Zaślubiny Ksiecia Wiliama z Kate Middleton.
Napisano 29 kwietnia 2011 - 11:05
Ja oglądam i właśnie jadą do kościoła.
Wydaje mi się, że pasują do siebie a niech im się dobrze ułoży:)
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:06
Pamiętam, jak kiedyś kochały się w nim nastolatki
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:19
No ona bardzo ładna jest i piękną suknie ma:)
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:23
nie bo wogole mnie to nieinteresuje.Oglądacie te wydarzenie
Zreszta... jak sprawdzam poczte to na pierwszej stronie sa fotki.
ja tez nie.Nadal tego nie rozumiem.
i ponoc skromnie.Kate wyglądała pięknie
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:27
mi się zawsze Harry bardziej podobałPamiętam, jak kiedyś kochały się w nim nastolatki
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:36
Nie dość, ze wygląda staro i jak dla mnie nic w nim pociągającego, to jeszcze taki przygarbiony chodziłale William...
Sukienka Kate - podobała mi się, ale jak na taki ślub, fajnie, ze suknia była skromna, choć dostojna jak najbardziej i ogólnie Kate ładnie wyglądała
Luknęłam na chwilę, żeby suknię zobaczyć
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 29 kwietnia 2011 - 13:10
Jak słyszałam w radiu jadąc samochodem w wiadomościach
"księżna ubrana jest w to..., królowa Elżbieta w żółtą sukienkę...."
Ludzie! co mnie to obchodzi
Natomiast film Wiliam i Kate historię jak się poznawali obejrzałabym chętnie
Napisano 29 kwietnia 2011 - 13:42
Mi też, taki bardziej zadziornymi się zawsze Harry bardziej podobał
Podobały mi się pocałunki na balkonie, no i w ogóle cała oprawa tego ślubu, bajkowa
Napisano 29 kwietnia 2011 - 16:31
Ja oglądałam w świętaNatomiast film Wiliam i Kate historię jak się poznawali obejrzałabym chętnie
Kate wyglądała prześlicznie
Napisano 29 kwietnia 2011 - 17:14
Kate wyglądała prześlicznie
Napisano 29 kwietnia 2011 - 20:28
I przyznam się, że żałuję że nie oglądałam. Lubię popatrzeć na cudze szczęście, tym bardziej, że pamiętam historie z ich czasów studenckich, bodajże z st andrews, jak się poznali, jaki był szok, i że dziewczyna miała być na chwilę, a tu tyle czasu i wciąż są razem
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 kwietnia 2011 - 08:03
Ładna z nich para
Napisano 30 kwietnia 2011 - 10:38
I zdecydowanie tyle by mi wystarczyłow wiadomosciach widziałam fragment z ich slubu
Szczerze, to przeżywali ten ślub jakby nie wiem co, rozumiem, że ludzie w Anglii za nimi szaleją, ale u nas większość ma to w nosie.
Historie jak się poznali obejrzałam z zaciekawieniem
Napisano 30 kwietnia 2011 - 11:30
?? chodzi o moj wczesciejszy wpis ktorego nie maI zdecydowanie tyle by mi wystarczyło Jajko mnie interesuje ich ślub
ja zamieszania owego nie rozumiem , bo dla mnie slub jak kazdy inny, owszem miło patrzec jak pisała Cenionka na czyjes szczescie, suknia piekna, Kate wygladała uroczo i niewinnie , ale nie widze sensu aby to tak przezywac, naglasniac, i te wszystkie gadzety z Kate i Wiliamem..Szczerze, to przeżywali ten ślub jakby nie wiem co, rozumiem, że ludzie w Anglii za nimi szaleją, ale u nas większość ma to w nosie.
Napisano 30 kwietnia 2011 - 11:49
E. Nie wiemchodzi o moj wczesciejszy wpis ktorego nie ma
[ Dodano: 2011-04-30, 15:40 ]
Fragment ze ślubu księżnej pary
Napisano 30 kwietnia 2011 - 15:09
Napisano 30 kwietnia 2011 - 15:18
To tak samo jak u nas ludzie przeżywają beatyfikację JP II jakby nie wiem coSzczerze, to przeżywali ten ślub jakby nie wiem co, rozumiem, że ludzie w Anglii za nimi szaleją, ale u nas większość ma to w nosie.
Relacjonują Smoleńsk w tv - źle,bo już wszyscy mają dosyć złych wiadomości i przepychanek politycznych,relacjonują ślub - też źle,bo przecież przez raptem 1 dzień nie można już o tym słuchać....eh Polacy
[ Dodano: 2011-05-01, 01:26 ]
Oficjalne zdjęcia ślubne pary
Napisano 01 maja 2011 - 07:46
Relacjonują Smoleńsk w tv - źle,bo już wszyscy mają dosyć złych wiadomości i przepychanek politycznych,relacjonują ślub - też źle,bo przecież przez raptem 1 dzień nie można już o tym słuchać....eh Polacy
Ja sie o tym ślubie w ogóle dowiedziałam w pociągu na trasie Wro-Krk, bo w Stylu i Pani byly jakieś pokaźne dodatki
A że w WB maja święto ? Coż, lepiej świętować, niż jojczeć jak u nas, o smoleńsku na przykład :->
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 01 maja 2011 - 08:13
Oficjalne zdjęcia ślubne pary
strasznie sztuczne, ostatnie to już wogóle masakra wyglądają jak marionetki