Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ból oka, stany zapalne, opuchlizna itp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 30 października 2011 - 23:42

czy to jednak by miało jakis wpływ pozniej na szkła ?

no jak by sie je zdjelo to nie :-):-) tyle ze ja je zdejmuje praktycznie tylko do spania
co do uszkodzen to nie jestem pewna... jakos sie boje ze sklady kropli moga miec wplyw na kotakty wiec uzywam tylko nawilzajacych ale nie leczniczych oraz sprawdzam czy nadaja sie do szkielek

a podraznienie mi zniknelo na szczecie szybko :-):-)

#22 agamal

agamal
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 listopada 2013 - 00:26

Najważniejsze żeby chronić oczy, bo obecnie,nawet nie zdajemy sobie sprawy na ile negatywnych bodźców narażone są nasze oczy. Każdy monitor, klimatyzacja, ogrzewanie, przez cały rok sami fundujemy naszym oczom niezłe hartowanie ... Tez miałam już z tego powodu problemy z oczami m.in. suchość, pieczenie, zaburzenia wzroku  i postanowiłam zwalczyc te objawy no i zapobiegać ich powstaniu. Tabletki REKLAMA są OK! Krople niestety nie sa w stanie całodobowo pomóc bez ciągłego zakrapiania, a tym bardziej chronić oczy. A REKLAMA chornią oczy, bo maja wieksze dawi witamin E i C, które sa najważniejsze w funkcjonowaniu oczu !

Użytkownik Marzycielka24 edytował ten post 25 listopada 2013 - 06:56