E tam, nie wierzę takim z dupska wytrzaśniętym wiadomościom. Ktoś coś usłyszy, źle dosłyszy i puszcza famę na cały świat. Ale tym się żywią media
Zaślubiny Ksiecia Wiliama z Kate Middleton.
Napisano 19 maja 2011 - 20:33
E tam, nie wierzę takim z dupska wytrzaśniętym wiadomościom. Ktoś coś usłyszy, źle dosłyszy i puszcza famę na cały świat. Ale tym się żywią media
Napisano 19 maja 2011 - 22:14
To jest bezpłodna czy może nie jest?
Zaraz wybuchnie sensacja bo napisza, ze ma grzybice u nog, jest maniaczka, chora psychicznie i wszystko inne
Przechlapane takie zycie na swieczniku. Wszyscy dookoła wiedza lepiej kiedy ma zajsc w ciaze, kiedy ma dni plodne i jakie pozycje sa dla nich najlepsze
Lepsze zycie szarej myszki
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 19 maja 2011 - 22:25
biedna dziewczynaJeżeli Kate nie zajdzie w ciążę w ciągu najbliższych 9 miesięcy, zaprzeczy w ten sposób ponad 200-letniej brytyjskiej tradycji
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 20 maja 2011 - 06:06
Cytat:
Jeżeli Kate nie zajdzie w ciążę w ciągu najbliższych 9 miesięcy, zaprzeczy w ten sposób ponad 200-letniej brytyjskiej tradycji
Ale jednocześnie pisali, że zawsze pierwsze dziecko rodziło się przed upływem roku- to i tak zaprzeczy tradycji, nawet jak zajdzie dalej niż w lipcu- sierpniu tak?
Widziałam ten artykuł na kilku portalach- jak dla mnie tyle niesprzeczności- szukają sensacji. Kilka dni temu czytałam znów, że już w ciąży jest
Napisano 20 maja 2011 - 06:46
a wiesz, to nie trzeba byc na swieczniku. Wszyscy dookoła wiedza lepiej kiedy ma zajsc w ciaze
i tych plotek bedzie jeszcze duzo. Zaraz sie dowiemy że ma anoreksje i Wili ja zdradzanie wierzę takim z dupska wytrzaśniętym wiadomościom. Ktoś coś usłyszy, źle dosłyszy i puszcza famę na cały świat
Napisano 20 maja 2011 - 07:43
z HarrymWili ja zdradza
ja bym nie mogła żyć tak na świeczniku. A jeśli to prawda to kurde, jak ona musi się czuć czytając o swoich najintymniejszych i być może bolesnych problemach w prasie?
masakra współczuje jej mimo, że złapała księcia
Napisano 20 maja 2011 - 08:43
oj tam oj tam zaraz z Harym, ja tu widze w kartach że z Kamila żona KarolaSajuri napisał/a:
Wili ja zdradza
z Harrym
ja tam mam swojegomimo, że złapała księcia
wspołuczuje jej mocnoA jeśli to prawda to kurde, jak ona musi się czuć czytając o swoich najintymniejszych i być może bolesnych problemach w prasie?