Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jaki wozek?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
254 odpowiedzi w tym temacie

#61 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 października 2012 - 10:06

Kingusia, bardzo mi sie podoba ;-) Jak dla mnie plus za skretne kola-przdatne ;-)

Pod Częstochową jest producent tych wózków.

Czyzby Tako? ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#62 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 października 2012 - 10:12

To nie Tako tylko Faster.

W okolicach Częstochowy jest masa producentów wózków.

Musimy kiedyś z mężem jechać i obejrzeć go na żywo.

Dużym plusem jest dla mnie jego waga - 11,8 kg
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#63 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 października 2012 - 10:17

Dużym plusem jest dla mnie jego waga - 11,8 kg

No ja na to akurat nie zwracalam w ogole uwagi, bo my mieszkamy w domu, a na wieksze zakupy mezus szarpal sie z wozkiem :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#64 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 października 2012 - 10:44

A my mieszkamy w bloku także wolę żebym nie musiała wnosić ciężkiego wózka + dziecko i ewentualnie zakupy
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#65 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 października 2012 - 11:51

Kingusia, Wózek jest bardzo ładny i kolor też :mrgreen: Powiem Ci kochana że ja też mieszkałam w bloku na drugim piętrze i ciężko było mi znosić wózek , a nie był aż taki ciężki .. a dziecko z wiekiem waży już swoje ... Co do ceny to ja bym się jeszcze zastanowiła , można kupić wózki i używane po 500 , 600 czy nawet mniej i w dobrym stanie ;-) .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#66 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 października 2012 - 12:26

Nie chce kupować używanego wózka. Jak byśmy kiedyś mieli drugie dziecko to wózek się jeszcze przyda a z tymi używanymi to różnie bywa...
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#67 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 22 października 2012 - 12:39

Kingusia, Fajny ten wózeczek :lol: Kolor co prawda mi się podoba, ale nie wiem czy dla dziecka dobra jest czerń <hmm></span> Ale to już kwestia gustu i wyboru. Wydaje się być solidny. Ja zamawiałam mojej koleżance z Allegro też podobny do twojego, tyle, że zielony, kosztował niecałe 800zł z przesyłką. Uważam, że mogłabyś się jeszcze rozejrzeć. Każda zaoszczędzona stówka przy bobasku może się przydać.

#68 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 października 2012 - 12:57

Wiem że podobne wózki są tańsze ale ten ma wszystko na czym mi zależy, jest lekki, solidny i funkcjonalny.

Ma duża gondolę i regulowane oparcie w niej. Poza tym ma wszystkie dodatki czyli torbę, parasolkę, śpiworek itp
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#69 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 22 października 2012 - 14:59

Kingusia, ładny wózek i kolor też. Tylko te kropki jak dla mnie nie za bardzo. ;-)

Macie jeszcze sporo czasu, także poszukajcie jeszcze. A nuż widelec znajdziecie identyczny z takim samym wyposażeniem i taniej, a jak nie, to wtedy kupić ten za 1300 PLN.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#70 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 października 2012 - 15:03

A dla mnie te kropki właśnie są urocze :)

Znalazłam kiedyś na allegro podobny wózek, też czarny w białe kropki ale stelaż miał inny, cięższy i w ogóle jakiś taki mało nowoczesny.

Ogólnie to mi się zawsze X-landery podobały ale to już jest koszt min 2000zł a to uważam za przegięcie :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#71 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 października 2012 - 16:25

Już jakiś czas temu go znalazłam na allegro i żaden inny teraz mi się nie podoba :)

Moim zdaniem jest cudny :lol:

Wózek jak wózek.....kolor mi sie nie podoba.

#72 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 22 października 2012 - 16:53

Kingusia sam wózek bardzo fajny, tylko inny kolor bym wolała zdecydowanie jaśniejszy, chociaż te kropki też mają swój urok.

er3mjw4zst9mivdb.png

#73 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 22 października 2012 - 19:27

Kingusia, sam deseń wózka fajny, ale znajdziesz taki w większości firm- jak nie od ręki to na zamówienie. Ja bym na Twoim miejscu zwróciła uwagę na inne rzeczy, np.:
:arrow: koszyk- ten tutaj jest po skosie słowem- wydaje mi się- że zakupy będziesz wiozła w jednym miejscu, wszystkie na brzegu;
:arrow: rączka- czy jest regulowana, czy nie jest za wysoko, nisko jeśli regulowana nie jest- wydaje sie to bzdurą- zanim zaczyna chodzić się na kilkugodzinne spacery;
:arrow: długość gondoli- niektóre bywają naprawdę małe, w związku z czym szybko- za szybko- trzeba dziecko przełożyć do spacerówki;

#74 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 23 października 2012 - 06:55

Rączka jest regulowana a gondola ma długość 84cm, wydaje mi się wystarczająca, przeciez i tak jak dziecko zaczyna siadać to trzeba zmienic wozek na spacerowke.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#75 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 października 2012 - 12:40

Kingusia, ale po pierwsze, dziecko nie zaczyna samo siadać w wieku 2 miesięcy, tylko czasem 6 albo i 7, albo i... A po drugie- to długość zewnętrzna czy wewnętrzna? ;-)

Dobra bo zaraz będzie, że się czepiam :-P A ja po prostu chce zauważyć, że wygląd wózka to najmniej ważna sprawa- oczywiście, że powinien nam się podobać, ale najpierw powinien kilka innych ważnych warunków spełniać ;-)

#76 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 23 października 2012 - 13:03

Kingusia, ale po pierwsze, dziecko nie zaczyna samo siadać w wieku 2 miesięcy, tylko czasem 6 albo i 7

Przecież ja nic takiego nie powiedziałam :)

W co do długości gondoli to długość wewnetrzna.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#77 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 23 października 2012 - 15:18

Kingusia, wózek podoba mi sie, aczkolwiek uważam, że mógłby być w innym kolorze ;-)
kropeczki dodają mu uroku, więc jestem na tak ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#78 Zosieńka

Zosieńka
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 24 października 2012 - 14:09

Jeśli chodzi o koła to podobne ma x-lander - dwa pompowane, wszystkie na łożyskach. Ja osobiście polecam. mam starszy model i załuję że nie kupuję teraz bo ma promocję na te modele ;(
X-landery oglnie są bardzo lekkie i zwrotne. W mieście sprawdzają się super, można nim bez problemu wykrecić w supermarkecie.
widze że szukasz gondoli, tutaj jest zestaw gondola, spacerówka i fotelik.
Kolorków też dużo więc powinnaś coś dla siebie znaleźć :)

#79 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 24 października 2012 - 15:54

Kingusia, wózek sam w sobie bardzo mi się podoba. W moim typie. Tylko kolor wybrałabym inny. Jak widzę czarny wózek od razu myślę o upałach i o tym, że na pewno dziecko tam się gotuje.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#80 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 24 października 2012 - 18:53

Jeśli chodzi o koła to podobne ma x-lander - dwa pompowane, wszystkie na łożyskach. Ja osobiście polecam. mam starszy model i załuję że nie kupuję teraz bo ma promocję na te modele ;(
X-landery oglnie są bardzo lekkie i zwrotne. W mieście sprawdzają się super, można nim bez problemu wykrecić w supermarkecie.
widze że szukasz gondoli, tutaj jest zestaw gondola, spacerówka i fotelik.
Kolorków też dużo więc powinnaś coś dla siebie znaleźć :)

X-landery są super tylko że drogie... :/
Dołączona grafika

Dołączona grafika