Gdy facet posuwa się za daleko....
Napisano 25 września 2008 - 13:24
fakt jest tak ze twierdze ze takie kobiety poprstu lubia byc bite... skoro "mezczyzna" (celowo napisalam to slowo w cudzyslowiu bo jelsi facet bije kobiete to nie jest dla mnie mezczyzna) uderzy kobiete raz zorbi to ponownie... skoro raz ja zgwalci... to znowu to zorbi... wiec lumaczenie ich jest bez sensu... takie kobiety poprstu trwaja w tych zwiazakach bo mysla ze oni si epoprawia.. guzik prawda....
Napisano 16 listopada 2008 - 18:41
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 listopada 2008 - 19:38
Kazałam mu wypieprzac z mojego domu.
Przez pare dni dzwonił : przepraszał, płakał, tłumaczył sie, usprawidliwiał , blagał o wybaczenie. Gdy zobaczył , ze nie ma szans na powrót , zaczęły sie wyzywiska, grozby .
Powiem Wam szczerze, ze nigdy nie przypuszczałam, ze kiedys mi sie to przydarzy.
Myslałam, ze znam go trochę, ze to w koncu "TEN" . Planowalismy , ze przeniesie sie do mojego miasta, ze zamieszkamy razem itp , a tu taki szok.
Na poczatku brakowało mi go, teskniłam , ale nigdy nie pomyslalam o tym, by wybaczyć.
Jesli uderzył mnie po tak krótkim czasie , to co byłoby pozniej?
Napisano 16 listopada 2008 - 20:05
Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy wybaczam coś takiego.
Napisano 16 listopada 2008 - 20:08
Napisano 16 listopada 2008 - 20:27
ciekawe czy spotkałaś sie kiedyś z przemocą fizyczną względem kogoś ci bliskiego ??Nie jednorazowy incydent, lecz jedno uderzenie.
to jest największy błąd jaki kobieta może popełnić ... to zawsze sie powtarza, pytanie tylko ile czasu potrzeba by facet znów zebrał sięna odwagę i wymierzył kolejny cios ...
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 listopada 2008 - 20:37
Napisano 16 listopada 2008 - 20:40
ciżeko mi w to uwierzyć ... ale nich ci będziePotrafiłabym wybaczyć to tylko mężczyźnie którego kocham
obawiam się że u wielu kobiet to działa na zasadzie kolejnej ostatniej szansy ... jeżeli wybaczą raz to kolejny raz wybaczą znowu i tak w kółko ...jednorazowy kredyt zaufania
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 listopada 2008 - 20:42
Napisano 16 listopada 2008 - 20:44
zgadzam się z Alisekai, a to, że raz się wybaczy nie oznacza wcale, że przy drugim razie - o ile by się zdażył - facet nie dostałby kopa w cztery litery...Gdybym kochała wybaczyłabym jedno uderzenie i dała drugą szansę. Nie jednorazowy incydent, lecz jedno uderzenie. Jeśli spróbowałby drugi raz to niech się wynosi z mojego życia.
Napisano 16 listopada 2008 - 20:44
dokładnie , kazdy w zyciu moze popełnic bląd.zgadzam się z Alisekai, a to, że raz się wybaczy nie oznacza wcale, że przy drugim razie - o ile by się zdażył - facet nie dostałby kopa w cztery litery
Napisano 16 listopada 2008 - 20:50
Napisano 16 listopada 2008 - 20:52
Napisano 16 listopada 2008 - 20:53
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 16 listopada 2008 - 20:54
Napisano 16 listopada 2008 - 20:55
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 16 listopada 2008 - 20:57
Napisano 16 listopada 2008 - 20:57
Napisano 16 listopada 2008 - 20:59
If you don't know my name, you can call me baby