Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaślubiny Ksiecia Wiliama z Kate Middleton.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#21 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 maja 2011 - 09:33

nie umiem się podniecać takimi newsami, ciągle ktoś bierze slub, ktoś się rozwodzi etc. Ale to tez dlatego, że mnie wogóle nie interesują tego typu wydarzenia.

ano wlasnie , ja nie ogaladłam , nie szukałam fotek newsów itp . jak biora slub inne koronowane głowy , gdzies w dani, czy monako to jakos nie pamietam aby pokazywali to w tv :mrgreen:
kolezanka mi mowiła, ze ogladała i wiliam nie był sztywny , byl rozluzniony , usmiechał sie itp.
ja si zastanwiam czy oni jkaby mieli wybór czy nie wybrali by skromnego slubu <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#22 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 01 maja 2011 - 10:11

A ja czekałam na ten ślub i strasznie się cieszę, że mogłam transmisję zobaczyć :mrgreen:

Bardzo mi się podobała suknia panny młodej, delikatna, bardzo skromna. William jak to William- jego czasy świetności minęły :-P

A ze zdjęć ślubnych najbardziej podoba mi się to z gromadką dzieciaków- urocze takie ;-)

#23 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 maja 2011 - 10:31

ja rowniez bardzo czekalam na ten dzien :D
bylam ciekawa jaka suknie bezie miala Kate, jakie dodatki i bukiet
poza tym bardzo polubilam ta pare, sa brdzo sympatyczni i jak na razie niczym mnie ten slub nie zmeczyl, wrecz przeciwnie chetnie ogladam newsy
wole to od Smolenska

niestety nie moglam ogladac relacji na zywo ale obejrzalam sbie skroty wieczorem

zdjecia te ktroe wkleilyscie sa bardzo fajne
podoba mi sie ze Kate jest taka skromna i naturalna

ciekawe gdzie pojada w podroz poslubna:D :mrgreen:

#24 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 maja 2011 - 10:33

ja si zastanwiam czy oni jkaby mieli wybór czy nie wybrali by skromnego slubu <hmm></span>

Ja ślubu widziałam fragmenty, bo akurat na kawce u P. mamy byłam i w tle leciał. I też tak na nich patrzyłam i o tym myślałam. Jakoś trudno mi uwierzyć, że ktokolwiek chciałby mieć taki rozgłos na ślubie. Oni pewnie też nie...no ale mus to mus <bezradny></span>
Trzeba Kate przyznać, że suknię miała śliczną, skromną..uroczo wyglądała. William za to się garbił i jakoś tak sztywno chodził, ale to może dlatego, żeby nie przydeptać Kate trenu :mrgreen:

#25 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 maja 2011 - 10:47

oto druga suknia Kate i ich wspanialy tort weselny

gora sukni nie jest w moim guscie bo piersi wydaja se takie szpiczaste
ale ogolnie bardzo skromna i ladna

co ciekawe ten swetek zamiast bolerka bardzo naturalnie wyglada

Załączone miniatury

• 216c6f86000eb4b04dbbd8cf.jpg
  • 499734ac002979124dbc171e.jpg

#26 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 maja 2011 - 11:07

Ja ślubu nie oglądałam- ale trafiłam na parę fragmentów w TV- pierwszy to jak Kate jechała, a drugi jak już było po wszystkim i jechali na wesele :mrgreen: Ale przyznam, że Kate prześlicznie wyglądała, tak skromnie i delikatnie. I faktycznie- sweterek bardzo dobrze współgra z suknią ślubną, ciekawie to wygląda.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#27 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 maja 2011 - 11:12

Tilia no dla mnie beatyfikacja jest wiekszym wydarzeniem niz slub tej pary :-P
Co zas do zdjec - slicznie wygladali. Tort rewelacja.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#28 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 01 maja 2011 - 11:58

Jaka ona jest chuda w ogóle :shock:
ale ślicznie wyglądała. I piękne ma włosy :mrgreen:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#29 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 01 maja 2011 - 12:07

Piękna ta suknia weselna Kate... bardzo mi się podoba. no i tak jak malenka napisala ma piękne włosy

#30 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 01 maja 2011 - 13:45

Według mnie pasują do siebie :-) Kate przez tyle lat zachowywała pełną dyskrecję dotycząca ich obojga. Nadaje się idealnie na przyszłą królową.
Czekała, czekała, aż się doczekała :lol: taka bajka o współczesnym kopciuszku tyle, że z bogatej rodziny :lol:
Obie suknie skromne, ładnie wyglądała.

Załączone miniatury

• Kate+Middleton+Royal+Wedding+Arrivals+3XrQFbloJyDl.jpg
  • royal-reception-042911-5.jpg
  • 1.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#31 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 maja 2011 - 14:22

katti, ta suknia ładniejsza niz ta na fot wrzuconych przez Ole. Bardziej do niej pasuje.
Zdjecie ostatnie dobre :mrgreen: pasuja do siebie

#32 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 maja 2011 - 16:06

Tilia no dla mnie beatyfikacja jest wiekszym wydarzeniem niz slub tej pary :-P

No ale o to mi właśnie chodziło. Jedni bardziej przezywają ślub,inni bardziej beatyfikację,a pozostali jeszcze coś innego...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#33 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 01 maja 2011 - 18:52

Ja na ten ślub jakoś nie czekałam bo... biorą ślub-fajnie :-P :-P Ale widziałam w internecie jej dwie suknie-bardzo ładne :-) Tort-wygląda smakowicie :mrgreen: I widziałam też zdjęcia siostry również bardzo ładnie wyglądała
szczęście ma smak truskawek :D :D

#34 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 maja 2011 - 20:44

Ta druga suknia też jest bardzo ładna, idealnie się komponuje z tym sweterkiem. A i tak najładniejsze jest ostatnie zdjęcie, to nie ślubne, a chyba z sesji zaręczynowej. Tam wyglądają jak każda inna "normalna" zakochana para. :-)
Natomiast tort..duży :mrgreen: Ale jak pomyślę, że tam było ponad tysiąc osób, to i tak wydaje mi się za mały :lol:

#35 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 01 maja 2011 - 20:55

Druga suknia też jest śliczna. To, co rzuciło mi się w pierwszej chwili w oczy to talia Kate :shock: Przecież ona ma tam chyba z 30 cm! Wyglądała ślicznie, ale chuda jest chyba aż za bardzo.

#36 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 maja 2011 - 20:59

Wyglądała ślicznie, ale chuda jest chyba aż za bardzo.

Ostatnio w jakiejś plotkarskiej gazecie był artykuł na temat tego, jak Kate schudła przed ślubem, łącznie z podaniem jej dokładnych wymiarów! :shock: Były też zdjęcia takiej normalnej Kate sprzed paru miesięcy i tej teraz. Uważam, że lepiej wyglądała troszkę grubsza. No ale..każda panna młoda jakoś się przed ślubem stresuje, a co dopiero przed taką..szopką. :shock:

#37 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 maja 2011 - 09:03

a co dopiero przed taką..szopką.

haha ;D

A tak teraz czytałam, że młoda para ma już pierwsze problemy. Niestety takie jakich nikomu nie życzę:

Tagi: Kate Middleton, książę William Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: średniRozmiar tekstu: dużyDrukuj IVONA Webreader. Wciśnij Enter by rozpocząć odtwarzanie Media: Kate Middleton jest bezpłodnadzisiaj, 06:12
KK / intouchweekly.com

Kate Middleton, fot. ReutersZdaniem amerykańskiego magazynu "In Touch", powołującego się na źródła w pałacu Buckingham, żona księcia Williama, Kate Middleton jest bezpłodna. Te wieści miał potwierdzić podobno nadworny lekarz - czytamy w serwisie intouchweekly.com.

Na okładce tygodnika widnieje zdjęcie Kate i Williama podpisane "druzgocące wieści zatrzęsły ich małżeństwem".

- Jej problemy zdrowotne jeszcze z czasów dojrzewania mogą się teraz okazać przeszkodą do zajścia w ciążę - mówi źródło cytowane przez tygodnik.

Do tej pory we wszystkich pokoleniach rodziny Windsorów dzieci rodziły się przed upływem roku od dnia ślubu. Jeżeli nie spłodzą męskiego potomka, a William umrze bezdzietny, tron należał będzie się najstarszemu synowi jego brata, Harry'ego.

"The Washington Post": Kate na cenzurowanym

- Jeżeli Kate nie zajdzie w ciążę w ciągu najbliższych 9 miesięcy, zaprzeczy w ten sposób ponad 200-letniej brytyjskiej tradycji - dodaje informator "in Touch".

Dla pary królewskiej adopcja także nie jest rozwiązaniem, ponieważ następcą tronu może zostać jedynie ich biologiczne dziecko.

(tsz)

źródło: onet

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-05-19, 13:58 ]
link zmieniony na tekst
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#38 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 maja 2011 - 18:29

że młoda para ma już pierwsze problemy

a ja tam wplotki nie wierze i mam nadzieje że doczekaja sie dziecka :-P

#39 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 19 maja 2011 - 20:14

a ja tam wplotki nie wierze i mam nadzieje że doczekaja sie dziecka

ja tez w to zbytnio nie wierze, nawet gdyby tak bylo na pewno tak szybko wiadomosc nie przedostalaby sie do opinii publicznej :->
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#40 majkowa

majkowa
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 19 maja 2011 - 20:30

O ile się nie mylę "In Touch" twierdzi, iż te informacje pochodzą od żony księcia Karola, Camili.
Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Camila plotkowała sobie o takich rzeczach na prawo i lewo. Zresztą jakiś czas temu podawano informacje, że Kate JUŻ jest w ciąży.

Pożyjemy, zobaczymy ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika