Kupiłam krople do oka ze swietlikiem, robie okłady
Do okulisty trzeba miec skierowanie czy nie ??
Napisano 14 czerwca 2011 - 17:16
Napisano 14 czerwca 2011 - 17:28
Napisano 14 czerwca 2011 - 18:13
Napisano 14 czerwca 2011 - 18:25
Jeżeli będzie się utrzymywał lub co gorsza nasilał wybierz się do okulisty. Bo może wdał się stan zapalny i sama tego nie wyleczyszGorzej z bólem.
Nie trzeba idziesz i umawiasz wizytęDo okulisty trzeba miec skierowanie czy nie ??

Napisano 14 czerwca 2011 - 18:26
chyba nie. A nawet jeśli, idziesz, mówisz, że z bólem... w 95% przypadków przyjmie Cię tego samego dnia. Poza tym, jestem zdania, że oczu na własną rękę leczyć się nie powinno. Dlatego czuj się oficjalnie wygoniona do lekarzaDo okulisty trzeba miec skierowanie czy nie ??
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 czerwca 2011 - 07:31
narazie nie boli, zobacyzmy, moze tylko bylo przemeczone od tarcia ale aplikuje krople i czuje ulgeJeżeli będzie się utrzymywał lub co gorsza nasilał wybierz się do okulisty. Bo może wdał się stan zapalny i sama tego nie wyleczysz
wszystko. Moze alergia ?Oko jest przekrwione, łzawi, piecze?
Dlatego czuj się oficjalnie wygoniona do lekarza
Napisano 15 czerwca 2011 - 08:42
Tak to też możliwe, więc rączki przy sobie!moze tylko bylo przemeczone od tarcia
Niewykluczone... aczkolwiek skłaniałbym się raczej ku jakiemuś uszkodzeniu.Moze alergia ?

Napisano 16 czerwca 2011 - 07:47
bede działac na innych polachTak to też możliwe, więc rączki przy sobie!
chyba przeszło. Opuchliny nie widze, nie boli , troche tylko swedzi. Pomogły zwyke krople ze swiatlikiem. Ufjak samo nie przejdzie
Napisano 21 czerwca 2011 - 16:45
Napisano 21 czerwca 2011 - 21:06
Napisano 21 czerwca 2011 - 22:30
Napisano 22 czerwca 2011 - 06:50
Napisano 22 czerwca 2011 - 08:33
Napisano 28 czerwca 2011 - 09:54
chyba przeszło. Opuchliny nie widze, nie boli , troche tylko swedzi. Pomogły zwyke krople ze swiatlikiem. Uf
Napisano 28 czerwca 2011 - 12:38
Myślę, że lepiej zakraplać więc tak jak Sajuri wyżej pisze krople ze świetlikiem najlepsze będą, złagodzą objawyi teraz jakc zytam to sie zastanawiam co bedzie lepsze, bo moze powinnam do oczu wkrapiac jednak ?

Napisano 28 czerwca 2011 - 14:01
tak słonko. Mi pomogły, tanie a dobre.To krople do zakraplania oczu??
Napisano 28 czerwca 2011 - 14:44
Mogą zdecydowanie, bardzo często migrenowe bóle głowy wiążą się z bólem oczu i wrażliwością na światło. Wcześniej tak miałaś czy oczy dopiero teraz się dołączyły?moga bolec oczy od tego ?

Napisano 28 czerwca 2011 - 20:01
Ja sobie tak mysle czy u mnie to troche teraz nie migrenowe ? moga bolec oczy od tego ? boli mnie oko i troszke głowa... i wczoraj - dzis na swiatło jestem wrazliwa
I nie wiem czy to oczy czy cos innego.
Napisano 29 czerwca 2011 - 06:51
bol oka doszedł teraz.Wcześniej tak miałaś czy oczy dopiero teraz się dołączyły?
a nie mozna sciagnac ? i zakropic ? czy to jednak by miało jakis wpływ pozniej na szkła ?nosze szkal kontaktowe
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Baleriny czy mokasyny |
|
|
|
leki uspokajające |
|
|
|
Jak dbacie o skórę wokół oczu? |
|