Farbowanie włosów u TRZYNASTOLATKI?
Napisano 09 maja 2011 - 12:54
Napisano 09 maja 2011 - 13:08
to ok - niech farbuje, ale szamponetka, no i bez trwałej - taki mały kompromis myślę, ze byłby dobry.W czasie wakacji
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 maja 2011 - 13:24
Napisano 09 maja 2011 - 14:21
tu sie zgodze. Jakis delikatny kolorek jak juz tak bardzo chce.ale szamponetka, no i bez trwałej
13 lat to dla mnie jeszcze za wszczescie na farbe
Napisano 09 maja 2011 - 14:29
I na szamponetki.Dziewczynka ma pozostać dziewczynką,ze swoją naturalną urodą.A nie od młodych lat kombinować z kolorem włosów.Podejrzewam,że w wieku 15 lat już u takich dziewczyn pojawi się trwałe malowanie włosów.13 lat to dla mnie jeszcze za wszczescie na farbe
Napisano 09 maja 2011 - 14:39
ja bym się nie zgodziła nawet na farbowanie szamponem.
Napisano 12 maja 2011 - 19:25
Może młoda jak zobaczy, to sama już więcej nie będzie chciała (ja tak miałam
Napisano 12 maja 2011 - 19:31
Ja miałam 16naście a ona 14naście, oczywiście matka dowiedziała sie po fakcie. A my wyglądałyśmy strasznie
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 maja 2011 - 19:38
ja też, ja teżfarbowały włosy bibułą
Osobiście nie podoba mi się pomysł farbowania włosów u tak młodej dziewczynki. Przecież jakby nie patrzeć to dziecko jeszcze i ma czas na farbowanie, makijaże, itp. Najpierw spróbowałabym z nią porozmawiać i przedstawić jej swój punkt widzenia, oczywiście poparty argumentami, jeśli jednak młoda uparła by się przy swoim to pewnie zdecydowałabym się na kompromis, o którym wspomniała elizabeth
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 12 maja 2011 - 20:21
Starałabym się za wszelką cenę przekonać siostrzenicę do mojego punktu widzenia. Może by porozmawiała z fryzjerką która uświadomiłaby jej konsekwencje?
Napisano 12 maja 2011 - 22:02
Vila trafiłaś w samo sedno. Moja córa ma trzynaście lat i ani farbowanie włosów ani makijaże jej nie w głowie. Patrząc na swoje koleżanki z farbowanymi włosami i makijażem śmieje się tylko twierdząc, że dziwnie wyglądają. Spytałam jej więc czy ciocia Paulina (18 lat) też dziwnie wygląda pomalowana?? W odpowiedzi usłyszałam, że ciocia jest dorosła a ja jestem dziecko a dzieci się nie malująDziewczynka ma pozostać dziewczynką,ze swoją naturalną urodą
Napisano 26 maja 2011 - 10:59