Ale juz nie moge wytrzymac ^^
Jestem zazdrosna o siostre mojego chlopaka;D tak wiem, to nie jest normalne! alboo.. moze poprostu ona mnie irytuje i denerwuje?!
On ma 21 lat, ona 9.. wiem ze to jeszcze dziecko, ale ona jest WSZEDZIE ;]
My do pokoju, ona za nami, my do kuchni, ona za nami, my do lazienki ona tez... no ludzie ilez mozna;]
My mamy jakies plany to zaraz 'a ja moge z wami!?', gdziekolwiek idziemy, nawet durny sklep, autobus to musi isc z nami;/ 24/7
Nie wytrzymuje tego nerwowo! do tego jest okroopnie rozpieszczona.. jak czegos nie dostanie potrafi sie obrazac, bic, plakac.. kiedys nawet chciala mojego mezczyzne opluc:| ja nie wiem czy to jest normalne zachowanie, ale mi sie nie wydaje;/
Do tego zbyt kulturalnie sie nie zachowuje;/ 'palce w nosie, smrodki' (przepraszam, wiem ze to obrzydliwe;/) - jej specjalnosc;/
Ostatnio nawet jak ja dostaje cos na zachcianke (zazwyczaj cos do zjedzenia) to nawet nie mam ochoty na to juz (hmm, ochote mam, ale jak widze jak ona chytrze je to nie moge:(! ), jak widze jak ona to pozera.. :| (zjada b. duzo i tusze.. ma sporo^^)
Czy ze mna wszystko w porzadku? naprawde duzo wymagam ze potrzebuje chwili sam na sam? troche intymnosci? nawet pogadac mi sie nie chce, bo ona wszystkiego sluchaa:( Moj siedzi z nia dzien w dzien i to caly czas, my widujemy sie 2, gory 3 razy w tygodniu... wiem ze ona jest mala, ale tez moze zajac sie soba, rodzicow tez ma xD
Jestesmy ze soba prawie 3lata, na poczatku tego tak nie bylo widac, bo ona sie wstydzila i w ogole, ale teraz coraz bardziej mi to przeszkadza:(
Co ja mam zrobic? proosze przemowcie mi do rozumu !