawsze silną więź z drugą osobą. :P Ciekawi mnie jak to wyjdzie :P Nie czytałam książek więc nie wiem nawet.. Tylko niech nikomu nie przyjdzie do głowy pisać tutaj. ;)

#58 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 25 września 2013 - 09:54

Teraz w igrzyskach maja brać udział tylko laureaci poprzednich gier, a że Katniss trafi na 100% na arenę, to chyba Peeta będzie bezpieczny. Czy to też będą pary? :)

A Gale przecież nawet nie brał udziału w Igrzyskach.:P
Fakt jednak, że Hemsworth dużo ostatnio gra i to już nowe pokolenie Hollywoodzkich "
przystojniaków".

#59 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 09 października 2013 - 08:25

Bo Gale jest postacią drugo planową, ale czy to uwłacza jedo przystojniakowatości? No nie, jest idealny w roli Gale'a. A ktoś widział tą paranoję?

#60 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 18:02

Jest super, ale zdecydowanie wolę go jako bruneta. Tak jak w Igrzyskach śmierci :)