Macie takie leki w swoich apteczkach? Jeśli tak to jakie? Ziolowe czy przepisane przez lekarza?
leki uspokajające
Napisano 22 września 2017 - 11:15
Napisano 28 września 2017 - 12:42
Ja używam ziołowe "tabletki uspokajające", dokładnie tak się nazywają. Używam je wieczorem, pomagają mi zasnąć i spokojnie spać, bez przykrych snów. Czasami biorę je też w ciągu dnia, jak mnie syn wyprowadzi z równowagi. Nie mają silnego działania, raczej delikatnie uspokajające ![]()
Użytkownik 1parasolka edytował ten post 28 września 2017 - 12:43
Napisano 05 października 2017 - 11:08
Z jakim one są składem? Chyba melisa ma najbardziej takie łagodne działanie uspokaające, myślę że takie coś warto mieć w apteczce, dla swojego mężczyzny kupiłam nervomix, bo przez problemy w pracy to chodzi rozdrażniony, dogadać się z nim nie da, jak sie czymś martwi, a tak robi się dużo bardziej wyluzowany i da się z nim wytrzymać ![]()
Napisano 21 grudnia 2017 - 14:21
Z jakim one są składem?
Skład tych tabletek uspokajających (producent Labofarm): Korzeń kozłka 170 mg, Szyszka chmielu 50 mg, Liść melisy 50 mg, Ziele serdecznika 50 mg. MI na razie takie ziołowe tabletki wystarczają.
Napisano 20 kwietnia 2018 - 13:44
nervomix i ja mam w domu, chyba właśnie nawrt czesciej mąż bierze niż ja, mam te wersję control, zabiera do pracy bo mówi że jak go szef wkurzy to potrafi mu nieźle ciśnienie podnieść a nie chce potem wracać do domu nabuzowany i wściekły
Napisano 20 kwietnia 2018 - 15:44
Też używałam tych o nazwie "tabletki uspokajające". Ew po prostu coś z melisą. Na razie bez preferencji co do konkretnego preparatu.
Napisano 31 stycznia 2026 - 20:01