Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasz zawód

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
198 odpowiedzi w tym temacie

#41 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 13:00

Kociak, zanlazlam sobie prace jako opiekunka. To praca na dosc dlugi termin , okolo dwa lata - w tym czasie zamierzam mocno podniesc swoja wartosc rynkowa, zrobic certyfikat z angielskiego , moze kontynuowac francuski, zrobic prawo jazdy , a pozniej zobacze. Jesli bedzie mnie stac to na pewno wybiore sie na studia - chce zrobic magisterskie uzupelniajace z pedagogiki pracy , ale nie wiem jeszcze czy po socjologii mnie przyjma. A pozniej to juz sie zobaczy : z moim doswiadczeniem i takimi referencjami jakie posiadam, to mam spore mozliwosci. Obralam sobie pewien cel poki co, po ktorego osiagnieciu przyjdzie czas na podjecie decyzji. Dam znac ;-)
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#42 smonia

smonia
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 12 września 2007 - 07:47

A ja pracuję w dziale public relations w tu była reklama :)

edit by Kociak: reklama portalu w 3 postach na 3 napisane... leci ostrzeżenie!

#43 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 12 września 2007 - 09:14

smonia praca pewnie ciekawa opowiedz coś więcej ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#44 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 12 września 2007 - 09:34

też jestem ciekawa :->

#45 Kasiula

Kasiula
  • Użytkownik
  • 538 postów

Napisano 12 września 2007 - 10:39

Ja skończyłam filologię romańską i jestem nauczycielką języka francuskiego. Nie pracuję, bo zajmuję się dzieckiem.

#46 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 12 września 2007 - 11:03

Ja skończyłam filologię romańską i jestem nauczycielką języka francuskiego. Nie pracuję, bo zajmuję się dzieckiem.

ooo uczylam sie tego jezyka 3 lata w liceum i bardzo polubilam xD
ale na studiach wybralam angielski (to standard) i jezyk migowy ;]
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#47 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 13 września 2007 - 00:27

a ja jestem kelnerka w knajpie..przez wakacje:) Nie powiem ze łatwa praca bo nie jest..trzeba użerac sie z pijanymi facetami, i duzo pracy..ale.czesto jest fajnie:)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#48 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 13 września 2007 - 08:05

Kurcze ja też, oczywiście daaawno temu na wakacjach pracowałam jako kelnerka,tylko czasy kultury picia były zupełnie inne

#49 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 września 2007 - 09:41

chocolate, ja kiedys b. chcialam pracowac w barze. Nawet mialam juz jedna rozmowe z wlascicielka...ale kiedy szukala kogos to "zapomniala" o mnie :-x ech...mogla byc szczera ;-)
Pozniej moj Misiek otworzyl knajpke (zle na tym wyszedl) wiec mu zawsze pomagalam, uwelbiam ta prace :-) wiec ci zazdroszcze :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#50 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 13 września 2007 - 22:20

madzia Na pewno niczego nie żałuje bo to miłe doświadczenie..ale nie wyobrazam sobie takiej pracy na stale:)..nie dosc ze pracuje za 5zl za godzine czesto po 14 godzin dziennie (bo tam organizuja tez dyskoteki) to jeszcze czasem 7 razy w tygodniu bez wolnego a czesto tez zdaza sie tak ze koncze o 4 nad ranem a do pracy mam na 8.. wiec po tych wakacjach jestem po prostu wykonczona:) ale bede miala duzo dobrych wspomnien mimo wszytsko i nowych znajomoscI:),, Na szczescie prace koncze juz w niedziele bo wybieram sie na dzienne studia;) ..a za ponad tydzien wraca moj misiek z Anglii wiec zacznie sie pelen relaks..chociaz przez chwilke:)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#51 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 września 2007 - 06:52

To sa wlasnie uroki pracy w barach...czesto wlasnie do ostatniego klienta ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#52 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 16 września 2007 - 17:29

a ja jestem....qrcze ..jak to odmienic ...ochroniarką ??? nooo cieciem jestem :P od jakiegos czasu :mrgreen:

#53 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 17 września 2007 - 07:39

nooo proszę ,proszę,jak się do mnie włamią jeszcze raz to pewno poprosze o opiekę <bezradny></span>

#54 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 17 października 2007 - 22:38

technik agrobiznesu:)

#55 kasia1980

kasia1980
  • Użytkownik
  • 297 postów

Napisano 18 października 2007 - 06:19

mój pierwszy zawód to: operator procesów technologicznych w przemyśle spożywczym hi hi :mrgreen: ale nie pracowałam w tym zawodzie, po szkole utknełam na 5 lat w firmie złotniczo- jubilerskiej, a już za 2 miechy będę technikiem dentystycznym :mrgreen: i w tym zawodzie widzę się do końca swych dni :-D
:)

#56 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 18 października 2007 - 07:40

a już za 2 miechy będę technikiem dentystycznym

o ciekawy zawód ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#57 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 18 października 2007 - 08:18

mój pierwszy zawód to: operator procesów technologicznych w przemyśle spożywczym hi hi :mrgreen: ale nie pracowałam w tym zawodzie, po szkole utknełam na 5 lat w firmie złotniczo- jubilerskiej, a już za 2 miechy będę technikiem dentystycznym :mrgreen: i w tym zawodzie widzę się do końca swych dni :-D

a mogę zapytać ?
a nie to może na priv

#58 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 18 października 2007 - 10:30

Mam dwa zawody wyuczone:
1. sekretarka- i w tym pracuję.
2.Doradca Zawodowy-Pedagog.-tylko studia lecencjackie.

Nie lubię pracy sekretarki. Kompletnie się w tym nie czuję :-( Źle kiedyś wybrałam).
Moim marzeniem jest nauczanie początkowe ale do tego doszłam dopiero po ukończeniu studiów. Teoretycznie można jeszcze takie studia ukończyć (uzpełniające magisterskie)ale różnice programowe do zdania są z ............................chyba 84 przedmiotów!
I czy warto szukać pracy w tak późnym wieku w szkole?
Więc kobiety!!! dobrze wybierajcie!Bo zły wybór bardzo zaważy na Waszym życiu.
Żeby człowiek mógł cofnąć czas :-(

[ Dodano: 2007-10-18, 11:34 ]

technik agrobiznesu:)

Klaudio ja patrząc na Twoją fotkę myślałam, że jesteś modelką :-) Poważnie.
Taka uroda na polu marnować się nie może ;-)

#59 kasia1980

kasia1980
  • Użytkownik
  • 297 postów

Napisano 18 października 2007 - 19:38

a mogę zapytać ?

luna pytaj o co chcesz, jeśli będę potrafiła pomóc to bardzo chętnie pomogę :-D
:)

#60 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów