Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaślubiny Ksiecia Wiliama z Kate Middleton.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#41 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 19 maja 2011 - 20:33

Najpierw piszą, że jest bezpłodna, a potem, że sprawy zdrowotne związane dzieciństwem mogą być przeszkodą, co sugeruje, że mogą, ale nie muszą. To jest bezpłodna czy może nie jest? :P

E tam, nie wierzę takim z dupska wytrzaśniętym wiadomościom. Ktoś coś usłyszy, źle dosłyszy i puszcza famę na cały świat. Ale tym się żywią media :roll: zainteresowaniem...

#42 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 maja 2011 - 22:14

To jest bezpłodna czy może nie jest? :P

Zaraz wybuchnie sensacja bo napisza, ze ma grzybice u nog, jest maniaczka, chora psychicznie i wszystko inne :lol:

Przechlapane takie zycie na swieczniku. Wszyscy dookoła wiedza lepiej kiedy ma zajsc w ciaze, kiedy ma dni plodne i jakie pozycje sa dla nich najlepsze :-x

Lepsze zycie szarej myszki :lol: :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#43 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 maja 2011 - 22:25

Czaicie tą presję ale?

Jeżeli Kate nie zajdzie w ciążę w ciągu najbliższych 9 miesięcy, zaprzeczy w ten sposób ponad 200-letniej brytyjskiej tradycji

biedna dziewczyna <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#44 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 20 maja 2011 - 06:06

Cytat:
Jeżeli Kate nie zajdzie w ciążę w ciągu najbliższych 9 miesięcy, zaprzeczy w ten sposób ponad 200-letniej brytyjskiej tradycji

Ale jednocześnie pisali, że zawsze pierwsze dziecko rodziło się przed upływem roku- to i tak zaprzeczy tradycji, nawet jak zajdzie dalej niż w lipcu- sierpniu tak? :lol:

Widziałam ten artykuł na kilku portalach- jak dla mnie tyle niesprzeczności- szukają sensacji. Kilka dni temu czytałam znów, że już w ciąży jest :lol: I prędzej to bym obstawiała- tak schudła, że jestem w stanie w ciąże uwierzyć pamiętając swoje początki ;-)

#45 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 maja 2011 - 06:46

. Wszyscy dookoła wiedza lepiej kiedy ma zajsc w ciaze

a wiesz, to nie trzeba byc na swieczniku :lol:

nie wierzę takim z dupska wytrzaśniętym wiadomościom. Ktoś coś usłyszy, źle dosłyszy i puszcza famę na cały świat

i tych plotek bedzie jeszcze duzo. Zaraz sie dowiemy że ma anoreksje i Wili ja zdradza :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#46 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 maja 2011 - 07:43

Wili ja zdradza

z Harrym :P

ja bym nie mogła żyć tak na świeczniku. A jeśli to prawda to kurde, jak ona musi się czuć czytając o swoich najintymniejszych i być może bolesnych problemach w prasie?

masakra współczuje jej mimo, że złapała księcia <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#47 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 maja 2011 - 08:43

Sajuri napisał/a:
Wili ja zdradza

z Harrym

oj tam oj tam zaraz z Harym, ja tu widze w kartach że z Kamila żona Karola :lol:

mimo, że złapała księcia

ja tam mam swojego :-P

A jeśli to prawda to kurde, jak ona musi się czuć czytając o swoich najintymniejszych i być może bolesnych problemach w prasie?

wspołuczuje jej mocno :-/ bycie sławnym = interesuja sie Twoim życiem.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#48 majkowa

majkowa
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 20 maja 2011 - 12:22

Kate doskonale wiedziała na co się pisze. Tyle lat czekała... Myślę też, że to, iż dziennikarze wyciągają na wierzch intymne szczegóły z jej życia już na niej wrażenia nie robi. Już nie raz o takich sprawach plotkowano, więc co za różnica?
Dołączona grafika
Dołączona grafika